Detta är Vad Moderskap Ser ut Som

Jag är engagerad i en episk strid med ett litet barn-walking-polisen-siren och en liten radiobil.

Zoe gnäller "WHYYYYY!!??" hela dagen lång i mitt öra samtidigt som Kaiden knäppen och stötar in i mitt ben, när de skriker på toppen av hans lungor för att plockas upp. Jag är bokstavligen en resa bit av Kardborreband för dessa barn.

Efter att ha plockat upp, Kaiden kommer omedelbart återgå till att spela DEAD POSSUM tills han kastar hans slappa kropp i en bakåt tuck och jag lät honom tillbaka ner till marken. Jag tror att vi har Os-Diver potential på våra händer.

Detta vansinne följer hela dagen lång. Under mina andetag, jag upprepar detta mantra: JAG KAN BARA INTE VINNA .

Mina barn är ute för att förstöra mig.

Ingenting jag gör är "rätt" sak. Allt är fel.

Under tiden, min två och ett halvt år gammal har plötsligt bestämde sig för att nap time är så passé, Mamma. Du tror nog att sova var tortyr.

I mitt huvud, och jag skrek:

"JAG SKULLE HANDLA NÅGOT FÖR ATT VARA DU. DU SKRIKER FÖR EN TIMME EFTERSOM DU INTE VILL HA EN TUPPLUR?!" Jag väntar på den magiska fairy dust i 13 Going on 30 visas.

Jag ska gärna handeln Jennifer Garner för att vara ett barn igen. Men, vid närmare eftertanke, jag vill aldrig walk the halls of high school igen.

Jag har en kort historia för dig. (Disclaimer: jag döma mig själv för den här historien.)

Min man var tvungen att stanna kvar sent på jobbet häromdagen. Jag kunde inte nå honom på telefon, så till slut bestämde jag mig för att ha en date-kväll med min Kindle efter en hårresande dag av barn som skrek var femton sekunder.

Ahhh, lugn och ro. Min Kindle råkade vara död, så jag gick och letade i en gammal väska för min laddare. Jag stack handen i väskan hade jag använt gå bort i februari på helgen med Chris, och hör och häpna, jag dras ett rakblad jag hade kvar i det (som en idiot) med mitt finger.

Vid första, jag bara stirrade på detta finger forsande blod. Det var så intressant, typ av fascinerande och konstig. Jag kan tänka mig att det är hur människor känner när de är skadade. Jag var som, "PÅ NÅGOT SÄTT. ÄR DETTA FAKTISKT HÄNDER MED MIG?"

Ibland tror jag att jag är odödlig. Nej, allvarligt.

När jag tittade på mitt finger, jag var kränkt. Liksom, hur VÅGAR UNIVERSUM KONSPIRERAR FÖR ATT GÖRA MIG ILLA? Jag droppade blod överallt, hela vägen in i badrummet, och till slut hittade ett plåster för att linda runt mitt finger. Jag borde ha tillämpat tryck först, men jag var under antagandet (som Chris sa till mig var fel) att slå in en band-aid var TRYCKET. Tydligen var jag felinformerad.

Onödigt att säga, att den lilla bit av fingret blev ett vattenfall av blod. Jag har att säga: jag var prettttty imponerad av mängden blod som kom ut. Jag började känna mig VÄLDIGT synd om mig själv. Efter alla, här var jag, blod strömmade ur mig, en dålig vistelse på hem mamma, kan ta kontakt med min man, med någon hjälp i sikte. Hela dagen, jag hade torkat snor ur näsan, städas upp apelsinjuice från golvet, och skivade äpplen. För detta?! FÖR BLODET att forsa ut ur mitt finger när jag hade en stund ensam!?

På något sätt, i slutet av nästa en halv timme hade jag lyckats övertyga mig själv om att jag var en–säker– en martyr.

Jag hade lagt ner MITT FINGER för mina barn och min familj.

Då började jag bli galen. Jag började att känna sig uppskattad.

Så...jag hittade en mycket ung och menar att planera. Skulle jag låg på sängen, inte städa upp någon av blod, och Chris skulle gå in på hans fattiga, martyr-frun och känner mig väldigt väldigt ledsen för att inte plocka upp min 15 samtal.

Japp. Jag mortified om detta nu. Jag vet inte ens varför jag säger detta, men Chris gick i en mycket dramatisk scen: blod-dränkts lakan, en blod-badkar i badrummet, och ett bekvämt utsträckt hand som såg ut som en Zombie hade bitit av en bit av mitt finger ut.

Han trodde att jag var död. Jag skojar inte. Mina ögon var stängda, och min hand var utsträckt.

Jag tror inte jag hade räknat med att detta kan hända.

Han rusade över och började skaka på mig.

Jag vet. Så hemskt. Jag har ingen ursäkt.

Det är dessa stunder jag inser att trots att barnen, trots alla de förmodade "osjälviskhet" jag ska bygga upp i vuxen ålder, jag är fortfarande väldigt mycket en tjugo-något löjligt dramatiska mamma. Jag är fortfarande mig .

Jag är fortfarande förstörd, jag är fortfarande sätta ihop mitt moderskap stunder, försöker att älska mina barn och STÖKA varje dag. Det finns dagar när jag är SÄKER på att jag är en bra mamma, och sen nästa dag, jag kommer att svepa fingret på en rakkniv och har en ENORM synd fest för mig och skrika på min man för att inte svara på mina samtal när jag blödde i hela badrummet.

Detta, mina vänner, DETTA är moderskapet. Jag är bara så otålig, precis som dramatisk, precis lika galen som jag var innan.

Vet du vad? Detta kan vara dags att verkligen acceptera mig själv och sluta gömma sig från hur jag är löjligt. Stoppa lägger skuld på denna galna tjej som jag är och börja inse att SÅHÄR är DET, jag gör det gosh-jäkla gott jag KAN. Moderskapet har just avslöjat alla mina små egenheter, alla mina problem. Moderskapet är DRAMA, människor. Och det är okej. Jag är en enda röra. Vi är en enda röra. Välkommen till livet med mig själv, martyren. Livet är ett äventyr som är rätt?

Min familj älskar mig.

Även när jag ligger på min säng så att min man kommer tro att jag är död.

ADVERT

Lägg till din kommentar