Hur Jag Gav Mitt Barn Den Värsta Julen Någonsin

1. Först och främst, jag såg till att min son var SUPER glada över att flyga från snöiga Colorado till soliga Kalifornien dagen före Julafton för att besöka sina mor-och farföräldrar med sin Pappa och mig och sin lillasyster.

2. Jag märkte på planet ride att han ser lite hängiga. Jag tänkte för mig själv, jag kanske inte borde ha inställt att boka tid för honom att få sin flu-shot för ett par veckor sedan. Men sedan, Åh, han kommer att bli bra!

3. Vi kom fram. Det var Julafton. Barnen fick leka på stranden och deras fina faster och farbror kom och han gjorde julkakor med sin Nana. Och han möjligtvis slickade hans fingrar och rörde allt i sikte, men detta faktum blir mer viktigt senare. Barnen öppnade lite julklappar och jag drack äggtoddy och vi sätter barnen i säng och spelade Santa och sedan bosatte sig i för våra långa vintern är tupplur.

4. Jag vaknade upp mitt i Jul-natten till ljudet av vördnadsfull. Heta pannor. Inte bara för min son, men också min man. De var olycklig. De var delirious. Jag var uppe hela natten och oroande, byta lakan och administrera ibuprofen. Därför, ser du, jag arbetar inom hälso-och sjukvård så att jag hade fått min influensa skott. Och så hade barnet, eftersom, tja, hon var en baby.

5. Juldagen.En person som ska ha hand om Santa, inte vård. Nana och Farfar började dagen helt okej, men sedan de gick också ner. Långsamt, tråkigt nog. Vi lärde oss via sms att min moster och morbror som hade besökt dagen innan började gå ner också. Min son hade lyckats infektera minst 5 personer och jag började se på nyheterna att Kalifornien var att bli överösta med influensa-virus. Jag började oroa sig för att han hade gjort det. Jag började också oroa sig för att de är på väg att spåra ursprunget till viruset för att ett plan från Colorado. Baby och jag var ensam medan alla andra låg i en sorglig liten högar i hela huset. Det var klaustrofobisk och groddar-fylld och så, naturligtvis, jag började städa.

6. Rengöring var oskyldig först och sedan blev något av en besatthet. Jag attackerade varje yta med blekmedel och mer blekmedel. Sedan gjorde jag hinkar av kyckling soppa. Jag matade barnet. Vi var båda bor i ett petri-skålen av influensa och det fanns inget där att gå och ingen att hjälpa oss. Vi var de sista två personer stående.

7. På den tredje dagen min syster ringde glatt från Minnesota. "Oh wow. Så tyvärr kan vi inte göra det här året!" Och då hon snabbt hängde upp i fall av influensa bakterier kunde resa över telefonlinjer.

8. Dagarna gick. Det var en influensa av episka proportioner. Soppan. Kex. Kontroll av pannor. Rengöring. Tvätta smutsiga tvätt. Det var allt för mig. DET. VAR. ALLT. MIG.

9. Min familj började sakta re-emerge. Min son har fortsatt att ha hög feber så jag tog honom i brådskande vård och om att Lördag . Vi satt i timmar. Han hade en spräckt trumhinnan så att de gav honom antibiotika.

10. Min mamma började hosta som lät illa och hålla henne vaken hela natten. Jag tog henne till akut vård för att Söndag . Vi satt i timmar. Hon hade bronkit och sattes på antibiotika.

11. Min son hade en reaktion på antibiotika och började att spy och allt som kom ut i andra änden brände hans hud rå och rött. Jag placerade honom i duschen för att tvätta av honom och var helt freaked out när jag såg hur mager han såg ut. Jag tog honom tillbaka till akut vård.

12. Vid brådskande vård, jag blev tillsagd av en sjuksköterska att jag och en annan sjuksköterska skulle behöva hjälpa till att hålla min son och ner samtidigt som de gav honom ett antibiotikum skott i hans rumpa eftersom det skulle vara riktigt smärtsamt. Min stackars mager, uttorkad liten pojke som grät så hårt från att nålen att han slutade upp att få en blodig näsa. Han var den mest patetiska varelse jag någonsin hade sett, och jag tror att vid detta tillfälle kanske jag har lovat honom en ponny.

13. Äntligen! Alla började att återhämta sig. Efter 10 dagar (och bara 3 dagar kvar av semester) min son ÄTIT MAT. Och han kunde gå utanför. Och så tog vi honom till djurparken. Och parken. Och han kunde se några jäkla palmer.

14. När han kom tillbaka till dagis, han sa att skriva en berättelse om vad han gjorde under jullovet och detta är vad han skrev:

Översättning: Denna Jul blev jag sjuk och jag var tvungen att få en spruta i min rumpa. Det var denna jätte-----. Och jag hade en kvinna låg på mig.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar