Du är Redan Misslyckas med att Hantera det Här skolåret

Hur mycket är du redan misslyckas i skolan? Jag är ungefär 67 procent av dessa dagar, en solid D+. Men tro, jag ska dra 20 procent i ingen tid.

En vecka sedan jag var toppstudent av att ha mina barns skola skräp i ordning. För en vecka sedan, hade jag ett system. Innan skolan, jag skulle sätta skålar och skedar ut med spannmål. Det fanns bär, mandariner eller bananer redo. Jag vaknade upp 30 minuter innan barnen att göra kaffe och kolla på tillstånd glider eller läxor kuddar som behövs för signering. Jag har min egen mapp märkt "mamma" med en label maker, en plats för skolans nyhetsbrev, bilpool antal och en kalender att notera skolans avslutningar och högtider.

Efter skolan, innan bussen hit våra stoppa klockan 4 på eftermiddagen, jag hade bord med frukt, ett hälsosamt mellanmål och koppar fyllda med kylt vatten. "Häng dina ryggsäckar upp," jag chirruped på de barn som de lämnat in i dörren. Jag såg till skor gjorde det till skogarderob och avlivade gamla skolan papper från räknaren.

Förra veckan var jag kommer att vara mamma Pinterest lovade mig att jag kan vara.

Denna vecka jag har redan blivit väckt av en hungrig barn 20 minuter efter hennes vanliga vakna tid eftersom jag glömde att ställa mitt alarm. Efter skolan rush, mina barn har snacked på kakor, skinka, i skivor och snacks som jag uttryckligen förbjöd dem att äta för en vecka sedan eftersom de är "bara för skolan." Jag är inte säker på vad högen av papper på min disk är för, men jag tror att jag måste skriva minst 56 av dem och låta dem komma tillbaka till skolan med en check eller ett löfte om kontraktsarbetare träldom.

Det är början av den andra månaden i skolan, och jag är redan av mitt spel. Till Jul, vi kommer att använda våra tår för att göra utöver problem, och vid årets slut, kommer barnen att överleva på en diet av överblivna semester godis.

Jag skäms inte men. Skam är för människor som har högre åsikter för sig själva. Jag undrar bara hur det är att allt detta att organisera och prep är så motiverande för September månad, men blir bara ytterligare ett sätt att mäta min fn-framgång som kalender fästingar över i oktober.

I skolans tidigare år, jag har försökt att växla upp mitt spel genom att flytta ryggsäckar från krokar i hallen till matsalen stol ryggen. Jag har hängt kork styrelser och kalendrar och tider för allt från att granska innehållet i vår tillbaka förpackningar (4 till 4:15 pm) till familj behandlingen (20 minuter efter att vi rensa bordet från middag).

Ingen mater vad jag försöker påtvinga oundvikligen att någon drar ut en hemuppgift på 7:51 am som jag aldrig såg eftersom vi inte in ryggsäckarna kvällen innan eftersom vart fan tog ryggsäcken även få till? (Svar: Det var under verandan.) Utan att misslyckas har någon att gå till pottan ("Det är en bajs, Mamma!") när vi är tänkta att vara tillsammans i vårt vardagsrum behandlingen som en familj som även Clifford the Big Red Dog skulle känna behov av att pissa på för att vara så jävla twee. Mina barn är halvvägs till en väns hus för att spela innan jag kan fråga dem, "har du något för mig att skriva?!" Deras skor är under soffor eller på uppfarten och hunden är, bokstavligen, äta någon läxläsning.

Kort sagt, det är inte vi, det är dem.

Anledningen till att vi inte kan få våra barn organiserad och hålla vår skit och vår mentala hälsa tillsammans för mer än de första fyra veckorna av skolan är därför en mycket tyg av våra barn som är vävda av kaos teori och sytts ihop av fantasier. Slänga i en hälsosam dos av skolan insamlingar, flygblad tända en passion i våra barn för trapets lektioner eller bekämpa chess club, PTA frivillighet, och shopping för sneakers för att ersätta de som du köpte i slutet av augusti som din stora-footed freak show barnen har redan vuxit ur, och det är inte konstigt att du inte kan hitta en enda penna med ett suddgummi på det.

Vi var aldrig kommer att vinna. Vi är aktörer i ett spel där vi endast kan hantera förluster och åt helvete med seger. När det gäller regel-och för detta läsår, vi är som vi alltid har varit, som är avsedda bara för att överleva. Seger är för Pinterest och att en mamma med ständigt rengöra bilens interiör (kan hennes barn får löss, amen). Resten av oss kommer att behöva sätta på oss avgick ansikten och hjälpa junior hitta strömsladden för skolan bärbar dator, bör vara på familjen laddstationen du ställa upp tillbaka på Labor Day.

Så sätt på dig gummihandskar och hålla en extra penna och anteckningsblock i bilen för alla gånger som du behöver för att återskapa ett tillstånd slip i sista stund, eftersom någon tog resan form till badrummet under behandlingen tid och låt oss bara säga att dina odds för att få att glida till läraren imorgon är riktigt taskig.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar