Varför Du Ska Bjuda in Barn till Ditt Bröllop

Min brors bröllop var en vacker affär. Det hölls i en historisk park, och receptionen middag inredning var hisnande när du gick mot den öppnade lada dörrar som avslöjar den blommiga centerpieces. Känslan av romantik drog mig i direkt. Det var i det ögonblicket, vid kanten av parkeringen, där jag kände att gamla bekanta lust att springa. För i mina armar var en 1-åring som missade sin middagslur, och vid min sida var en pojke på fyra redan vägrar att lämna parkeringen eftersom det innehöll grus och han ville kasta det. Jag var klädd för en gångs skull, vilket kändes bra, men jag var orolig, nervös, och förbereder sig för det värsta.

Och jag hade rätt. Men som vanligt, jag blev också förvånad, stolt och glatt roade av resultatet av en fancy utekväll med mina pojkar. Min tanke att barn och bröllop är kanske inte den bästa kombinationen har ändrats av slutet av kvällen när jag gick ut i mörkret som fortfarande håller den ett år gamla, i min famn, med pojken av fyra, smuts inför och bar överkropp, följande bakom.

1. Eftersom kärleken är tålmodig och god, så håll det på det sättet för ett tag. Alla som har varit gift och har en unik erfarenhet på hans eller hennes speciella dag. Även om det finns många traditioner som praktiseras gång på gång, var och en görs på ett lite annorlunda sätt. Under min brors bröllop, uttalade löften till varandra som var väldigt annorlunda från normen och som är unika för dem. Det var ett speciellt ögonblick. Det ägde rum ute på en underbar eftermiddag. Det var helt perfekt tills jag drog den ultimata rookie-misstag och påminde om min son inte att göra något buller. Han började prata på toppen av hans lungor omedelbart. Jag antar att han bestämde sig för att alla återstående tyst var att göra så, eftersom de var mycket intresserade av att höra vad han hade att säga, särskilt när det gäller vad "Angry Bird" musik låter som. Min man tog tag i honom och började gå. Mellan löften du kunde höra skrik och vädjanden min son blir mindre och mindre på avstånd tiggeri, "Snälla, jag följer reglerna. Jag är en bra lyssnare. Satte mig ner."

Jag gjorde vad varje mor skulle göra. Jag vände mig om och gav en otäck titt i deras riktning och rullade mina ögon tillsammans med de människor som vände sig runt för att se oförskämt liten pojke. Jag låtsades att jag inte vet vem pojken var och blandas med publiken, i hemlighet tänker i mitt huvud, "Detta är den bästa bröllopspresent jag kunde ha fört med sig." Barn är verkligen guld vid regnbågens slut, du kanske bara vill fördröja rain dance för ett tag. En påminnelse till det lyckliga paret att även om barn är roliga, de är också besvärande. Och de ska njuta av de stunder de har utan dem innan de delar med sig av sina sängen med en vördnadsfull barn och att bli experter på att ta tag i kyckling nugget luften i restaurangen innan det osar en kille i ansiktet vid bordet bakom dem.

2. Eftersom det inte finns någon bättre dag att börja öva konsten att dansa i regnet. Bröllop kan vara väldigt dyrt. Den plats, blommor, band, och listan går på och. Och lägga barn till gästlistan kan vara en enorm chansning, särskilt eftersom de flesta är programmerade att söka upp och förstöra. Min ångest långsamt lättade efter ceremonin när mingel påbörjats.

Men innan jag kunde göra det till baren för en drink, jag såg med fasa när jag tittade över att se min son håller på cigarett depot. Till honom, det såg ut som ett högt torn, och han svängde runt den som en midsommarstång innan jag kunde komma dit och då är jag på plats att sätta cigarettfimpar tillbaka i behållaren. Men så småningom barnen började springa runt och leka med varandra. Alla tittade på dem med ett leende. Se dem alla spela och dansa var fascinerande, särskilt efter några vodka och tranbär.

Sedan, som jag chatta med en familjemedlem, jag ser över att se min son chattar upp med bar anbud. Jag kom närmare, med iakttagande av mer än någonting annat, att höra honom säga: "Jag vill ha två av soda kallade Diet Coke." Bartendern skrattar. Jag sade, "Sakta ner det kompis, du kan ha för att köra hem." Efter att bartendern sa att detta var hans tredje soda, vi bestämde att han bör ges sällsynt nöje av att dricka en club soda. Pojken var peppad. Onödigt att säga, att han aldrig bad om en annan läsk, men fortsatte att ge fantastiska underhållning för gästerna. Ju mer jag insåg ren munterhet av min sons åtgärder, desto mindre är jag mindre oroad över honom förstöra den händelse, och mer med att titta på honom arbeta sin magi.

3. Eftersom äktenskap aldrig kommer att göra dig förmögen tills du har något som du inte kan köpa. Även om vi säger att det kommer inte hända oss, vi oundvikligen att förlora kontakten med vissa personer efter att ha barn. Så mycket som jag inte hade för avsikt för att det ska hända, jag har blivit frånkopplad. När jag såg människor från mitt förflutna interagera med mina barn, jag bara kände mig riktigt bra.

Bröllop är en vacker möjlighet att ansluta och konfrontera sitt förflutna. Det är en chans att dansa och förundras över hur mycket du älskar din familj (vem du nu är övertygad om är kompletta galningar). Du hör berättelser om ditt förflutna som du aldrig har hört, och ja, efter all denna tid jag har fortfarande människor som berättar att de inte kan tro att jag har två barn eftersom de kommer ihåg när jag var bara ett barn.

Min son inte sitta ner lätt, men när tårtan kom ut satt han i minst 3 minuter och åt. Jag kan inte säga hur många människor sade till mig, "Wow, han sitter," eller "Du bättre att passa på medan du kan." I en kort tid, folk fick min son. Även om jag var orolig för vad folk skulle tänka, mest berömde honom för hans ande. De önskade att de hade sin energi och uthållighet. Det var trevligt att höra, även om det bakom min rygg sade de, "Fan, att flickan är för det med det." Oavsett, det var trevligt att se människor och introducera dem till mina pojkar, min stolta bidrag till dysfunktionella (funktionella) familjen började generationer före mig.

Efter bröllopet var över, fick jag själv fundera på natten. Den natten började jag med att tala om för min man att han var tvungen att ta vår son tillbaka till stugan som vi bodde i, eftersom hans beteende var alltför utom kontroll. Som vanligt blev jag låta min ångest få det bästa av mig och jag var inte att ge min pojke en rättvis chans.

Jag tänkte också på mitt bröllop nästan 8 år sedan. Jag visste inte att tillåta barn att komma. Jag var yngre, visste inte många människor nära mig med barn, och jag var rädd att om barnen kom, deras föräldrar skulle vilja att lämna tidigt. Nu, tror jag det var som var fel. Att ha barn det gjorde det perfekt. Efter alla, äktenskap och barn är mycket liknande. Du har ingen aning om vad du får dig in i början, men resultatet är ganska vacker.

Så, mitt råd? Ta med barnen på ditt bröllop... även en bar med fullständiga rättigheter.

ADVERT

Lägg till din kommentar