Varför Kvinnor Verkligen Sluta Sina Jobb

Detta skulle få mig att låta som en feminist, så var det. Men hela min feed är att blåsa upp om undersökningen "Varför Människor Verkligen Sluta Sina Jobb" utförs av några ganska fantastiska människor på Harvard Business Review.

Det finns så mycket att älska denna artikel, och tanken på att skapa jobb gör mig svimma, särskilt som jag arbetar för att hjälpa så många kvinnor sortera genom cookie-cutter arbetsbeskrivningar och slåss mot sina egna bedragare syndrom.

Och en annan sak, jag säger alltid till kandidater hur mycket du älskar ditt jobb kommer inte vara från det företag du land, utan i stället kommer att bero på vilken chef som du arbetar för. Jag har haft några otroliga chefer, och dessa obligationer lyfta upp dig och hålla en livstid.

Det är sant när jag var på Google, för många år sedan, jag var förvånad som gav de anställda betald tid att utöva sina hobbies och intressen. De projekt som banar väg för en bättre värld — ingen överdrift. Och även fortfarande, inte tillräckligt rum är verkligen som gjort för så många av oss att fullfölja våra passioner medan vi arbetar framför allt för moms och vårdgivare vars fritid är inte riktigt deras trots allt.

Men jag tror att leda begravdes lite här, och det är sant att jag är partisk.

Varför är vi inte fler som är könsspecifika? Varför är vi inte säga att kvinnor lämnar på grund av detta och män lämnar av denna anledning?

Vad som är riktigt oroande om återvunnet rubriker och distribution av denna artikel som "en anledning till att jag sluta" är att det saknar någon typ av kön differentiering, och vill jag ta upp detta som ett problem som vi arbetar för att skiftarbete kulturer.

Jag tror att vi måste titta mer när vi diskuterar inte bara varför kvinnor lämnar, men också hur man kan locka mer kvinnor i arbetskraften.

Så några av de rubriker som är rätt ...

Anledningen till att "människor ledighet" är inte vad jag förväntar mig. Vad jag förväntar mig är vad jag känner för att vara sant från de hundratals kvinnor jag vet och är i kontakt med genom Kvinnors Nätverk för att Söka Jobb och i våra forum.

Den real skälet till att kvinnor lämnar arbetskraften är att de antingen har för att ta hand om en äldre familjemedlem eller barn eller...

De är överväldigade av att försöka balansera det hela.

Detta är real skälet till att kvinnor lämnar.

En av mina vänner på en high-tech företag stannade hemma för att ta hand om hennes 18 månader gamla, som var mycket sjuk, och hon var tvungen att ta personlig tid-off. Men, hon var alltid tvungen att logga in i och kör möten på begäran av hennes manliga chef som inte hade en aning om att det fanns något problem med detta.

Och det är problemet.

Så, medan artikeln har bra saker om stora mängder tid vi spenderar på jobbet, kvinnor som är vårdgivare kan inte bara ta in en sjuk förälder eller barn som en manlig motsvarighet skulle få i sin baseball samling eller en gitarr. Det är uppenbarligen inte samma sak.

Kvinnor behöver stöd, och avsluta intervjun bör inte vara den enda gången du cite orättvisor.

Det är inte bara lutande på. Det är att göra din röst hörd.

Ett område som kan hjälpa är att ha intercessors eller kvinnliga rådgivare som förstår dina specifika behov kontra att dina manliga kollegor. Och det är där jag håller med artikeln om att ha en mentor att kommunicera med.

För att ha kraftfulla kvinnor i positioner av auktoritet, de måste ges befogenhet att inte bara göra deras arbetet, men att få hjälp till ett bättre liv-arbete-saldon. När en kvinna känner sig säker i hennes arbetsgivare, hon kan balansera vad som är på hennes tallrik på jobbet och hemma, hon är att minska stressen i hennes liv, hon är en starkare bidragsgivare, och det minskar behovet av att avsluta intervjun om vad som "inte fungerar." Rätt?

Nu ska vi prata lön omstrukturering .

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar