Högskola Installerar Usa: s Första Pizza ATM

Slutligen, Nordamerika kan även få omedelbar pizza

Alla älskar pizza. I synnerhet studenter. I själva verket, bara om det enda fel med pizza är att det inte finns några i min hand just nu. Men om du chef över till Usa: s första "pizza ATM" du kan lösa problemet i ungefär tre minuter.

Det är rätt, tydligen några super stenad (finns det någon annan sort?) studenter vid Ohio Xavier University har en varmluftsugn riggade upp en touch-skärm som gör det möjligt för dem att beställa rykande varm pizza på samma sätt som vi begära kontant. Kalla det en ATMmmm...

Enligt Tid maskinen kommer att dyka upp en het 12-tums paj 24/7 för nio dollar. Den som gjort denna sak är ganska ambitiöst, om ca 20 år för sent (jag tog examen college, 1998). Men ibland behövs det rätt motivation, och tills pizza maskinen kom, det enda alternativet Xavier studenter hade var Domino ' s. Mer som DomiNOWAY amirite?

Blir det Pizza ATM är en fransk uppfinning. Ursäkta? Det är rätt, den franska har haft detta bad boy under tretton år redan. Jag kan inte tro att det tog tretton år att göra det stateside, men vem bryr sig? Detta är den bästa gåva de har gett oss sedan frihetsgudinnan.

Bara be eleverna. ""Det är den bästa pizza jag någonsin haft, och jag hatar att erkänna det som en New Yorker," Jennifer Paiotti, marknadschef för XU är extra tjänster, säger WCPO Cincinnati .

Först av allt, Jennifer borde skämmas. Jag har inte haft nöjet ännu, men jag är ledsen. Jag bryr mig inte att det är 3am och de flesta alla att beställa från den här är tre ark till vinden, det finns ingen chans pizza från en varmluftsugn är bättre än en fräsch paj från några av mina favorit ställen i Brooklyn eller tillbaka i New Haven där jag växte upp. Men jag minns högskola. Allt Jag åt på 3am var det bästa jag någonsin ätit.

För det andra, av någon anledning denna sak har bara 70 pizzor åt gången. Det verkar som om en nolla kort till mig. Som jag sa, jag minns högskola.

Jag är glad för dessa barn. Inte nog med att de har hela terminer före dem, inte bara de som upplever den hedonistiska glädjen av att vara hemifrån för första gången, de är också de lyckliga deltagarna i landets första någonsin automatiserad pizza dispenser. Som om jag behövde ytterligare en anledning att avundas studenter.

Tacka gud för deras eventuella krossning student låneskulden för att jämna ut spelplanen.

ADVERT

Lägg till din kommentar