Ja Jag Tänkt, Tack Så Mycket

Jag kan bara föreställa mig vad du måste ha tänkt när vi gick in genom dörren.

Min sex år gamla hade sin hand instoppad i en påse Blog, en orange läsk stoppade under hans andra arm. Han var klädd i två olika strumpor, eftersom han gillar att klä sig och jag orkade inte argumentera över varför de ljusa blå Transformatorer som inte stämmer med röda Elmo.

Jag kan bara föreställa mig vad du tänkte, när min dotter gick på med hennes hår redan av sin hastigt tillverkade hårfläta, hennes balett kjol hängande lite i fronten, och jag kämpade med dörren och hon höll min plånbok och mina nycklar och min bok.

Menade du att? Du frågade efter notera storleken på min mage och min uppenbara avsaknaden av en dusch.

Gjorde Jag menar för att?

Gjorde jag menar att ligga ner på min rygg, i den lilla full-size-säng som jag delar med min man, slänga mina ben över hans axlar och fortsätta att agera som en tonåring med hänsynslös, lustfyllda överge ett par timmar?

Gjorde jag menar att sitta uppe natt efter natt att prata med denna man som bara hade nyligen blivit min man, som för fyra år sedan klev i att barn far som inte var hans, och ville ha en av sina egna?

Gjorde jag menar att sitta i några sjukhus utrymme, eftersom de var av faktiska patientens rum och "Åh, hon behöver bara lite morfin, så satte tillbaka henne på det" medan min man höll om mig upp i stolen och jag hemorrhaged igenom alla mina kläder och rullstolen och på golvet och sköterskan sa, det finns inga hjärtslag och vi lindade upp våra förhoppningar på toalett papper medan jag tittade på min man bryta?

Gjorde jag menar att stirra på en kalender varje månad och titta på min varje liten rörelse och andetag och tänkte och vill bara sitta där på toaletten en gång i månaden snyftande eftersom det inte hade arbetat igen och igen och igen?

Gjorde jag menar, för att slutligen ge upp, bara för att se mitt liv äntligen öppna och acceptera en bebis som jag har behandlat som en porslins docka för de senaste sex månaderna, skrämd varje ögonblick, att något kommer att hända, och att läkaren kommer att säga att det finns inga hjärtslag?

Gjorde jag menar att få ett annat barn in i denna skruvad värld, där min TV är på en konstant post av skrämma taktik och köpa denna skit nu, där jag är inte säker på vad morgondagen kommer att innebära, eller ens om mitt land är på väg längre, och helvetet, är vi i ett nytt krig igen?

Gjorde jag menar?

Ja.

Ja, Jag tänkt till.

Relaterade inlägg: De 10 Mest Irriterande Människor Du kommer att Möta När de är Gravida

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar