Varför jag Kommer inte Låta Mina Barn Röra Mitt Ansikte

Mina barn är tillgiven i en stingslig-feely typ av väg och jag älskar det — det värmer mitt hjärta och lyfter upp mig. Det är särskilt söta när de stroke mitt ansikte i en gest som betydde att trösta eller visa kärlek. För några månader sedan, jag var upprörd över något och min 5-åring kom till mig med ett bekymrat ansikte; hon satte sin älskling lilla hand på min kind och sa, "Det är OKEJ mamma, jag älskar dig."

Jag ryckt mitt ansikte från hennes hand; lukten som hade invaderat min lukt riket var farligt härsken, stickande och känner alla på en gång. En kärleksfull gest betydde att trösta hade gått fruktansvärt fel. Jag hade varit tik slagen av doften av en barn rumpa.

Vad som borde ha varit en underbar bindning upplevelse för oss som var förstört av det faktum att hon hade rumpan saft på hennes hand. Jag hade sett henne med hennes händer ner hennes byxor innan, men aldrig hade jag varit tvungen att uppleva ett urval av vad hon hade varit på provtagning.

Detta var en vändpunkt för mig. Aldrig igen skulle jag tillåta för att den söta händerna på mina söta barn att röra mitt ansikte utan tidigare kunskap om en bra hand-tvätt eller en grundlig sniff testet, och här är 5 anledningar varför:

1. Bajs. Det är en klar möjlighet att ditt barn har bajs någonstans på egen hand, om de är mellan 0 och 8. En speciell plats som det mest motbjudande ämne kan vara som gömmer sig under en intet ont anande nagel. För kärlek till allt heligt, allt du gör, gör INTE plocka några mörka ämnen ut från under naglarna och lukta på den. Du kommer att vara ledsen.

2. Snorkråkor . Detta gäller för vuxna och barn; peta näsan är en allmänt trevlig agera, så jag kan inte skylla på någon för att ta del. Barn ta med en extra inslag av ren disgustingness till denna hemliga nöje på grund av deras oförmåga eller ovilja att vara bra groomers. Att de inte jävla tvätta händerna om de är tillsagda att göra så. De som inte klipper sina naglar utan vredesutbrott om inte någon form av godis är inblandade. De plockar de salta nuggets med god aptit, ibland njuta av en välsmakande mellanmål, andra gånger flaxa och torka vid behov. Oavsett barnets plocka stil kan vara, fakta är obestridliga, och bör du tillåter lilla Chloe att kärleksfullt smeker din dyrbara ansikte huden med sin klibbiga små händer, kommer du mest troligt att få det okända fördelarna med en slem face serum.

3. Inte Så Privata Delar. Vem älskar inte en gammal god session av självrannsakan? Jag menar verkligen, kan vi straffa dem för att vilja kolla in deras varor? Jag tror inte det. Vi bör alltid be att lukta på sina händer innan de rör vid oss? Knulla ja. Om lilla Henry vill krama dina kinder i en söt handling av kärlek, berätta att lilla stinker fabriken att frysa medan du utför den sniff testet. Om de har öppnat dörren, chansen är god att bakdörren är också på glänt och att se till så skit har en distinkt lukt. Hursomhelst, den stickande lukten av rumpan juice är inte något som en person glömmer, och vi vet alla hur bra små barn är på att torka, vilket ger oss full cirkel tillbaka till bajs... Om du inte vill ha skiten på din person, lukta de smutsiga röv händer.

4. Mat. Detta egentligen inte verkar så illa, eller hur? Bara besöka någon förskoleklass och titta på de djur som äter, du kommer ändra dig riktigt snabb ut. Jag har sett små händer smeka lunch kött, yoghurt, Doritos, oliver, saltgurka och mer. Lunch kött särskilt grosses mig; jag är inte sugen på att ha svettiga köttsaften rester smorde in på mina kinder, näsa och läppar. Har du luktade yoghurt efter att den varit insmorda på barnets händer och torkade sedan? Den hamnar någonstans mellan söta jordgubbar och svettiga fötter; doften är tillräckligt för att få mig att må illa.

5. Djur Juice. Slemmiga maskar, ruttnande caterpillar tarmar, fjäril damm, torkade upp hundskit misstas för en kokong... Vem vet vad de har att hantera. Kanin tollar, hamster piss, död fisk? Jag blir alltid chockad över vad mina barn att hitta i vår trädgård, på en grannes hus eller i naturen. Min 5-åriga kärleksfullt vagga någon liten varelse, död eller levande, och jag har sett för mycket. Jag kan bara inte lita på att de händer inte har något vidrigt på dem. Jag kan inte vara i stånd att genomföra en sniff testet med denna sekt av äckliga saker som jag inte vill ha på mitt ansikte, så jag fela på sidan av försiktighet och låt noll ansikte kontakt fram till en bra tvätt har genomförts.

Jag hoppas att denna information är ett wake-up call för alla intet ont anande vuxna där ute som älskar att pussas och gosa de rultig liten unge-händer. De flesta kommer naturligtvis att argumentera för att deras barn inte är lika äckligt som min, men snor och snorkråkor inte diskriminera. Så, om du föredrar att undvika en omgång rysk Roulette med rumpan juice, tvätta och vädra som behövs, men lita aldrig på den sidan av ett barn.

Relaterade inlägg: 10 Grova Saker Barn Gör... Även Din

ADVERT

Lägg till din kommentar