Lady Stämma Starbucks För $5M Eftersom Det är Is I Den iskaffe

Kvinnan förstår inte hur isen fungerar, stämmer Starbucks

Hotar att stämma människor är något jag är ganska bekant med. Min pappa är advokat. Jag växte upp på 80-talet. Jag är vit. Och jag bor i Usa. Det är typ av en nationell tidsfördriv på denna punkt. Men det slutar aldrig vara absurt när någon faktiskt sätter ett av dessa hot till handling.

Speciellt någon som är så dum.

Enligt Redbook en kvinna som hette Stacey Pincus stämmer Starbucks. Hennes stora gripe? Iced kaffe har för mycket is i dem.

HUR VÅGAR DU SÄTTA NÅGOT KALLT INUTI DRINK SOM JAG VILL VARA KALL!

Låt oss ge Pincus förmån för tvivel för en sekund. Hon är upprörd över att det är för mycket is i hennes iskaffe, och att det bör vara mer kaffe där istället. Jag får det. Jag vill ha mer att dricka i min drink. Det enda problemet är att de människor som arbetar på Starbucks ännu inte behärska den mörka konst genom vilket de kan göra saker och ting genom att kalla den våg av en trollstav, eller genom att kalla Beelsebul och att utnyttja sin mäktig nekromantiker.

Du ser, stackars vilseledda lady, isen är vad som gör kaffet kallt. Och håller det kallt. Utan is, eller skulle vara het eller varm. Dessutom, utan is, drycken kan inte riktigt kallas "iskallt" kaffe. Detta skulle vara som mig stämmer Starbucks eftersom deras hot eller har för mycket ånga på det.

I 29-sida rättegång, Pincus hävdar att deras Tall, Grande, Venti och Trenta (12, 16, 24 och 30 liter, respektive), håller inte som mycket verklig dryck.

Hon verkar missförstå sätt vätskor arbete. Isen är en DEL av drycken. Iskaffe utan is är bara kaffe, vilket inte är vad hon vill. Mer kaffe och mindre is är i princip bara ljummet kaffe, inte heller vad hon vill. Det är en verklig gåta! Men hon vet svaret.

Pincus " lösningen skulle vara för Starbucks att servera kall dryck i koppar tillräckligt stor för att hålla mängden vätska lovade i varje storlek längs med isen som krävs för att hålla den kall.

Förutom att sätta på mer kaffe i en större kopp faktiskt kommer att kräva YTTERLIGARE isen för att hålla extra eller cool. Det är en svår balansgång, det här hela kemi-företag! Men minst Pincus har hela den "lagliga" sak, eftersom jag gjorde när jag var åtta och hotade med att stämma Debbie Palmer för att slå min Optimus Prime lastbil utanför mitt skrivbord.

Min favorit del av denna helhet enfaldiga berättelse är Starbucks' rakt i ansiktet som svar. "Våra kunder att förstå och förvänta sig att is är en viktig del av alla 'iskallt' dryck." ÅH, TYCKER YA SÅ, LÄKARE?

De säger också att de kommer att "gärna remake någon dryck för en missnöjd kund." Jag föreslår att de går ett steg längre och gör Pincus tillbaka bakom baren så hon kan följa den exakta förhållandet av is kaffe.

Plus, det kommer att bli en riktig spännande för henne att se varje kub försvinna inne i hennes rykande varm kopp kaffe och titta på dem smälta, en efter en. MEN DÄR SKULLE KUBEN GÅ?! DET VAR HÄR FÖR EN MINUT SEDAN! VAD TROLLDOM ÄR DETTA?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar