Yoga Byxor Rap: Det är på Tiden att De Fick Sin Egen Sång

Det är ingen hemlighet—mammor älskar yoga byxor. Varför? Eftersom de är i princip allt. De är bekväma, lätta att dra på, och dölja de flesta av skiten våra barn smeta på oss. Så för att fira favorit byxor av moms överallt, jag har gjort en rap-låt om dem. Jag menar, varför inte?

Yoga Byxor Rap

Detta är för alla er mammor där ute gunga din yoga byxor Du vet vem du är

När jag vaknar på morgonen fick jag massor av alternativ Kunde sätta på sig en kjol gjord av bomull Men det kommer inte att hända, inte en chans Orsaken att jag bara vill ha mina yoga byxor

Yoga byxor yo yo yo yoga byxor Yoga byxor yo yo yo yoga byxor

De är tänjbar (uh huh) och bekväma (uh huh) och så förlåtande Perfekt för den här galna liv som jag lever

Min känsla för mode dog, när jag fick barn Nu är jag rakt här chillin' här i hennes spjälsäng

Bryr sig inte om ifall de får omfattas i mac n' cheese Och de är de enda byxor som min stora rumpa kan pressa

Min muffin top inte floppen över kanten Och de får mig att se ut som jag bara slå till gymmet De behöver inte ge mig rörmokare rumpa när jag böjer mig ner Jag har även rock mina yoga byxor när jag är i stan Jag bär dem till parken och till mataffären De är perfekta för när barnen och jag slog i golvet

Jag bara vill ha mina yoga byxor Jag fick fick fick bära mina yoga byxor Jag bara vill ha mina yoga byxor Jag fick fick fick bära mina yoga byxor

Du känner mig? Inte du att döma mig. Jag bryr mig inte om du tror att de är alltför snäv. Mina yoga byxor ta mig från morgon till kväll. Keep rocking dina yoga byxor mammor. Jag är ute.

ADVERT

Lägg till din kommentar