5 Skäl till Varför Moms inte Ska Ta Sex Råd Från Tidskrifter

Många damtidningar har en "Mamma" - version av "Hur man Har Bättre Sex" artikel. Vanligtvis, de titlar som ensam gör att jag känner mig som att jag bör ha en brandsläckare av sängen, tillsammans med en hink med kallt vatten för att släcka eld på mig själv och min partner, när vi börjar att spontant förbränna från stora passion: "Hur att Behålla Ditt kärleksliv Hot och Ditt sexliv i Lågor." "10 Sätt att Underblåsa Ditt Äktenskap." "Hur Att skruva Upp Värmen I Sovrummet, Utan att Svedning Arken." (Åh, jag gillar det sista)

Allvarligt, kan vi upplösa sex myter sprids genom tidningar, och har en liten straight talk här?

Låt mig säga det till dig (om du inte har listat ut det redan), sex när barnen är ofta inte så varm — eller till och med ofta, för den delen. Som sagt, det här är vad jag tycker om den mest vanliga tips som ges till mammor genom sex råd i tidningar...

1. Glöm inte Förspelet. Multitasking Mamma Svar: Verkligen? Egentligen? Som det är, jag måste ha sex medan ikapp på min Tivo skulle visas, läser OSS varje Vecka, med en hälsosam protein mellanmål, och upprepa orden, "sallad, mjölk, ägg" om och om igen tills jag kan få tag på en penna. Nu måste jag lägga till något annat för att min repertoar? Titta författare, glömde vi förspel för länge sedan. Tja, som min make inte, han kallar det att borsta tänderna, vilket jag är bortom tacksam för..

2. Ange Humör (Du vet, ljus, aromatisk massage oljor och sexiga underkläder?) Brutal Ärlighet Svar: Är vi fortfarande tar tid att sätta stämningen? Jag menar, är inte det vad som fick oss här i första hand? Lyssna, om det inte finns några kvardröjande gas lukt i rummet och du är i en gammal t-shirt utan hål, jag säger att du är lika sexig som du behöver för att få. Arbeta din dimmer och voila... atmosfär. Ännu bättre, använder TV: n som en källa av vackra omgivande ljus. Om du kan få volymen till en hörbar nivå, kan du arbeta i kön utan att ge upp Riktiga Hemmafruar. Det kallas multitasking, något som vi mammor är alltför bekant med.

För en massage, jag har tur om jag inte får ett av mina barn " överblivna Doritos hörn inbäddade i mitt lår. När jag ber min make att bläddra i den och skjut de återstående smulorna av min tush som sand papper, inte att räkna som en massage? Ja, utan tvekan, det är mer som en peeling, men det är onekligen hot.

3. Har en Dag och Natt Varje Vecka. Reality Check Svar: jag älskar den här, för i teorin är det ett legitimt bra idé. Det är definitivt värt att försöka varje vecka, men tyvärr, det förutsätter att det kommer att bli en kväll varje vecka när ingen är sjuk eller har en händelse/aktivitet. Det förutsätter också att på samma kväll kommer det att vara en barnvakt eller mor-eller farförälder som finns, och varken du eller din gubbe är för trött för att gå på middag — en måltid där mycket av din konversation, kommer oundvikligen kretsar kring barnen.

4. Tid För Dina Träffar Runt Om Nap-Tiden. Realistisk och Ja, Snarky Svar: Alla vet att det inte är något kvinnor vill mer, när man försöker ha en orgasm, än den känsla av tryck som tidsbrist sätter på erfarenhet. Det är som att berätta för mammor att "sova när barnet sover," vi skulle älska att göra det, men det kommer inte att hända!

5. Börja Din Dag Med en Smäll (Ställa in alarmet en timme tidigare och har en oavbruten topp-o-i-morgon.) Bitchy Ocensurerad Svar: Först av allt, vad ambitiöst sex-perts tror en hel timme är nödvändigt? Nio minuter skulle göra susen och fortfarande, jag är inte med på den idén. Vet du vad jag gillar att göra innan jag vaknar på morgonen? SÖMN! I själva verket är DEN ENDA SAK som jag BANG I MORGON ÄR DET SNOOZE-KNAPPEN! Japp, jag är inte ens villig att bang som knappen en kortare tid!

OK Mommas, gör er själva en tjänst, kasta ut dessa, "spice it up" bitar och "topp-10 listor," och välja kvalitet framför kvantitet. Eller åtminstone göra det tillräckligt att du inte slutar upp i par i terapi.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar