20 Bitar Av Visdom Jag Måste Dela Med Mina Barn

Det finns tillfällen i livet som du vill förmedla visdom till lite människor som du födelse. Till exempel, som kommer att lära dem om panty linjer? Concealer? Det faktum att e-post som bärare har känslor för? Jag undrar ofta om lektionerna lär vi någonsin har verkliga värde eller, om våra barn ställa oss ut. Så jag har börjat göra små listor och vika upp dem inuti mina barns strumpor. De får aldrig glömma följande:

1. Om något gör dig att skratta, det bara fungerar. Du behöver inte veta varför. Bara hålla med vad som verkligen gör din gut tillfället och du kommer att bli okej.

2. Vänligen tandtråd. Det är tråkigt och hemskt, men så är hålrum, och då måste man utstå hemska borrning ljud från tandläkaren stol som naglar på svarta tavlor, så vänligen för kärlek, bara tandtråd .

3. P. S. Din mamma inte ofta tandtråd eftersom hon vill dyka in hennes proteser för hennes barnbarn för speciell effekt. Se fråga 1 ovan. Att förlåta henne.

4. Ibland din kropp har en önskan om att flytta till rytmen av musiken. Fötter är ökända brottslingarna. Snälla, gör inte motstå frestelsen. Det är en naturlig och vacker sak att låta den slå på en låt för att matcha slå ditt hjärta.

5. Svordomar kan vara kul. Berätta inte för någon att jag sagt detta.

6. Jag vet att du just nu hatar lök och champinjoner och oliver. Men en dag, prova dem igen.

7. Resa till New York ensam. Pack walking skor och dricka kaffe och utforska alla skrymslen och vrår. Är det OK om du vill ta bilder av tecken eller skyltfönster eller gångtunnlar. Sitta på andra raden i en musikal—du får spotta på om du sitter i den främre raden.

8. Att hålla en journal över dina tankar och känslor. Till exempel, bara ikväll Jag tittade på din dagbok och du skrev "ibland är jag dålig på att stava." Jag tror att det är märkligt att du skulle kunna skriva ner allt du kan tänka dig—made-up världar om enhörningar eller glitter hår gel—och du ändå väljer att skriva ned detta . Men hey, det är din dagbok, kid.

9. Inte acceptera premissen att "det är bara mat." Det är det inte. Det är vad vi lägger in i vår dyrbara organ. Det är vad som skapar minnen. Det är det som får våra ögon att rulla tillbaka och våra tungor dropp med att dregla. Mat är energi på alla fronter. Lär dig att uppskatta det.

10. Vänner är mer värdefulla än juveler. Om jag kunde säga det i flera språk och hänga den från banners i himlen, det skulle jag. Eftersom jag vill att du ska vårda dem. Älskar dem. Lära sig från dem. Och behålla dem.

11. Sann kärlek är svårfångade. Det är knappa. Det är saker romaner är gjorda av. Men det är på riktigt. Kan du inte ge upp att försöka hitta det.

12. Jag tror nu bör du tandtråd.

13. Om du får en dålig klass, ser det som en möjlighet att förbättra, inte en anledning att kalla dig själv ett misslyckande. Jag älskar dig, oavsett din status i fraktioner. En dag du kommer att sitta i ett styrelserum och du kommer att luta dig till personen till vänster, frågar "Vad är det 8×7 igen?" Jag menar hypotetiskt detta kan hända. Fokusera på att använda tandtråd.

14. När du har möjlighet att resa, vara på tv, eller cykel över hela Amerika, bör du absolut ta den. Att vara djärv och vilt när du är ung utan att göra någon kontroll av narkotika av något slag. Behöver jag upprepa mig?

15. Slösa inte tid på tv när det är böcker.

16. Stinkande ost är bättre med vin.

17. Om du inte tror på Gud, jag hatar inte dig. Om du inte vill läsa Genesis eller gå till kyrkan och vill gå runt bistert bär ingenting annat än svarta T-shirts, jag kommer fortfarande kärleksfullt anspråk dig som min egen. Som sagt, jag ska avslöja att du älskar som jag ser det. Och jag kommer att sitta med dig under den hårda nätter när du behöver mig.

18. Jag är din mor. Detta innebär att du alltid kan komma hem. Du kan alltid ringa. Du kan räkna med mig när alla andra sviker dig. Jag är glad av blotta existensen av dig.

19. Jag kommer att sitta och be svårt för dig. Eftersom du, min kära och vackra barn, är min förmögenhet.

20. Tandtråd. För kärlek. I fall jag inte nämna det.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar