"F**k Du jag är Ingen Beauty Queen': Ett Ode Till Moms

"Du Rensa Upp Nice" är mamma anthem vi alla behöver

"Du rensa upp nice!" Morsan och komiker. Laura Eichhorn hört från män en alltför många gånger, brast, och skrev en låt för resten av oss damer som inte får gå genom världen gjort i alla tider.

Har du någon aning om hur mycket skit en mamma måste få gjort på en dag? Ja, vi skulle älska att ha tid att snygga upp sig (eller vad som helst), men det har vi inte. Slutet.

"Som en mamma till en fem-år-gammal, jag är ständigt i bekväma kläder eller träningskläder (när jag faktiskt har tid att träna). Jag är sällan bära full make up eller har mina naglar gjort... och jag är trött på de påfrestningar som vårt samhälle ställer på oss att göra upp", säger Einhorn berättar Skrämmande Mamma.

Vi känner dig.

Åh, det är några svordomar inblandade så detta är definitivt NSFW eller barn.

"Du rensa upp nice!"

Jag var äcklig och smutsig? Motsatsen till purdy? Mitt smink inte på rak? I sweatpants lägga vikt? Inga klackar för mig att visa mina ben, har du förmodligen tänkt mig pregs. Du ser min muffin top? Pannan finnar, en helt ny gröda? Ibland kan jag klippa en hästsvans. Inte raka min lyckliga spår. Gropen Fläckar även när det är kallt, min finaste bh är fyra år gammal.

Fuck you jag är ingen beauty queen. Alla polerad och ren. Jag bär parfym när jag väljer. Följer inte mode nyheter...

Men ja, vi behöver städa upp nice.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar