Detta Är Varför Kvinnor Alltid Kommer Att Behöva Andra Kvinnor

Många morgnar jag satte på mig mina löparskor. Jag vill verkligen inte gå igång, men jag har åtagit sig att träffa mina vänner. Vi retas med varandra att mellan oss tre, vi har bara ungefär en motivation. När det inte är min dag att vara motiverade, vilket är ofta, jag kan helt enkelt visa upp den ändå. Jag visar upp eftersom Jag behöver mina flickvänner för mycket mer än bara motion.

Ja, vi ska köra, men vad som är viktigare, vi ska prata.

Vi ska prata om något och allt som är på våra sinnen eftersom det är säkert ute i skogen med ingen annan lyssnar. Män diskuteras, problem med barnen, saker som vi är stolta över, eller skrämmande saker som löper genom våra hjärnor, och kommer inte sluta. Hela våra liv är rättvist spel. Och om några dagar är vi definitivt igång för långsam för att göra någon verklig skillnad att storleken på våra rumpor, men tiden tillsammans är fortfarande värdefulla, och på något sätt, livsuppehållande.

Efter att ha spenderat tid med mina vänner, jag känner mig mer kapabel. Det underlättar något i mig att veta att någon annan går igenom liknande saker; barn kan vara skiter, män kan vara irriterande, våra bröst inte ser ut exakt som de används till, vad fan gör vi om femman matte läxor, föräldrar blir äldre, livet blir inte alltid som ser ut exakt hur vi trodde det skulle. Jag känner mig hörd och lyssnad till och sett .

Kvinnor se andra kvinnor.

Vi märker alla de saker att andra kvinnor ska göra under dagen, eftersom vi gör dem för. Vi vet vad som går in i tråkighet av att göra middag varje natt för barn som inte äter det, hur ständigt vika kläder och torka räknare ibland kan tugga bort på små bitar av oss, hur vi ibland bara så trött . Alla dessa tidskrävande, själ-saker som suger som vi gör under dagen som ingen annan märker eller bryr sig om? Våra vänner märker.

Vi vet att vi, även om vi inte med våra vänner varje dag, att de kommer att visa upp för de viktiga ögonblicken i våra liv och förmodligen få en gryta, eller vår favorit kaffe latte. Vi vet att det är okej att falla sönder ibland eftersom det finns andra starka kvinnor som har våra ryggar och vet vilken typ av snacks våra barn kommer att äta och exakt rätt sak att säga till oss.

"Du har fått här."

"Barnen är så skiter."

"Han som är fel."

"Bara gråta."

"Jag ska föra över vodka."

Kvinnor kommer alltid att behöva andra kvinnor. Från den stund vi förstår hur olika den manliga arten är. Ja, våra män är bra, men ibland går de bara inte förstå att visceral behöver för choklad, eller hur det känns att nästan blöda till döds varje månad, eller exakt vilken typ av bond en mor med sitt barn. Kvinnor får alla det.

Nyligen, min mamma behövde åka till AKUTEN och jag blev ett par delstater bort. Känner sig hjälplös, jag ringde genast sin bästa vän som var på sjukhuset i tio minuter hemma. Hon höll hennes hand och fick henne att skratta och gjorde vad alla bästa väninnor gör: hon visade upp för ett viktigt ögonblick. Hon gick där hon behövdes. Och tills jag kan göra min väg till min mammas sida, min mammas kompis stannade där och, naturligtvis, förde oss middag kvällen vi kom hem.

Så krama din bestie, eller ge henne ringa eller skicka henne en slumpmässig bit choklad eftersom ni kommer att vara tillsammans för en lång-ass-tid — mötes-och alla andra på sjukhuset, ge varandra kramar, och förmodligen leverera soppa och/eller vodka.

Eftersom att det är vad kvinnor gör för varandra, de visar upp. Banden mellan oss? Det finns inget som är det. Hitta din person eller ditt folk, och att hålla fast.

ADVERT

Lägg till din kommentar