Om Du Jobbar På Ett Dagis, Du Borde Förmodligen inte Gå in På Facebook som Säger Att Du Hatar Barn"

När skall vissa människor lära sig att om du inte har dina sekretessinställningar på låsning, Facebook är ett helt öppet forum där du snabbt kommer att tas till svars för saker du säger? Till exempel, om du råkar arbeta på en förskola, det är nog inte en bra idé att offentligt deklarera på Facebook att du "hatar barn." Det är precis vad en kvinna gjorde denna vecka. Hon är ute på ett jobb nu.

Kaitlyn Väggar är en 27-årig ensamstående mamma som bor i en förort till Dallas, Texas. Hon hade precis landat ett jobb på ett dagis, men blev tillsagd att inte bry sig om att komma in för hennes första dag efter hennes arbetsgivare fick nys om en statusuppdatering att hon skrivit till Facebook. Det löd:

"Jag börjar mitt nya jobb idag, men att jag absolut hatar att jobba på dagis. Lol, det är allt bra, jag bara hatar verkligen att vara runt en massa barn."

Um...

Eftersom hennes Facebook inlägg var "offentligt", hon hade en massa slumpmässiga främlingar på internet attackerar henne. För kärlek till allt heligt, kan någon vara snäll och visa denna kvinna hur hennes inlägg till "vänner bara?" Hon berättade CBS News "Jag har dessa flickor attackerar mig för att jag inte vill vara runt en massa barn hela tiden." Igen, inte hon förstår att om hon gör sitt konto privata hon inte stå ut med detta missbruk? Jag känner att jag slog mitt huvud mot en vägg.

Det tar en otrolig nivå av tålamod för att kunna hantera ett rum fullt av barn hela dagen, hatten av för alla som gör det. Jag är mindre orolig för henne uttrycker irritation och mer bekymrad över bristen på sunt förnuft som deltar i offentligt rytande om ett helt nytt jobb att du verkligen behöver — särskilt i denna tid av människor som praktiskt taget gör det till ett jobb för att bli förolämpad om saker på Facebook. En Isebel författare hade en intressant ta på situationen, säger "ett gäng förorts busybodies med bokstavligen ingenting annat att göra jagat en kvinna från ett jobb som hon behövde." Ja, förmodligen. Men den stora lärdomen här tror jag är,

Ställ din Facebook-tjänster till PRIVAT personer!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar