Detta Är Den Verkliga Anledningen till att jag Resa Med Mina Barn När De är Unga

Min dotter och jag reste en hel del tillsammans när hon var en baby. Lätt och super flexibla, hon var min favorit lilla resor buddy. Så när min son föddes, jag tänkte att vi skulle ha samma relation. Jag hade fel.

Jag reste med min son för första gången när han var 3 månader gammal. Allt om att resa sög. Jag var fortfarande på att återhämta sig från min C-sektionen, och att, tillsammans med en mittgång plats på ett fullsatt plan och mjölk-fyllda bröst gjorde vår resa en mardröm för mig. Flyget var en 6-timmars nonstop från Kalifornien till Florida, och jag svor att aldrig resa med mina barn igen.

Nästa månad, men möjligheten att åka till Hawaii kom upp. Mardrömmen resa eller inte, jag är inte tokig nog att klara upp en resa till paradiset. Jag var ensam med min son på vår resa till Orlando, men hela vår familj reste till Hawaii. Det var bra att ha hjälp. På grund av dem, jag kunde verkligen delta i resan med min lilla kille och kom ihåg att fördelarna med att resa med ett litet barn igen.

En hel del folk tror att det är bäst att vänta med att resa med barn. De vill inte spendera pengar på upplevelser att de inte kommer att komma ihåg. Men när jag ser tillbaka på bilder från vår semester i Hawaii förra året, trots att min pojke var bara 4 månader gammal, mitt hjärta är fylld med minnen. Jag tänker på hur vi vaknade upp super tidigt i morgon för honom att amma samtidigt som jag såg solen stiga upp över havet. Jag kom ihåg hans lilla scrunched upp i ansiktet när jag sätter en ananas till hans läppar och lät honom smaka på det. De foton jag har av min 8-åriga dotter och honom leende tillsammans som de stänk vatten i poolen göra mig super glad.

Han kan inte komma ihåg resan alls, men jag kommer aldrig att glömma.

Jag frågade några av min mammas vänner att dela varför reser med små barn är värt det. Dessa mamas kommer att göra att du vill boka en biljett för att ta din lilla någonstans just nu.

1. Nya erfarenheter att lära barn att vara öppen från tidig ålder.

Båda mina barn är verkligen flexibla när vi går ställen. Det är lätt för dem att anpassa sig till nya miljöer och för att vara runt olika människor. Jag vet att det har att göra med att gå på massor av platser med dem ofta när de var små. Jag visste inte ens att vara avsiktliga om att visa dem hur man ska vara flexibel. Det kommer naturligt från deras erfarenheter.

2. Det är nästan som att resa ensam.

När du resor med ett litet barn, du kan remmen dem på bröstet i en bärare, eller lägg dem i en bilstol eller barnvagn. Virginia D. jämför det med att resa ensam eftersom du kan få baby set och sedan göra vad du vill.

3. Små barn har inga förväntningar när de är ute och reser.

Bebisar som inte har åsikter om packning eller resväg, så om ni vill komma undan med endast lite eller ingen stress, ta en liten unge med dig. Oavsett vad du väljer att göra eller om du väljer att gå, kommer de att vara nere. Att kunna packa det du behöver, i stället för allt som de tror att de kommer att behöva, och inte behöva bestämma vad du ska äta på grund av en extra personlighet är enorma fördelar att gå bort med små barn enligt Natasha N.

4. Det sätter scenen för enklare resa när de blir äldre.

När du börjar resa med ett barn när de är små, de vet vad de ska förvänta sig och är bättre resenärer när de blir äldre. Aaronica har rest med henne kiddos sedan de var spädbarn, och nu när de är äldre, deras resor är ganska smidigt. Cam B. började ta sina barn på resor på 3 månader gammal och säger att de nu är bättre resenärer än vad hon är.

5. Att få bort är bra för din mentala hälsa.

En av de viktigaste skälen att resa med ett litet barn är det värt det är för vår egen mentala hälsa. Emelia C. har rest med sitt barn sedan de var 4 månader gammal. Hon berättar att komma ut ur huset var stort för hennes psykiska hälsa och hjälpt till att avvärja depression. Ett miljöombyte kan ibland göra underverk för psyket.

Just den här sommaren, jag tog med mig mina barn till östkusten för att besöka familjen. Det var ett djur av en resa. Bara jag, två barn, fem timmars flyg rider varje sätt, en tolv timmars tur-och-road trip, och ytterligare sex timmar på flygplatsen. Baby minnen bli fördömd. Se min 14 månader gamla ansikte lyser upp när han träffade sin familj och tittar på hur uppmärksam och alert han var i alla våra äventyr var absolut värt det.

ADVERT

Lägg till din kommentar