Varför "Gamla Gift" Sex Är Bättre Än Ny Relation Sex

Så mycket smärta som kommer med en familj att dela upp, oavsett hur vänskaplig skilsmässa. Efter att dimman lyfter en bit, börjar du med att söka efter saker att se fram emot — att sova ensam diagonalt, för att inte behöva lägga dig ex underkläder, ska Mål utan att behöva förklara dina inköp, och att få sätta händerna på någon annan.

Efter att ha sovit med mitt ex (och endast mitt ex) i tjugo år, tanken på att vara med en annan man och att få dela med sig nya erfarenheter i sovrummet (eller på köksön eller i baksätet på bilen) kändes spännande. Det var en liten guldkant runt en mörk upplevelse och jag var redo, med en capitol jävla "R."

När du är en kvinna i andra kapitel i livet, du är inte rädd för att ringa skott. Du beslutat om de var värdig att uppleva du. Och du kan vara angelägna för sex utan åtagande för att, fan, det här är roligt och du inte vill att den ska få alla komplicerat.

Att ha sex med en ny människa är att ge och härlig med massor av förmåner och ännu...

Jag saknar gamla gift sex mer än jag någonsin trodde att jag skulle.

Det är något att ha en snabbis i badrummet medan barnen är på nedervåningen som spelar och det utseende du ge varandra tre timmar senare som säger,"jag behövde det, Babe." Det är något bara personen som du har varit att höja en familj med, samtidigt som arbetar med allt kaos som omger den, kan känna igen.

Eller efter sex, när du inte kan gosa eftersom det gör att du känner att du är insvept i 10 värmetäcken och de vet att flytta bort men ändå hålla ena handen på höften ben — det är så mycket tröst i detta.

Gamla gift sex innebär att du både veta vad alla andra tycker och vad är det som gör att du känner att du bryter i två så att du gör din grej, de får deras och du får din, och alla är nöjda utan att behöva ge en lektion.

Och om du försöker något tillsammans och det floppar, du kan skratta åt det, eftersom du har sett alla andra har en dålig fall av diarré och, tja, det är inget jämfört med den (bokstavligt) skit du har sett varandra gå igenom.

Gamla gift sex innebär att din partner vet förresten kan du gå i de rum som de absolut inte får tur ikväll om du inte får en halvtimme på ryggen och de lägger barnen till sängs.

Gamla gift sex innebär att du bär inte stämmer underkläder set, inte raka eller dusch för dagar, och de vill att du trots noppor, dofterna, och hålen i dina underkläder.

Gamla gift sex innebär att när de tittar på din C-section ärr eller din slappa bröst de se något annat än en ny partner eftersom de var där för det hela.

En hel del människor säger hur deras sexliv har blivit så trist och tråkigt och de länge för att vara med andra människor eller tanken på att bara vara intim med en person för resten av deras liv som gör dem att känna sig lite tom. De saknar passion och spontanitet.

Och det är normalt och naturligt — en del av oss att undra om vi är menade att vara monogama för fyrtio år plus. Jag kände alla dessa känslor i mitt äktenskap.

Men som en kvinna som hade gift sig med sex i två decennier, sedan skilde sig och hade nya spännande sex med yngre kvinnor och äldre män (och att pojken jag hade en stor crush på i gymnasiet och en man som jag blev kär i), jag har definitivt älskade båda typer av sex.

Men jag kan tala om för dig, när jag står i duschen och brudgummen min vag och välj vackra underkläder för vad som är säker på att vara en vild och sexig tid, jag längtar till förtrogenhet och anslutningen som kommer från att vara med någon för så länge du kan läsa varandra och känner att du passar in oavsett vad du är klädd eller vilken typ av dag du haft.

Och det förvånar mig.

Det handlar inte om att inte sätta i någon ansträngning efter en viss tid i en relation, men mer om den djupa anslutning du har utanför ditt sexliv — en anslutning du sätta i ditt sexliv.

Vissa tycker att det är tråkigt, men jag kan säga detta: jag tar det över fjärilar och mind-blowing orgasmer. Eftersom de har en gammal gifte sig sex var inte bara bekvämt, det var mer intim än jag någonsin gav kredit för.

Att ha sex är så mycket mer än att bara uppleva olika penisar eller vaginor och att pröva något nytt och känslan av att frisk värk och inte kan hålla händerna från varandra. Missförstå mig inte, det är helt fantastiskt.

Men jag är ganska glad för nästa fas av sex också — när det är bekvämt. Eftersom jag har lärt mig att det som vissa tycker är banal och förutsägbar är verkligen den sannaste form av intimitet.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar