5 Saker Du Behöver Veta Om att Arbeta fram som en Gammal(er) Morsan

Jag älskar att arbeta ut.

Min typ av träning som är.

Bara för att vara tydlig, jag pratar inte om att köra, eller yoga, eller att göra en av de Jillian Andrews tortyr du spinkig videor.

Jag talar om att gå till gymmet, på en prescheduled tid, och delta i en grupp fitness klass av mitt val. Den musikaliska typen. Som Zumba och andra Zumba-som klasser.

Jag hittar dem motivera andra människor uppmuntrar mig att hålla igång), utmanande (inte som att jag kan dö, men som jag verkligen jobbat upp en svett), och roligt. Jag kan inte räkna ut om det är inte kul.

Jag hatar att svettas, och jag gillar inte smärta. Jag behöver bra musik, häftiga danssteg och en upplyftande grupp för att hjälpa mig uthärda de grundläggande förutsättningarna för en god träning. Jag orkar inte få alla svettiga och grov, och ha mina armar vara ömmande och mina ben tunga annars.

Men för att uppnå detta ideal situation har jag att underkasta mig en liten bit av tortyr: det hela väggen av speglar.

Dessa saker är som en gåva och en förbannelse. Visst, de kan hjälpa dig att förbättra din form, men de är också fantastisk på att påminna dig om varför du inte har slitna något annat än en baggy t-shirt du grävt ut av din mans låda och träningsbyxor för de senaste sex månaderna.

Som vanligt, kommer jag att skylla på moderskapet. Specifikt, flera akter av den mänskliga skapelsen. Det är vad som har lett till utvecklingen av vad jag nu kallar min kropp.

Låt oss vara tydliga här, jag är en stark dam. Jag har god muskulatur. Jag är inte så överviktig som jag en gång var. Jag spenderar tillräckligt mycket tid på gymmet för att veta att min fysiska kondition är över genomsnittet. Som jag kan ta dig på en dans kämpa och springa tillräckligt snabbt för att få bort om du försöker att faktiskt slå mig. Men, oavsett hur vältränad jag är, det här inlägget-flera-barn kropp är bara inte samma sak.

Det hänger på olika sätt, det bottnar mer, huden har det sträcker och böjer och divots och lockar jag aldrig ens trott var möjligt. Jag var helt oförberedd på den effekt som graviditet i kombination med ålder skulle ha på min kropp.

Jag säger inte att jag hatar det (fine, vissa dagar gör jag, jag hatar det), men det blir visuellt uppenbart varje gång jag kliver in i gymmet och hitta min plats framför spegeln.

Så tack, spegel. De lektioner ni lär ut är slagkraftiga på så många sätt. Lärdomar som dessa...

1. Du kommer att behöva en riktig sport-bh. Real talk, sluta spela spel med bh cami. Det är ett skämt, och jag är genuint rädd för att en av dina herrelösa lady bitar kommer att nå runt och slå mig i ansiktet medan vi salsaing. Jag kan inte överleva det. Du kan inte göra mig. Köp dig en riktig bh och bära den till varje klass.

2. Allt wiggles. Allt. Gillar din mage och dina armar och dina lår — naturligtvis, det vet alla. Men vad vet du om att ha en slingrande tillbaka? Jag känner efterskalv på det när jag kommer till ro, och det är mycket oroande. Också, det äter mina skjortor. Jag har upptäckt dessa form-monterad, svett-fuktspridande träning camis som verkar för att förhindra den från att sluka mina kläder. Gillar träning Spanx, men de behöver inte skära av din omsättning eller få dig att känna som du kan tänkas passera ut. Obs: om du har bröst, att bära detta inte befriar dig från att också bära en sport-bh. Dubbla bh-ing kommer att behöva inträffa.

3. Du får kissa lite . Jag föreslår att du går innan du lämnar ditt hus och sedan igen när du anländer. Jumping jacks kommer att bli din undergång, och ingen mängd av post partum Kegels kommer att göra det inte så. Pro tip: förbigående påpeka att personer i närheten om hur svettig du få i klassen. De kommer inte misstänker en sak.

4. Några av danssteg som du brukade göra med några svårigheter nästan kommer att oskadliggöra dig nu. Ta twerking till exempel. Det fanns en tid då jag tillbringade många nätter i veckan i LA klubbar att skaka vad min mamma gav mig till bass-beats, inga problem. Mitten av 90-talet var jag på det. Vi kallade det för vad det var: booty dansa. Snabbspola framåt 10 — 15 — holy crap, 20 år, och de kallar det twerking, men det är i princip samma sak. Nu, efter bara en timme med att arbeta på min teknik för att J. Lo ' s Booty, jag kunde inte få ut min stol smidigt för en vecka. I själva verket, jag föll ut ur min bil framför Wegmans delvis på grund av min twerk-skada (också för att jag är klumpig, och det regnade, och att hala liten del på min bil, med mina sandaler, recept för katastrof, låt mig berätta för dig). Försöker förklara att man till kiropraktor. Tja, jag var twerking och...

5. Du kommer inte bry sig om vad alla andra tycker om ditt groove. När du kommer in i det och låta det dålig musik av dig, det 20-åriga tyst att döma kommer du inte betyda en sak. Inte heller den som står bakom dig i klassen. Kanske även lär henne ett par saker om mognad och vad det innebär att älska din kissa, faller, ryggen värker, magen vickar, gamla jaget inte bara i trots av, men faktiskt på grund av det slaget ärr ditt vackra liv har lämnat på dig. Arbete med it-tjej.

Relaterade inlägg: 13 Sätt Att Arbeta Är Annorlunda Efter Att Ha Barnen

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar