Damer, Vi Förtjänar Att Vara Med Flera Gånger. Här är Hur.

Vi alla älskar en orgasm. Och i bästa fall är en bra klimax kan ta dig och din trappa ner till en annan värld–en värld som du aldrig vill lämna. Även om det inte är en mind-blowing, off-the-diagram typ av explosion, det känns fortfarande bra.

Vi alla längtar känslor av glädje, om vi vet det eller ej . I själva verket har det funnits tillfällen när min kropp behövde släppa och jag visste inte ens att jag var på humör för sex. (Snälla, tala inte om för mig att jag är den enda.)

Och om du har aldrig haft nöjet att uppleva multipla orgasmer men har alltid velat känna känslan av att pirrar igenom din kropp över och över, det finns sätt att uppnå detta. Jag menar, ingen tycker om att medge att vara girig, men, ja snälla, kan jag få en annan? Och kanske två?

Det är ingen skam att be om mer för en bra sak och, ärligt talat, som en kvinna, en mor, och VD för att göra magiska saker för alla runt omkring oss, vi förtjänar att tas till glädje stan några gånger medan du gör den horisontella (eller vertikalt) hula.

Ha en orgasm är bra för vår kropp och själ: De har visat sig för att du längtar mindre mat, frigöra oxytocin, hjälpa dig att sova bättre, och lindra mensvärk. Jag svär att när jag har ett bra O, min hy ser ännu bättre. Tänk vad multipla orgasmer kan göra? Jag tänkte om jag kan få några roliga sessioner en månad, jag kommer att se ut som en 20-åring för resten av mitt liv–och det är skäl nog.

Låt oss gå ner till den och gräva i hur vi kan få dessa extra portioner när vi får det eftersom let ' s face it, orgasmer är som chips — för bra för att bara ha ett.

När jag såg denna artikel på Gurl.kom Jag läste den två gånger–för att sedan än en gång för bra åtgärd. Och när jag var efterskörd igenom artikeln, jag märkte något: hemligheten till att ha multipla orgasmer börjar i ditt sinne.

Du har för bild av dig själv med dem och ställ din avsikt — kanske göra en multipel O vision styrelsen är i sin ordning? Tänk dig själv med din partner och ta din tid och experimentera med olika saker. Det finns flera olika sätt att få orgasm, så att inte alla har koncentrationen att vara med på vår kärlek canal — du kan uppnå orgasm genom att göra ut, nippel stimulering, eller anal play. Jag hade en gång en av någon gnugga baksidan av mitt knä, det var förvåna och gav mig mersmak. Varför inte blanda upp det och försöka att ha ett par olika orgasmer på en gång? Okej, kanske jag får lite girig, men varför inte? Om vi kan, då vi bör .

Här är Madge Vag på sökandet efter den stora "O":

{"container":"sm_player_6","image":"//content.jwplatform.com/thumbs/BuGgBI1s","file":"//content.jwplatform.com/videos/BuGgBI1s","mediaid":"BuGgBI1s","videoPostId":294932,"videoPostCategories":"sex%2C","advertising":"SM_640x360_UI","mute":"viewable","autostart":"viewable"}

Ett annat viktigt tips är: gå inte all-in. Snabbisar är en del av sexlivet, och kan vara super spännande. Det finns ingenting som en bra sporre-of-the-moment afternoon delight, eller vaknar upp och är så känner du att vakna upp med din partner, har underbar sex för att sedan glida iväg till sömn tillsammans. Men när tiden tillåter, ta din tid, retas med varandra. Build-up och spänningar kan göra det så spännande att du vill mer. Det är också bra att ha lite mat till hands i dessa situationer — du kommer att behöva energi. För att inte tala om att äta plus sex är lika med den bästa dagen någonsin.

Sexleksaker är ett bra sätt att hålla magin levande. Jag har en fantastisk vibrator som har gett mig några orgasmer på under 15 minuter — något som ingen människa någonsin har gjort för mig och jag är inte rädd för att säga det. Jag ger inte upp min tid med denna kärlek pinne när som helst snart, det är bara för bra. Om någon vill ansluta sig till oss, även bättre. Sexleksaker kan öka njutning för er båda, och är särskilt bra om du bär ut honom och han vill bara att luta sig tillbaka och titta på medan du njuter av en smörgås.

Kommunikation är nyckeln när det kommer till sex, men särskilt viktigt om du vill att din tårta frostat mer än en gång. Om din partner är slöseri med energi att försöka få dig att darra med glädje och det gör ingenting för dig, tyder på något annat. Detta kan göras på ett sexigt sätt: Prova att flytta sin hand, du kan initiera förändrade positioner, eller berätta för dem vad som får dig varm. Det finns ingen anledning att ha din vag gnuggade rå eller att bli uttråkad — att din partner inte vad det antingen så var inte blyg. Du är inte rädd för att fråga en främling för extra strössel på din ice cream cone, eller hur? Du kan göra detta.

Ett bra sätt att hålla fest i dina byxor som går är att inte ha din klitoris rörd för första (eller andra, eller tredje) orgasmer. Det verkar vettigt, din klitoris är super känslig efter en orgasm, och det känns inte bra att ha den berörde eller stimuleras direkt efter. Det är en delikat blomma som inte hanteras en hel del. Men, om du döljer din pärla genom att stoppa henne i mellan dina blygdläppar (även känd som en klitoris sandwich), och du eller din partner göra lite rubbing, kommer du vara på din väg till en annan frenesi.

Så, skapa sig lite tid att gräva i en värld av multi-Os med din älskare, eller av dig själv. Ju mer du övar, desto lättare blir det.

Så vad väntar du på?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar