10 Gånger Du Önskar att Du Hade en Mute-Knappen för Ditt Barn

Om du är en förälder till ett litet barn, du har redan insett att de kommer utan filter och kommer tveklöst säga något och allt. Som någon som blir lätt generad, jag ska erkänna att detta filter-mindre jargong som ofta skickar mig över kanten. Jag tenderar att vända ljusa röda och kör för kullarna, eller gå in i en tio-minuters förklaring om hur mitt barn normalt inte beter sig så här. Jag har till och med gått så långt som att säga att jag var barnflicka. Skojar bara, men jag har tänkt på att säga det på mer än ett tillfälle.

Småbarn har också en medfödd förmåga att veta när du ska göra en massa oväsen på de mest olämpliga tider. När min son var född, jag välkomnade varje milstolpe i och med entusiasm. Mitt hjärta skulle fylla med glädje med varje coo, jollra eller fnissa. Men nu har han hittat sin röst, finner jag mig själv saknade de spädbarn dagar när han bara tyst sov och jag skulle titta på honom adoringly från andra sidan rummet. Nu är allt han säger måste förstärkas med fem decibel av någon anledning. Jag är aldrig längre än ett par meter bort, jag kan höra dig, kid – perfekt. Sluta med alla skriker!

Jag skulle älska om det fanns en mute-knappen för småbarn. Jag behöver inte tysta hela tiden, men här är tio gånger när en mute-knapp skulle vara häpnadsväckande:

1. I bil. Jag älskar när min son sjunger sin favorit låtar, utom när jag är i rusningstrafik försöker manövrera mellan alla länsstyrelser, cyklister och galningar på vägen. Det sista jag behöver höra mitt i detta kaos är en mycket hög återgivning av "ALLT ÄR AWESOME!"

2. På telefonen. Barnen har en radar, som meddelar dem så fort du får på telefonen. Det spelar ingen roll om de var fullkomligt nöjd med att bygga sina Lego-torn eller titta på sin favoritfilm, eftersom så fort du får på telefonen behöver du rätt som andra . Om du inte ger dem din omedelbara uppmärksamhet – kolossala härdsmälta.

3. I mataffären. Varje gång vi veckohandlar mina barn plockar upp sin osynlig mikrofon och högljutt objekt att varje sund sak som jag lagt i varukorgen. Aldrig misslyckas med. Jag är inte köper du en månads leverans av Snickers kid – att komma över det.

4. När man talar till en annan vuxen. När du försöker ha en konversation, avbrott omedelbart uppstå. Åtminstone mina barn säger, "Ursäkta mig", men han säger det om och om och om igen.

5. På lördag morgon. Varför är det så att under veckan, måste du dra ditt barn ur sängen sparkar och skriker, men varje lördag morgon de är upp innan tuppen gala? Något säger mig att jag kommer vara glad när de är tonåringar och sova fram till middagen!

6. När du berättar en vit lögn. Som när jag säger till min andra mamma vänner vi inte titta för mycket på TV, och min son avbryter och säger att vi titta på det hela tiden. Busted. Det är vinter och jag är av underhållning idéer – utan att döma! Jag trodde vi var på samma lag, kid?

7. När man försöker titta på TV. Så snart du sätter dig ner för att titta på dina program när barnen är i säng, de plötsligt behöver mer vatten, har till pottan, etc., i grund och botten tills din timme är upp och det är din läggdags också. Så mycket för att hjärnan att slösa bort timmar av Bravo TV.

8. När du tar dem med till OB möten. Denna sista graviditeten var jag tvungen att ta min 3 år gamla med mig till alla mina möten, och han har alltid försökt att kolla in min lady delar och frågade läkaren en miljon frågor som "Var är hennes pee-pee?" Mute-knappen nu, snälla.

9. När de upprepar saker du inte menar att säga framför dem. Som när jag smällde mitt finger i en låda och skrek ut svordomar, som sedan smet in i hans ordförråd på skolan. Jag är säker på att hans lärare tycker att jag är mamma till år.

10. När du är på pottan. "Mamma är du på väg poo-poo?" "Jag vill se!" "Gjorde det ont?" Kan jag inte bara gå på toaletten utan att bli förhörd? Inte så mycket.

Hur mycket lättare skulle våra liv vara om dessa små galningar inte har en permanent megafon som är knuten till deras munnar? Varför måste de alltid vara så mycket olämpligt?

Även om jag religiöst lära mina barn att tänka på deras sätt, det är tydligt att de kan ge två skiter. Förhoppningsvis en dag kommer de att vården, men tills den dagen kommer ska jag bara packa om bronzer för att maskera mina rodnader i ansiktet i beredning för varje gång de genera skiten ur mig.

Relaterade inlägg: 25 Enkla Sätt Att Irritera Ett Litet Barn

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar