Varför är Det Inte Mitt Fel att jag är Sen

Att vara sen är oförskämd. Jag får det. Jag har ofta varit på att ge och ta emot slutet av sena, och det känns dåligt hursomhelst.

Men jag kommer att slutligen erkänna något som jag tror att ni alla behöver veta: jag själv, är en organiserad, respektfull, aktuell person som bara råkar vara att höja en liten människor som vill få mig att se dålig framför andra. Japp, det är sant.

Här är skälen till varför det inte är mitt fel när jag är sen:

1. Min 3-åriga dotter största önskan är att motarbeta mig med hennes mode val. Hon är en bedårande barn som insisterar på att det ser ut som en hot mess varje gång hon går ut genom dörren. Och för dem av er som säger: "Du är hennes mor, du ska ha kontroll," tja, det enda jag kan säga är att man kan göra en Buddistisk munk titta obeslutsamma.

2. Min 8-åriga sons högsta önskan är att få göra något annat än vad han borde göra inklusive: argumenterar många lager dimensioner av sock-klädd, med avsikt att göra sin syster gå ner i hennes sinne, och gömmer sig och skapa detaljerade vampyr kartor samtidigt som han är tänkt att vara att borsta tänderna

3. Pre-verksamhet mat vägran. Murphy ' s Lag för Barn sägs att barn är bara hungrig när miles från någon näring.

4. Mina barn att flytta som de har cement i sina kalsonger. Och om jag sade: "Skynda dig upp!" cement sipprar ner i sina skor och de står bara där och tittar på mig tills jag fyller, i skuggan av lila för att slutligen skrämmer dem till handling.

5. De är mycket hjälpsamma människor. Jag skulle säga helt värdelös. De har inget intresse av att om de inte gör det någonstans i tid, och deras armar är svaga nudlar som inte ens kan bära en matkassen.

6. Det grejer. Snacks, vatten, extra kläder, stora väska av random skit som går med oss överallt och har börjat att stapla så högt att vi är en drivande annons för Bil Hamstrare R Oss och preventivmedel.

7. Den oundvikliga sammanbrott. Oftast av mig, någonstans mellan hus och bil, eftersom de är på allvar fortfarande bara står där.

8. Den sista sekund bajs bakhåll. Detta händer så ofta att jag har kommit att tänka på att ljudet av spänne att klicka på bilstolen aktiverar min dotters liv.

9. Deras ansikten! De blir äldre, så jag brukar inte ta en bra hård titt på deras ansikten tills vi kör ut från uppfarten, och då är jag rädd på mängden saker som har samlat på sig. Min dotter kan oftast äta lunch från vad jag skrapa bort hennes ansikte.

10. Min glömda saker. Eftersom jag är så utflippad om att förglömma Hello Kitty! och även ett tråg vatten för min son, som är mycket törstig bil personbilar, jag oundvikligen att glömma vart jag ska, vad jag gör och varför jag bryr mig.

Så jag ber om ursäkt i förväg om nästa gång vi schemalägger något tillsammans, jag visa upp lite frazzled och sliten. Jag kommer att klippa dig lite slack, också.

Och du vet också att jag inte plocka ut som barns outfit.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar