PSA: Alla Måste Göra Yoga Med Baby Getter

Hej, mamma, jag ser dig över det. Jag ser att du med ditt skrikande barn, dina rörigt hus och din nonstop ge. Jag ser att du är trött, stressad och kör trasig. Ja, jag ser dig, glädjelöst i din buttery LuLaRoe leggings och din messy bun. De flesta dagar, behöver du tre koppar kaffe på morgonen och ett (eller två!) glas malbec med middag bara för att ta udden av . Ja, jag ser dig, och jag vet hur du känner.

Att vara mamma suger allvarliga ass ibland, det finns ingen förneka det. Det är otacksamt jobb är det meningen att man älskar hela tiden (men inte är). Titta, jag vet att du älskar dina barn, men det är okej att ta en paus från dem för att göra något för dig själv! Något absurt. Och pojken jag någonsin har det perfekta botemedlet mot suga röv svacka av mommyhood:

Yoga med baby getter!

Allvarligt, svepa huvudet runt denna, och hör mig ut : Även om du inte älskar yoga, du kommer att älska det, jag lovar. Yoga med baby getter förändrat mitt liv förra veckan, och jag vill dela med mig av min erfarenhet, eftersom om du kan hitta en klass nära dig, jag satsar kommer det att förändra ditt liv (lite) också. Eller åtminstone kommer den att erbjuda dig en välbehövlig mamma reset. Oh, och även några bra gammaldags inre glädje. Kommer du ihåg det?

Under ganska lång tid, jag har inte varit "känsla av det." Och med "det" menar jag rackarns liv. Jag känner inte för att skriva eller löpning. Jag vill inte att vara produktiv, och jag är inte alltför inspirerad — alls. Jag har fått några pounds, och jag har varit typ av ledsen den senaste tiden. I huvudsak, inte mig själv.

Jag behövde en pick-me-up som inte innebär att spendera massor av pengar eller terapi. Och tanken på en girls' night out (fylld med dricka och klagar på våra suga röv mamma bor i) inte fungerade som den vanliga magi. Så jag bestämde mig för att göra något konstigt, och jag körde 65 km bort från hemmet för att göra det.

Var det super dumt? Japp. Var det roligt? Japp. Var dessa små varelser löjligt söt, och gjorde de lyfter mitt humör och får mig att skratta högt samtidigt som man försöker att hålla min nedåtgående hund? Japp, japp och japp!

Enkelt uttryckt, de små hoppande bönor förde mig tillbaka till livet!

Låt mig vara tydlig: Inte för en sekund ville jag fånga en Zen-liknande bryta eller upplever någon form av upplysning . Getterna klättrade över mig. De bräkte och skrek. De var nyfiken, gosig, och sömnig. De försökte att äta allt i sikte . En fast nosen rätt in i mitt öra och nosade snabbt som flippade på mig för fan.

Kimberly Valzania

De slickade tårna. De petade runt och rörd och lutade sig mot mig. De gnagde på min tröja, och mina örsnibbar. Jag fnittrade oavbrutet medan jag försvarade mig mot deras obevekliga gullighet.

De brydde sig inte om de plumsade ner sig, eller att de alla upp i mitt företag. De oväntat hoppade upp i mitt knä. De spårade upp smuts och gräs över mitt rena yogamatta. De bajsat och kissade i närheten, och de var helt olämpligt och oförutsägbar. Med andra ord, dessa barn var precis som mina egna barn!

Och precis som mina barn, de ville inte låta mig koppla av. På ungefär samma sätt jag inte få en blund sömn hemma, det finns ingen sista vila posera i get baby yoga. De som försökte Shavasana i slutet av lektionen var nonchalant klev på .

Ja, de är precis som vanliga människors barn på så många sätt, men gissa vad? Man måste bara vara med dem i en timme. Det är skönheten i get baby yoga. Dessa små scrappers var stängde direkt i en separat penna när vi var klara med klass. Och har jag nämnt att de är helt bedårande?

Jag försöker sätta fingret på exakt varför det var så speciellt och vad jag kom upp med är ganska enkelt: Det var bra, rena, oorganiserade, oskyldigt nöje. Och det är det . Det var magen-skratt inducera som alltid är de bästa, mest underbara medicin till beat the blues. Att vara insvept i fällan av våra barn hela tiden lämnar inget utrymme för något nyckfull som är helt gjort för vår egen glädje . När vi är upptagna med att laga mat och städa och köra och skrek, vi behöver inte ta tid för alla glada, obesvärad andetag som vi verkligen behöver.

De små hjälpt mig att sakta ner. De tvingade mig att släppa taget och känna att "no strings" lycka för en hel timme utan att tänka på något eller någon annan. Jag ville inte göra inköpslistor i huvudet eller räkna tvättservice massor jag skulle behöva börja på någon punkt. För en kort stund, jag behövde inte oroa sig för någonting. Att bara vara med dem, vrida runt inne i deras värld för lite, hjälpte mig att andas ut alla spänningar som kommer med att vara en mamma.

Detta var en upplevelse som satte en ny brand i min dåliga själ. Det förde mig tillbaka till ytan. Dessa varelser, dessa små levande varelser som springer runt på gården, var glad och bekymmerslös, vilket är hur jag måste försöka att komma ihåg att vara.

Mammor, jag ser dig över det, och du behöver några getkilling yoga. Du verkligen, verkligen göra.

Nu, om du ursäktar mig, jag smuttar lite saft ur en mason jar, och sätta mina nyplockade solros bukett i en vintage blåklint blå vas som jag ska placera i mitten av min vitkalkad gård bordet.

Baaahh-mas!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar