Varför Graviditet Är inte Vacker: Läckande Bröst, Oväntade Pruttar Och Mer

Jag tror inte att vara gravid är vackert.

Det. Jag sa det.

Det känns löjligt befriande att säga detta, som jag kör i slow-motion, naken i en lummig igenvuxna fält, mitt untoned tush jiggling bort, allt är gratis och sådant.

Inte för att vara en komplett Negativa-Nancy (jag föredrar "Realistiska-Ruby" om vi ska göra detta name-calling sak), men jag kan absolut inte känna sig vacker när man är gravid. Jag har velat få bort min storlek-B bröstet för ett tag nu. När kvinnor talar om hur vacker eller befogenhet att de känner sig när de skapar liv, två saker som kommer att tänka på: 1) jag är verkligen glad för dem, men ändå lite avundsjuk på att de kan känna detta fantastiska, och 2) jag tror att de kan vara full av det. Att de bara säga dessa saker, eftersom de tror att om de inte fungerar som de älskar det, då de börjar som en dålig mor.

Jag måste säga att jag tycker att andra kvinnor är verkligen vacker när man förväntar sig, men inte mig själv.

Inte I.

Här är några av de saker som jag upplevt det när man är gravid som inte får mig att känna mig som en skönhetsdrottning (eller en attraktiv kvinna i vilket fall som helst form eller form):

1. Läckande Mål Tatas

När jag var gravid med mitt första barn, jag hade ingen aning om att det kunde bröst läcka . Ingen berättade det för mig. (Mamma, där var du på att en va? Och du kallar dig själv en sjuksköterska.) Jag var bara 12 veckor tillsammans när det hände. Jag kollade in på Target och jag märkte att den unga mannen som var skanna mina matvaror började snubbla runt tafatt. En gång fick jag honom att titta på min tröja roligt. Flickorna hade blivit större på grund av det faktum att mjölk var brewin " i dem, men de var definitivt inget att gawk över. Jag hade på ett ljus, tajt T-shirt med några ord på framsidan, och jag antog bara att han var att läsa ut.

Ingen big deal. Jag tog även upp samtal om vad som var på min T-shirt, därför att väcka mer uppmärksamhet till vad det var som hände. Jag var borta. När jag kom hem och gick förbi spegeln som hängde i inlägg sätt, jag såg dem. Som tonårig pojke inte ge två craps om min college-logotypen på min tröja, han var för upptagen med att stirra på den massiva våt cirklar som täcker mina bröst. Stora, mörka blöta cirklar. Klart som dagen. Jag såg löjligt. Han trodde förmodligen att jag var på gränsen till död.

Jag kapade att barn upp den dagen. Du vet att han Googlade skiten på sin lunchrast. Han måste ha varit bara 15 och 16 år gamla. Han var så oskyldig, så ren. Han ville inte freakin' vet att läckande bröst var normal . Fan, jag visste inte ens att det var normalt, och att jag var gravid man. Vi var båda offer den dagen.

Tragiskt. Inte vackra. En regnbåge efter skyfall är vacker. En läckande boob att en tonårig pojke är skrämmande, förvirrande och olämpligt på så många nivåer.

2. Det Oväntade Fisa

Min man och jag var på väg till ett bröllop när jag luktade något otäckt. Om döden hade en lukt, detta skulle vara det. Det var i vår bil, och jag omsluten av det. Andas in det.

Jag omedelbart flämtade, blev arg och började höja min röst på min man. Jag var känslomässigt (eftersom jag var gravid, i fall du missade att mindre detalj) och jag var bara sjuk av dålig lukt. När jag luktar dåliga saker när man är gravid, jag vet inte gag—jag förvandlas till hulken. Jag blir vansinnigt arg och brukar bryta något värdefullt. Jag har inte något värdefullt i bilen, så naturligt, så jag träffar honom.

Min man hanterade min preggo temper tantrum mycket bra. Han stannade lugn, vände sig till mig och sade, "jag kan inte påstå att en." Efter käbbel för 30 sekunder insåg jag att min man hade i själva verket inte gått gas. Han alltid fordringar hans röv-bomber, de är något han är stolt över, som små nuggets av stank-glädje. Så jag visste att han ville säga mig sanningen.

Jag hade släppt mina egna kroppsliga ångor i universum, och jag kände inte ens det. Naturligtvis, jag grät. Vad som kom att bli min ringmuskel? Jag visste inte. För allt jag visste, denna graviditet hade orsakat permanenta skador.

Ingen vill ha ett brustet butt-hål någonsin .

3. Hjälp, jag Ska Blind

Under graviditeten, mina ögon utcheckning. De börjar inte på sina jobb: att se saker. Jag vet inte om min hjärna tror att min livmoder är tillfälligt boss-mannen eller vad, men mina ögon verkar ta en semester för nio månader. Jag har för att få nya kontakter, och jag kisar en hel del, därför att göra mig ointressant. Allt är suddiga på grund av det faktum att alla mina ögongloben fukt tydligen får skickas ner till barnet, lämnar mina ögon extremt torr.

Jag är beredd för nästa graviditet men. Jag vill lära mig punktskrift. Jag tränar på offentlig toalett skyltar och hiss knappar.

4. Ökad Benet Hår Tillväxt

Någon erfarenhet galet snabba ben hår tillväxt? Bara jag?

Jag var tvungen att raka sig varje dag i min andra graviditet. Naturligtvis, att jag inte rakar sig varje dag, eftersom rakning tar tid—tid som jag inte vill ge upp på slutet av min långa dagar. Om bara Miley Cyrus hade börjat sin konstiga och grov no-shave rörelse när jag var gravid, jag skulle ha varit ner. Jag skulle ha varit över att nonsens.

5. Torr Hud

Jag hade extremt kliande, torr hud, därför göra mig till en helt ny nivå av pasta. Eftersom det är precis vad ett naturligt blek och fräknig ingefära behov, något att göra henne ännu mer blek.

Om det ser ut som om du är två dagar bort från att dö är önskvärt, då skulle jag ha varit det sexigaste bred runt om. Jag var så blek, att främlingar förmodligen undrade om jag hade blod cirkulerar mina ådror. Sedan igen, kan du se alla mina vener på grund av det faktum att jag var öppen, så ja, de visste att jag hade blod i min kropp.

Jag borde verkligen vara en statist i en Twilight film när jag är gravid. Make-up artist på sa Twilight film: "Inget smink som behövs för detta, hon ser redan död. Nästa ."

Med allt detta sagt, jag faktiskt inte hatar att vara gravid. Lyckligtvis har jag haft två extremt lätt graviditeter för det mesta. Jag skulle göra det igen för min söta babes. Jag är så tacksam att jag har kunnat för att bli gravid, och jag är inte ens säker på att jag är klar återgivning.

Allt jag säger är att jag inte känner mig vacker, befogenhet eller önskvärt när man är gravid. Jag känner mig stor, något blinda, läckande och gasig.

ADVERT

Lägg till din kommentar