FYI: Ditt Barn Kan Förmodligen Se Spöken (Och jag Skojar Inte)

Det var en torsdag natt, första gången det hände.

Jag och min familj var alla äta middag i den och titta på vad Disney filmen var gratis på Netflix på den tiden. Min 2-årige son ställde sig upp från sin abborre på vår inomhus picknick filt och korsade rummet för att gosa upp i mitt knä.

"Hej baby," jag viskade, kör händerna genom hans spektakulära lockar. Slutet av dagen är min favorit tid med honom. Han är juuust tillräckligt trött för att vara extra tätt, men inte så trött att han är en helig terror.

"Mamma," Klump viskade. "Jag tror att vår lilla tjej som är ledsen."

Jag placerade min hand över den plats i min mage när hans lilla syster växte inuti mig. Vi var bara nu i början för att förklara de begrepp som bor i mammas mage var en verkliga mänskliga som han snart skulle vara i stånd att hålla och även spela med. Jag tänkte att big brother var att försöka att ansluta med sin snart-att-vara syskon, och mitt hjärta bara smälte.

"Awww, baby! Lillasyster är inte ledsen. Hon är glad! Hon super glad att hon har en sådan fantastisk big brother som du!"

Min son skakade på huvudet försiktigt, i förbigående att knuffa en annan Pringle in i hans mun.

"Nej, Mamma", sade han, mumsar på sin potatis chip. "Inte Lilla Syster."

Äh, okej, weirdo. Jag ska få lite förtydligande här.

"Älskling, då som liten flicka är ledsen?"

Utan att missa ett beat, svarade han: "Den lilla flickan som sover i vårt hus."

Äh, WTF?

Pausa med mig för en sekund. Min barnet var 2, gott folk. Ganska säker på att han inte fick denna idé från Disney Junior, och som mästerlig när han var med dem Play-Doh orm-gör kompetens, jag var ganska säker på att han inte var tillräckligt kreativa för att göra detta.

Och det blev snabbt värre.

Ben upp sitt finger pekade bakom den stol i vilken min man satt och tillade: "Just det, med de röda ögonen."

Kära Gud.

Det var i den stunden upplevde jag vad som bara kan beskrivas som alla nopes som någonsin noped . Mitt blod rann kallt, och jag kände plötsligt en lust att packa våra saker, tända en ginormous match, och brinner huset ner så vi skalade ut av uppfarten.

Vi kunde börja om i en annan stad. Alla stad. Jag var redo att gå. Vem bryr sig om vi precis köpt vårt drömhus? Det finns ingen gas spis så häftigt att det är värt att leva med en red-eyed demon barn.

Verkligen, men, vad i majsbröd helvetet är du ska göra när ditt barn tappar en bomb som?

Jag ska berätta vad jag gjorde: jag slutade att picknick utan ceremoni och bar min sons läskiga lilla rumpa upp till sängen . Sedan återvände jag ner för att Google "hur att bli av med spöken" (som jag måste säga, gav en blandad kompott av bra, roliga och skrämmande råd från knäppa folk på internet).

Du måste först, för att utesluta "icke-paranormal" möjligheter. Okej, check. Vi bor inte nära en container, så att råttor och fladdermöss är för närvarande inte en repa på vårt tak varje kväll, och även om de var, jag tror inte att min son skulle förvirra sade att repa för en creepy-ass poltergeist, så än en gång, tack för ingenting, Wikipedia. Vi hade fortfarande ett spöke problem.

För det andra, människor av webben rekommenderar att vi gör "bra kontakt" med själen. Vilket skulle kunna vara en möjlighet. Jag betraktar mig själv som en ganska öppen person, men jag kommer att öppet erkänna att jag bär en liten fördomar mot red-eyed gråter döda människor. Så vänlig konversation var från bordet, som lämnade oss med alternativ Nr 3: Exorcism.

Och jag är ett barn från 80-talet, så ja, nej tack. Jag har redan sett den filmen, hade mardrömmar, och fick ärt-soppa-som omfattas T-shirt.

Jag fortsatte med att klicka för om en timme: bläddra, läsa och skakar på mitt huvud på den förödande bristen på förklaringar som finns för "Red-Eyed Ghost Barn i Hörnet av Min Familj Rum." Jag har även snubblat över ett eteriska oljor tråd (på grund av kursen), och döm om min besvikelse när ens oiliest av mamas kunde inte erbjuda mig en bot för de odöda. Jag trodde att sh*t botade allt?!

Besegrad av min brist på alternativ, och ganska desperata att jag var på väg att sluta mina ögon och sova i ett hus som var möjligen cohabitated av ett gråtande spöke barn, jag gjorde det mest desperat man som förälder kan göra:

Jag rådfrågade Facebook.

Nu, paus för en stund att fundera på hur desperat någon måste vara att sätta på blast "Hej, y' all. Mina barn bara såg en demon-inför flickan i hörnet av vår lya, några rekommendationer?"

Men jag var exakt att desperat, så jag trycker "Skicka."

Och jag väntade.

Och till min chock (och liten lättnad?) Jag behövde inte vänta mycket lång til de svar som kom översvämningar i .

Ni killar, jag är inte ensam! Tydligen barnen ser spöken hela tiden .

Jag bombarderades med berättelser av post-begravning iakttagelser, historiska hus spökerier, you name it. En mamma kommenterade att hennes 3-åriga tvillingar en gång satte sig ner för en låtsas tea party med en kvinna som heter Magdalina. Ingen big deal, eller hur? Tja, Magdalina råkade vara namnet på deras sena farmor som dog två dagar innan sin födelse. Deras mamma har aldrig riktigt pratat om henne, men en dag var hon bara sitter i köket gryn och hörde flickorna fnissade.

"Åh, kom och sitt ner, Magdalina! Vi har ditt favorit-te, Magdalina!"

Och 2-punkt läskiga bonus? De hällde henne en kopp av hennes faktiska favorit te: vanilla rose.

Anekdotiska bevis fortsatt att stapla upp omkring mig, och jag blev faktiskt lättad över att veta att jag inte flyger solo med denna oroande frågan. Eftersom fler och fler föräldrar kom ut, blev jag inspirerad till att göra lite forskning på min 100-åriga hus.

Och skulle du inte veta, det var en gång en liten flicka som bodde här under 1900-talet.

På allvar.

Hon hade röda ögon.

Okej, jag är inte seriös på alla.

Det hände inte. Men vad gjorde hända under de kommande sex månaderna är min son har fortsatt sina "observationer" av vår lilla red-eyed girl, som han tillgivet kallas "Night Night Angel" BARA I FALL DET INTE REDAN VAR SKRÄMMANDE NOG.

Natt Natt Ängel. På allvar.

Jag är mycket glad att kunna meddela att efter födseln av vår dotter, Natt Natt Ängel till synes försvunnit. Som kan gå antingen sätt, verkligen, men jag ska ta det som ett gott tecken, och inte ens röra på den andra Stephen King roman tomt-potential.

Allt detta för att säga, ingen berättade för mig barnen verkar ha denna kuslig förmåga att se spöken. Tydligen är det en sak. Och jag känner eftersom det är en sak, det är min Gud givna uppgift att dela denna information med er innan din familjs TV picknick är bortskämd med en poltergeist och du bestämmer dig för att bränna upp ditt hus ner.

Jag är här för dig. Du är inte ensam. Låt oss höra din läskiga berättelsen.

Och sida notera, om det är någon som letar efter en härlig historiska hus till salu i den Sydöstra Kust, vårt var nyligen listade.

Ingen anledning i synnerhet.

Natt Natt Ängel.

ADVERT

Lägg till din kommentar