Varför jag Gjort som Betonar Röran

Sponsras av Mycket Bär Cheerios

Saker kritan under mina fötter när jag går någonstans i köket. Det finns en eller flera par av slumpmässiga undies i slumpmässiga platser i mitt hus (och bil). Jag som används för att städa upp för reparation mannen, nu ska jag bara sikta på att ha ett par byxor på när dörrklockan ringer. Moderskapet är rörigt. Jag har bestämt mig för att sluta kämpa mot det och spendera mer tid att vara närvarande i mina underkläder-strödda liv, snarare än att sträva efter total perfektion. På tal om perfektion, hur alla nya Very Berry Cheerios med läcker smak av bär i varje tugga. Om du inte låt barnen tjäna sig en skål är upp till dig.

Få den läckra smaken av riktiga bär i varje tugga med Mycket Bär Cheerios — nu tillgängligt över hela landet. Mycket Bär Cheerios är glutenfria och innehåller inga konstgjorda smaker eller färger från artificiella ljuskällor. Prova denna nya produkt idag.

ADVERT

Lägg till din kommentar