Kvinnans Möte Med En Främling Inspirerar Andra Att Fira Sina Födelsemärken

En främling är oväntade ord om en kvinnas facial födelsemärke påminner oss om att skönhet finns överallt

Alldeles för ofta när en man går fram till en kvinna står i kö och säger, "Kan jag fråga dig en fråga," vad kommer härnäst inget du vill höra. Men när Crystal Hodges var att stå i kö på posten, en chans möte med en främling som påminner oss alla om att det fortfarande finns snälla människor i världen, de som erkänner inre skönhet när de ser det.

"Stå i kö på posten idag, det var en medelålders arbetstagare att hjälpa oss. Du ser på mig, han talade, 'Göra...

Postat av Älskar Det Frågor Lördag, November 12, 2016

Hon skriver, "Stå i kö på posten idag, det var en medelålders arbetstagare att hjälpa oss. Du ser på mig, han talade, 'har du något emot om jag frågar dig en fråga?'" Hodges har en port-vin födelse märke på hennes ansikte som har varit det sedan födseln. Hon säger att 99,999% av tiden när en främling kommer fram till henne med en fråga, det handlar om hennes födelsemärke. Så när arbetstagaren på posten frågade om hon kunde fråga henne en fråga, hon trodde att hon visste vart samtalet var på väg. Men Hodges var bara delvis rätt.

"Svara med ett leende, jag sa till honom, 'Se till.'

Då, i stället för att ställa en fråga till mig, han sade till mig: 'Min dotter har samma födelsemärke som du gör. Och faktiskt, så har min systerdotter. Jag vet att många människor kan vara ovänlig med hur de reagerar på födelsemärken som din, men bara ignorera dem. Du är vacker.'

Dear sir...Tack för din vänlighet. Du gör världen till en vackrare plats."

Hodges var så rörd av den erfarenhet som hon delade med sig av sin berättelse med den populära Facebook-sidan Älskar Det Frågor . Läsarna var bara så rörd av brevbäraren insikt som Hodges. Det är inte bara människor ekande hans uttalande att Hodges är en vacker flicka (som vi säger, duh ), men många delar med sig av sina egna foton av födelsemärken syns och berättelser om att vara bekväm och stolt i sin hud.

Postat av Krista Elizabeth Lördag, November 12, 2016

"Jag har också ett födelsemärke på mitt ansikte och många har gjort narr av mig för det eller gjort oförskämd kommentarer. Jag brukade skämmas men genom åren har jag kommit att älska det eftersom det gör oss olika och ibland är det bättre att stå ut. Vi är perfekta precis som vi är! Du är absolut vacker kärlek! ❤️"

Postat av Dominique Veronica Flores Lördag, November 12, 2016

"Vissa människor kan vara så oförskämd och bara stirra. Men när vi blir äldre, lär vi oss att bara strunta i det och vara stolta över hur Gud skapade oss💗"

Postat av Alexandra Brawn Lördag, November 12, 2016

":) Jag älskar mitt födelsemärke och skulle inte byta det för någonting! Det är faktiskt nästan som en temperaturmätare; när jag är sjuk blir det ljusare. Haha!"

Hodges berättade Skrämmande Mamma hon är glad att hennes berättelse har inspirerat så många. "Majoriteten av främlingar som reagerar är ovänliga. Människor stare, folk har kallat mig smittsam, och jag har förvandlats till en meme på grund av mitt utseende – som gick viral till över 30 miljoner främlingar. Tyvärr, de flesta reaktioner är på den negativa sidan – och det är mitt mål att hjälpa till att förändra världen uppfattning om hur människor med fysiska skillnader ses," sade hon. "Om jag skriver, talar, eller göra en ny vän – det är mitt mål att göra skillnad med min skillnad. Jag vill kunna bana väg för framtida generationer, i hopp om att deras resa kommer att vara fylld med mindre svårigheter och grymma kommentarer, och med större glädje och acceptans. Så, när den glada, vänliga främlingar kommer tillsammans? Hur kan jag inte berätta om sin vänlighet och uppmuntran för mitt liv?"

Hodges har både en port vin födelsemärke fläckar, och Sturge-Weber Syndrom. Hon var 24 år innan hon träffade en annan person med samma villkor. I ett försök att hjälpa andra som henne att känna sig mindre ensam och att utbilda människor i att hon startade en Facebook sida där hon har hennes skrifter om hur det är att leva med en synlig födelsemärke.

Hodges vet att när du har en fysisk skillnaden som skiljer dig från mängden, det kan vara dagar då ditt självförtroende ringer in sjuk. Men hon känner att det är viktigt att betona att andra kämpar med samma känslor som de dåliga känslor kommer inte att vara där för evigt. "Du är inte ensam. Du är inte den enda. Och du ska aldrig skämmas över din naturligt utseende, säger hon. "Och även om det kan tyckas att de flesta människor är grymma – ni ska veta att det finns minst dubbelt så många slag, äkta och omtänksamma människor där ute som är på din sida...ibland är de bara finns i en vacker, oväntade ställen."

H/T Babbel

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar