Jag är Inte På Jobbet för Att Umgås. Jag Vill Komma Hem Till Mina Barn.

Här är grejen: jag en arbetande mamma och jag missar en hel del tid med mina barn under dagen. Gillar en hel del. Jag vakna upp i gryningen för att komma in på kontoret tidigt så att jag kan få ut av office på en semi-rimlig tid för att slicka smulor från sina dagar i ett par timmar jag spenderar med dem.

Varenda jävla minut — från den tid jag få in i min bil att gå till jobbet på morgonen (efter min man bokstavligen sparkar ut mig ur huset för att jag vill ha en mer ynka morgon minut med dem och deras söta, glada morgonen själva) att den tid som jag tävlar ut genom dörren på GO-TID — måste vara maximerad och multi-uppdrag för optimal hastighet.

B e ftersom jag vill komma hem till mina barn.

När du vals nonchalant in på mitt kontor för att små prata för att du är uttråkad, jag bokstavligen spänd på den tid du snatteri från min lilla barn. Klockan tickar 60 Minuter stil och de andra jag känner din kvardröjande tveksamhet att avbryta min fetstil koncentration inför att skjuta skiten. Gud hjälpe mig, om det var en små-prata loop inställd på autopilot: Ja, barnen är stora. Det går bara så snabbt är det inte bara?! snabbt, dessa fruktansvärda tvåor...en liten tugga på allt med tandsprickning. Jag är säker på att jag får se hur mycket svårare utmaningarna som blivit i sjätte klass, oh, och med åttonde klass, och tonåren, min Gud, tonåren...jag önskar av de problem jag har nu...åh, och jag tror att du har berättade för mig att rolig historia om dig när han gick i förskolan och berättade läraren hans syster såldes till grannen...kan inte ens föreställa mig!...åh, och nu kommer vi att segue till din Baltic cruise (svettning på sju minuter ner för räkning)...Det är så bra att efter 20 år och naven är jet-inställningen...att ditt syskonbarn är i smycken-gör nu...det är inte så stor som din hund precis fått diagnosen diabetes...jag ska hålla honom i mina böner.

Och ärliga mot Gud, jag bryr mig om dig och dina barn, och jag vet att du älskar ditt hem som jag älskar mina. Det är bara det att jag vill tillbringa mer tid i det och mindre tid att prata om det. Eller att du, enda medarbetare, på annat sätt har ett liv som är värdefullt och meningsfullt som du vill prata om. Jag får det. Jag bara inte har utrymme för att få till det med dig just nu.

Eftersom jag vill komma hem till mina barn.

Låt oss tala om den jävla möten. Har jag rätt, mina damer? De meningslöst möten där alla pratar oavbrutet och upprepar vad som redan sagts fem gånger så att de har stämplat sitt personliga varumärke på den diskussionen. Eller de där vi prep för förberedande möte för riktiga möte. Åh, och introduktioner till alla i rummet och på de samtal som redan vet att alla i rummet och på samtalet. Det är en fast 10 minuter ner till höger det som kommer att kosta mig stor på de tre e-postmeddelanden som jag behövde för att komma ut så att jag kunde brista ut genom dörren eller undvika att behöva skriva dem senare när barnen är äntligen, äntligen somna, och allt jag vill göra är att krypa i säng eller komma ikapp med min långa förlorade man i fem minuter. Eller låt oss ta tre timmar för att sitta och svara på säljarens frågor tillsammans i "realtid" — hej, vet du vad realtid är?! Det är inte att sitta här och slösa bort min tid med dig och gör något alls, det är för jävligt säker.

Och ärliga mot Gud, jag vet att det är viktigt att träffas och diskutera och samarbeta och lösa och alla, men låt oss få lite mer jävla effektiv om det.

Eftersom jag vill komma hem till mina barn.

Hantera ett team av människor, kan det vara en kamp att vara en uppmärksam chef och en mer uppmärksam mor. Jag har inte så mycket tid att avsätta för att schemalägga ditt team spel luncher och team-builder utflykter, eller lyssna till din personliga drama, eller ge dig en high five för att visa upp till jobbet varje dag (ja, jag talar till er, kolleger millennials!). Oj, inte visste jag att jag var tänkt att vara team mamma och inte din chef. Jag ber om ursäkt. Ibland har vi damerna blir förvirrad saker i våra huvuden. Men ändå, snälla förlåt mig.

Och ärligt till Gud, jag vet att du i allmänhet kommer att arbeta hårt och komma igenom för mig när jag behöver dig. Men någon annan är tvungen att ta med apelsiner efter matchen.

Eftersom jag vill komma hem till mina barn.

Jag jobbar därför att i slutet av dagen, Jag hoppas att mina små flickor ser att deras mamma var kapabel att för vår familj på samma sätt deras fantastiska pappa gör, som delar hushåll ansvar och omsorg om deras välbefinnande med mig som en jämlik partner. (Och inte för att det är den enda vägen och det rätta sättet. Men eftersom de har möjligheter att vara den de vill vara och fokusera på vad de vill fokusera på i livet.) Plus, det är väldigt, väldigt dyrt att bo i New Jersey, och vi kan bara inte hacka det på annat sätt, så finns det där.

Mer än något annat, jag hoppas att de känner att de löjligt kärlek som jag har för dem och hur mitt hjärta blöder varje minut jag arbetar och jag saknade sina stunder. Och att jag treasure de stunder jag är lycklig nog att eek ut varje dag. Nog pratat om det dock.

Eftersom jag vill komma hem till mina barn.

ADVERT

Lägg till din kommentar