Varför Jag Var Så Upprörd Av Den Konversation Jag Hörde På Starbucks

Jag tror verkligen empati och vänlighet är den viktigaste dygder en person och samhället kan ha. Det finns en anledning till varje större religion har någon version av den Gyllene Regeln. Som föräldrar, barn förändrar oss på sätt som vi vill att den Gyllene Regeln ska följas mer än någonsin. Vi vill inget hellre än att våra barn ska behandlas med empati och vänlighet.

Att leva i ett samhälle som behandlar sina barn hur de vill att deras barn ska behandlas.

Som sagt, jag förstår att ingen kommer att se mina barn så som jag ser dem. Jag förväntar mig inte att andra mammor för att köra händerna öppen till mina barn kräks eller skratta åt alla sina fruktansvärda fisa skämt. Att ingen annan kommer att ha samma känsla av kärlek och hård känsla av skydd för dem. Jag vet också att det kommer att finnas tillfällen jag kan inte skydda dem. Att de kommer att gå ut i världen och det kommer att vara hård och kall och orättvis, och det är mitt jobb att förbereda dem för det. För att påminna dem att det är deras ansvar att behandla andra så som de vill bli behandlade. Oavsett hur andra agerar. Och att alltid leta efter medhjälpare eftersom jag lovar att de finns där.

Jag har lärt mig från grannar och lärare att det finns så många människor som bryr sig om barn som inte är deras egna. Människor visade så mycket vänlighet till mig att växa upp som min årskurs 5 lärare, Mrs O ' Brien, som tog sig tid att hjälpa mig process mina föräldrar skilsmässa . Min granne, Renee, som alltid runt med en tur eller ice cream sandwich. Det finns så många okända hjältar som visar så mycket kärlek och nåd till barnen.

Jag började fundera på detta när jag hörde ett samtal på Starbucks. Jag var med min dotter och jag slutade att dela en tabell med tre kvinnor. En kvinna var att monopolisera mycket av samtalet, och jag hörde henne tala om dessa "irriterande vänner" av hennes dotter som stannat sina välkommen och skulle äta hennes mat.

Jag vet inte tillbaka hela historien om dessa barn eller deras föräldrar, men vad fick mig var hennes reaktion till barn. Hon klagade över att behöva ge dem mellanmål och hur hon nu har för att köpa en påse med "skit äpplen", eftersom hon inte vill att de ska äta hennes dyra honung chips. Hon fortsatte att säga att hon ibland skulle förbereda lunch för hennes flickor i ett försök att "fösa barnen bort" och hur hon var förbannad om de skulle be för att stanna. Kvinnan fortsatte med att säga, "jag antar att jag mådde dåligt eller något, så skulle jag göra dem till en jordnötssmör smörgås, men det fanns inget sätt jag skulle ge dem min dyra lunch kött. Jag kommer att börja köpa en sak av Jif för precis när de kommer över."

Jag var skräckslagen. Denna kvinna i hennes Lululemons, dricka hennes dyra Starbucks latte klagar utfodring av barn?! Hon fortsatte att säga att hon vill lära en vänlighet klass i dotterns klass. Där hittade jag ännu mer förvirrande. Jag menar....kanske ta en vänlighet första klass. Jösses.

Verkligen, detta slog ett ackord eftersom jag var att området kid. Jag litade på mina grannar för att hjälpa mig eftersom mina föräldrar (som arbetat hårt och är underbara) ibland inte kunde. Det krossar mitt hjärta att tro att folk skulle se mig i detta ljus som en störning som inte förtjänar de goda jordnötssmör.

Så att goda människor i världen som hjälper egensinnig närheten barn och gör sitt bästa för att följa den gyllene regeln: TACK! Din kärlek och vänlighet betyder världen. Verkligen. Jag är så stolt och så lycklig att ha vuxit upp i ett samhälle som brydde sig, som inte hade för mycket men vad de hade gemensamt öppet och med kärlek. Och jag lovar att om det någonsin en tid ett barn behöver för en måltid eller lite extra kärlek och uppmärksamhet, jag ska vara där, och inte med "skit äpplen."

ADVERT

Lägg till din kommentar