Att Arbeta För En Narcissist Förberett Mig För Föräldraskap

Jag minns den dagen jag träffade min bristningsgränsen. Jag tvekande in i konferensrummet och det han var: en Napoleon i khaki byxor, stirrade på mig med laser beam ögon — hans ansikte fullt av ilska och avsky. Efter en rolig missbruk fest som varade i en hel timme, bestämde jag mig för att blanda bollen förändring av fuktiga gamla TV-station i Nowheresville, NJ, aldrig se tillbaka.

Att arbeta för en sociopatisk narcissist har sina fördelar om du är frisk i din karriär. Främst för att det efteråt, några nya chefen kommer att verka vårdande och förnuftig i jämförelse. För det andra, sociopatiska narcissister är oftast ganska intelligent, så det är möjligt att lära sig en hel del från dem, om du kan hantera värmen. Viktigast av allt är dock, att arbeta för en sociopatisk narcissist förbereder dig för att bli någons bitch. Och jag hatar att säga det, men blir någon tik ganska mycket sammanfattar föräldraskap .

Här är 5 sätt att arbeta för en sociopatisk narcissist hjälpte mig att förbereda mig för moderskapet.

1. Sömnbrist

En galning chef ofta kommer du att arbeta mot din vilja till pissa timmarna av morgonen. Det var många nätter när jag bara fångat ett par zzz ' s på soffan vid stationen istället för att köra hela vägen tillbaka till Philly. Det har hänt så ofta att jag höll en förändring av kläder i våra kvinnliga nyhetsankare: s omklädningsrum för dessa fall.

En baby kommer du att arbeta dessa timmar. Du kommer att få inte en blund sömn, och du kommer att känna sig förtvivlad och utmattad – men du kommer fortfarande att ha för att driva igenom hela nästa dag, mata, byta, gunga, och förhoppningsvis fånga en tupplur på soffan...och det är förutsatt att din bebis inte börja gråta bara som du slumra.

2. Konsten att Omdirigering

Jag lärde mig att hålla saker och ting i min bakficka för att distrahera min chef när han skulle kalla på mig med skrik eller när han skulle brista i mitt kontor med hans hår eld om något som någon hade gjort det var tydligen mitt fel. Jag brukade tro att det var magiskt, så jag kunde dirigera honom med några stora nyheter om någon viktigt att göra något häftigt. Men i verkligheten en hel del viktiga människor visste hur galen han var och kände bara dåligt för mig, så att de skulle kasta mig ett ben.

Med ett barn, du måste också behärska konsten att distraktion och omdirigering. Lilla Tommy vill kunna hålla fingrarna i vägguttaget, så att du smälla en ballong i ansiktet, få honom att gråta, krama om honom och börja om på nytt. Se? Konsten distraktion och omdirigering är en förälders viktigaste verktyg.

3. Uthärda Skriker

Nej, tack och lov att mina bröst inte läcka när min chef skrek på mig, men det gjorde mitt hjärta loppet och mina öron gör ont.

Ingen tycker om att bli skrek på för någon anledning, men efter att ha skrikit på om och om igen av en vuxen man eller kvinna som agerar som en tantruming barn, din söta bebis är shrills kommer att verka som en vaggvisa.

4. Alltid Vara Beredd

Jag lärde mig att om jag inte var helt beredd på det oväntade på en händelse eller ett möte, jag skulle bli offentligt förnedrad, mitt jobb skulle hotas och jag skulle vara metaforiskt doppad i honung, fastkedjad vid en flaggstång och har en bisvärm satt löst på mig. Detta kommer lär dig att börja ställa frågor innan du hoppar in i något.

När du har en bebis, du måste göra samma sak. "Tänk om det är en jordbävning och jag är fast på motorvägen med min spädbarn?" Du kommer att fylla din bil med blöjor, vatten, formel, en barnvagn, filt, och snacks för dig själv. Titta i din blöja väska just nu. Vill du fånga min drivgarn? Är du verkligen beredd ? Jag kan försäkra dig, det är jag.

5. Lär dig Vem du kan Lita på

Den här killen skulle göra allt i sin makt för att vända människor mot varandra på arbetsplatsen. Jag är inte säker på hur han trodde att detta dragit honom, men det var hans favorit tidsfördriv. Vi befunnit oss att dela av i två olika fraktioner: "den Här Killen Är En Jävla Galning" gruppen och "den Här Killen Är En Jävla Galning Men jag är Rädd Så jag Kommer Att Vara Hans Gunstling" grupp.

Detsamma gäller i moderskapet. Det finns bilder att bygga upp dig, och det finns de som lever för att se dig misslyckas. Du hittar din mama grupp snabbare och lättare än de flesta om du har arbetat för en sociopatisk narcissist, eftersom du kommer att vara ett proffs på att snabbt och korrekt att erkänna skillnaden mellan de som har din rygg och de som väntar på att hugga dig i det.

Oavsett om du är föräldraskap ett sömnlösa barn eller en kaxig tonåring om du har uthärdat arbetar för en sociopatisk narcissist, du ansöker alla de färdigheter som du kanske inte visste du hade. Du är beredd att uthärda det oväntade. Så, ser tillbaka på dessa traumatiska upplevelser med förkärlek. Ge en mental nicka till att asshole du använde för att arbeta för och tacka honom eller henne för att lära dig att vara som du är idag...och sedan mentalt vänd dem och hoppas att de twist sin vrist.

ADVERT

Lägg till din kommentar