Will Smith: Hur jag Lärde mig Mycket Unga till Attack Rädsla

Will Smith är tillbaka på den stora skärmen i Fokus de spelar en bedragare extraordinaire som undervisar i rep för att en vacker skyddsling spelas av Aussie skådespelerska Margot Robbie ( Wolf of Wall Street ).

Skådespelaren, 46, talade till Mitten Av bidragsgivare Jeanne Vargen om hans osäkerhet, okuvlig optimism, och några av hans dåliga vanor.

Det finns massor av spänning och action i Fokus, men du och Margot få tid för lite romantik.

Varje film är en kärlekshistoria. Min teori är att det inte finns någon annan typ av film. Även filmer som Bad Boys är "bromance"—vi rida tillsammans, vi dö tillsammans, bad boys för livet. Allt handlar om mänskliga relationer.

Att vara en del av Hollywood måste göra som du inte främmande för att con män.

Skojar du? Jag är en skådespelare. Alla kör en con. Det finns vissa saker som folk vill ha och att de kommer att göra de saker de behöver göra för att få dem. Alla rätt? De kommer att bära kläder och säga saker som de behöver säga. Alla försöker att få vad de vill ha. I hjärtat av mänsklig interaktion är en daglig con.

Efter alla filmer du har gjort, kan det bli enklare?

Nittio procent av tiden jag är obekväm och osäker när jag ska göra en film. Jag vill inte att folk ska veta hur svårt det är. Jag tror att det är en del av mitt jobb att se till att publiken inte vet och att de bara uppleva glädjen i processen när de ser mig på tv.

Hur gör du för att erövra din osäkerhet?

Jag tror att jag lärt mig mycket unga till attack rädsla. Det finns massor av saker som jag är rädd för. Det är frustrerande för mig när jag är rädd för något, så jag är tvungen att gå och attackera det. Det har varit till hjälp, men det har varit smärtsamt.

Din son Jaden och dotter Willow följer i dina fotspår och driva sina egna agerar karriärer. Vilka råd ger du till dem?

Min farmor brukade säga, "Köpte mening är bättre än den som du lånar." Jag tog alltid att göra det själv. Tjäna klump på ditt huvud är alltid bättre än att lyssna på någon annan om de schablonbelopp som de fick på sitt huvud. Jada och jag gillar att ge våra barn ett helhetsansvar. Utanför liv eller död, vi vill ge dem sina egna val och sätta ansvar för sina liv på dem så mycket som de kan hantera det.

Har du några dåliga vanor du skulle vilja ändra?

Jag har som artist sinne, så att jag aldrig vet var mina nycklar är, där min plånbok är, och jag bryr mig egentligen inte så mycket om kläder. Jag tar av mig kläderna och släppa dem. Jag behöver inte städa upp saker. Jag försöker alltid att skapa något, och jag behöver min kreativa staten att vara lite rörigt.

Hur hanterar du med trycket för att stanna på toppen i en tuff bransch?

Ju mer framgång som jag har, desto svårare blir det att göra något nytt, göra något annorlunda, för att hitta något kreativt och speciell. Jag har fortfarande en liten bit av rummet ut det, men när jag går längs marginal för fel blir mindre och mindre.

Vad är det som leder dig?

Jag måste ha någon form av konstig anti-negativitet filter, rose-färgade glasögon eller något. Jag försöker att inte erkänna hinder och gränser. Jag har fortfarande identifiera sig med vad Barack Obama som kallas "the audacity of hope". Jag vet att vissa människor kan kalla det för arrogans hoppas, eller dårskap av hopp, men jag tror blir något som skapas när du tror på något.

ADVERT

Lägg till din kommentar