Att arbeta hemifrån Är En Komplett Shitshow, Men jag Skulle inte byta Det (de Flesta Dagar)

För några månader sedan, satt jag i min bil, väntar på att klockan ska ringa så jag kan gå in i min sons skola och plocka upp honom. Jag hade en snabb idé för en skriftlig pitch, och visste att jag behövde få ut det eller att det skulle vara glömt, tillsammans med ca 20 andra saker jag ska komma ihåg den dagen.

Jag ursinnigt sökt runt bilen och hittade en servett. Jag var ganska säker på att det inte hade använts, men jag kunde inte vara säker. Det spelade ingen roll men desperata tider kräver desperata åtgärder. Jag sparkar mig själv för att hoppa i bilen tomhänt. Jag hade inget att skriva heller. Min mobiltelefon var glömt på bordet hemma. Det var en bra pitch och helvete, för att jag behövde skriva ner det just nu . Jag kröp ihop som jag kastat min hand under backseats, men det var värt det. Jag hade aldrig varit så glad att se hälften av en orange krita. Jag antecknade min idé ner: "skäl bör kvinnor onanerar," och lämnade det i vanlig syn att veta att jag skulle glömma det annars.

Som min fjärde klass son och jag satt i bilen och pratade om sin dag, jag hade redan glömt bort mig själv-stimulerande servett. Som är, förrän han började läsa det högt, att ta sin tid klingande ut "mas-tur-bate." Naturligtvis, han frågade mig vad det betydde, och jag berättade för honom. Jag följde sedan upp med att säga att det är helt normalt att onanera, och bra att göra det, så länge det är i avskildhet i ditt sovrum.

Så som jag ser det, jag var multitasking. En pitch för arbete leda till att prata med min son som jag behövde i alla fall gjort och gjort. Mammor är som gjorda för den här skiten.

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen: Kvinnor som arbetar är badass kvinnor som stannar hemma är badass, och kvinnor som gör både och på samma gång är så jävla hardcore.

Att arbeta hemifrån innebär att du har stunder när du är samtidigt på toaletten, lugnande ett gråtande barn, och svarar på ett e-post. Du vet hur att dra ditt skit tillsammans riktigt snabbt för ett viktigt samtal. En tidsgräns kan få flyttas upp utan en massa meddelande, och du vet att du har att leverera, ibland i mellan att spela lastbilar eller ta hand om din sjuka dotter.

Pressa dig så mycket du kan av varje ögonblick. Multitasking når en helt annan nivå när du är momming och arbetar under samma timmar. Upptäcker du verkligen fort, det är det enda sättet att göra det, eftersom dina barn och din chef brukar behöver du under samma tid.

Att hålla ditt föräldraskap roll separat från din arbetet roll är möjligt, bara inte hela tiden. Middag får ofta laddade med en hand medan du fortfarande är i arbete läge, och naturligtvis mamma-läge (eftersom vi alltid befinner oss i mamma-läge). Din balansgång är stark. Du strävar efter att arbeta smartare, inte hårdare, detta sätt du kan ge mer till din familj, ditt jobb, och dig själv.

Du är sällan uttråkad. Hoppa från arbete till hemmet arbetsuppgifter som håller dig på dina tår. När du bara har att göra med en av dem på en gång, som om att barnen leker fint och du kan fokusera på arbete, eller är du alla fångade upp med arbete grejer och kan göra muffins med barnen, det känns som en semester.

Du kan komma undan med saker som att ta ett Skype-samtal utan klär din nedre halvan. Ingen kommer att veta att du kastade på sig en kavaj eller tröja över ditt nattlinne, och det gör dig härligt glad. (Om inte, naturligtvis, ditt barn åker i som Kool-Aid man följt av barn i en gåstol, och du kan inte stå upp för att du inte bär byxor, men du besluta om det är värt risken i alla fall.)

Du hittar dig själv söker för särskilda leksaker eller filmer för dina barn, och sedan spara dem för att åka ut när det blir jobbigt och du har en deadline. Och när detta fungerar, man känner sig som en jäkla superhjälte . Får du riktigt bra på att ge dina barn en blick som säger, "du inte vågar bry mig just nu, om inte du eller någon annan blödning."

Jag älskar vad jag gör och en stor del av det beror på att jag fortfarande har möjlighet att vara hemma med mina barn. Jag vill jobba, men jag vill också vara med dem. Jag bestämde mig för ett par år sedan att jag inte vill välja. Jag gillar att de får se sin mamma i åtgärder för att få saker gjorda för arbete och skura toaletter. (De ser mig binge-att titta på gamla avsnitt av Desperata Hemmafruar samtidigt slukar Blog. Jag kan inte vara på hela tiden .)

Kvinnor är mångfacetterad, och mothering är inte en en-storlek-passar-alla typer av gig. Vi vet alla att eftersom man påpekar det för oss hela tiden. Även om jag frazzled och härjade ibland, tycker jag arbetar från mitt hem eftersom mitt jobb ger mig ett visst mått av självständighet (och pengar), och det finns inget mer tillfredsställande än att fostra dina barn och dina drömmar.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar