Uppfyller Sion Harvey, Din Nya Tränare

Sion Harvey är första barnet för att få en dubbel hand transplantation i USA.

När Sion Harvey var två, att han drabbats av en livshotande blodförgiftning infektion som ledde till multipel organsvikt och amputation av hans händer och fötter. Efter två år i dialys, han fick en njure av sin mamma, Pattie Ray.

Sion hade mer medicinska svårigheter än de flesta av oss har i livet under de första åren av sitt liv. Att inte döda sin ande om. Förra året blev han den första som barn att få en dubbel hand transplantation i den AMERIKANSKA NBC News checkat in med honom för att se hur han mår efter den banbrytande operation.

Sion Harvey "När jag fick mina händer, det är som att, här är den bit av mitt liv som saknades. Nu är det här. Nu är mitt liv komplett."

När vi träffade Sion Harvey – det första barnet i världen att få en dubbel hand transplantation – han höll på att återhämta sig från hans banbrytande operation. Ett år senare, är han med hjälp av sin nya händer.

Läs mer om Sions fantastiska resa: http://nbcnews.to/2bf9OQH

Postat av NBC News på tisdag, augusti 23, 2016

"Jag kommer att vara stolt över vad som händer får jag", sa han till NBC News. "Jag kommer att vara stolt över."

"Min mormor säger att om du pressar dig själv, du kan göra något du drömmer om att göra, säger han i videon, precis innan han visat gör push-ups, leker med klossar, och klipper med sax — saker som de flesta av oss tar för givet. "När jag fick mina händer det är som att, här är den bit av mitt liv som saknades. Nu är mitt liv komplett."

När hans mamma Pattie Ray talas om honom, du ser stoltheten i hennes ögon, men du ser också hennes styrka. Du kan tala om att hon är fostrade hennes barn är otroligt ande. De två är helt klart ett lag, och att se dem tillsammans skulle göra en moders hjärta att svämma över.

"En av de stora bekymmer som jag har för honom var honom växa upp och kunna göra vissa saker och har som oberoende och inte behöver mig för evigt," Ray förklarar. "Men jag behöver dig," räknare Sion. "Utan dig skulle jag inte komma ihåg att göra allt. Det är därför jag har dig."

"Utan min mamma skulle jag inte vara här nu, säger han. Mammor överallt gråtande in på sitt kaffe och tittar på detta.

"Jag är mycket glad, för nu kan jag göra mer än jag trott." Det är i den andan som vi alla är gjorda av och hur några av oss arbetar hela vårt liv för att uppnå; förmågan att vara tacksam för allt vi har och se vårt liv som unika upplevelser som möter vi med spänning.

Sion Harvey är en fantastisk anda och klok och över sina år.

ADVERT

Lägg till din kommentar