Varför Vill jag Vara med Tina Fey ' s Bästa Vän

Det är vad jag skulle ha sagt tidigt i morse när jag ropade på henne, om jag var Tina Fey ' s bästa vän. Jag har redan skickat över en frukost med croissanter och en riktigt god kopp kaffe, för att jag skulle veta hennes adress " för vi är bästa vänner! Jag skulle vara hennes icke-kändis bästa vän, naturligtvis, den hon hänger med när hon inte vill klä upp alla fina och behöver bara slappna av och titta på dåliga TV-program med en bra kompis.

För henne, det skulle vara slumming det, men för mig, det skulle vara awesome. Här är varför jag vill bli Tina Fey ' s bästa vän:

Vi Båda Älskar Natt Småäta

Om Tina är något som Liz Lemon (och naturligtvis hon är!) då vet vi om hennes kärlek till natt ost. Hennes täta omnämnande av snacks på 30 Rock berättar för mig att hon är en person som inte blinkar två gånger när man kommer ut från köket till 10:30 på natten med en påse Sun Chips, eller en burk jordnötssmör och en sked. Ännu bättre, hon skulle ta munkar.

Hon skulle Berätta för Mig Om Allt det Värsta Kändis Beteende

Visste du att se henne på Letterman förra veckan ? Alla pratar om hur hon tog henne att klä ut, men ännu roligare var när hon som avses i New York flott anspråk på festival, the Met Gala som en "idiot paraden."

"Om du hade en miljon vapen, och alla de personer som du vill stansa i hela världen, de är alla det," sade hon till honom, som hon varnade honom att pension skulle tvinga honom att gå till alla typer av händelser han har varit att undvika för de senaste 30 åren. Om vi var bästa vänner, jag skulle haft henne komma över dagen efter Galan och berätta för mig vart olidlig detalj. Åh, hur Tina och jag skulle skratta!

Vi Kan Fatta Våra Egna Ord

Jag kommer från en familj som är ökända för sin egen uppfann ordförråd, och hon är den kvinna som gav oss "blerg," "jagweed" och "Lizzing." Vi skulle helt komma med några nya tillsammans, och de skulle fånga den, och då skulle vi höra andra människor som säger dem, och vi skulle överge dem och göra upp nya.

Vi Kunde Titta Utmärkelser Visar Tillsammans, och Göra Kommentarer

OK, detta är mer leachy än en vän-ish. Den Golden Globes var aldrig så stor som när hon och Amy Poehler värd dem, även om Ricky Gervais är första året kom ganska nära. Så vi kunde titta på nästa år tillsammans, och jag kunde höra allt vad hon skulle sagt om hon fortfarande var värd. För att kompensera för att de inte är lika smart som hon är, skulle jag ge snacks.

Hon kommer att Förstå Min Argumentation

Min stackars man har att sitta igenom en hel del av mina rants. De flesta av dem har att göra med alla konstiga saker som skolan förväntar sig av föräldrar, eller sucky hand kvinnor som delas ut i olika kategorier. Min make är trevligt om det, men Tina skulle faktiskt ringklockan i. Plus, att hon skulle göra det ännu roligare, vilket framgår av hennes godmodig jab på George Clooney under förra året: s Golden Globes : "George Clooney gift Amal Alamuddin detta år. Amal är en advokat för mänskliga rättigheter som arbetade på Enron-fallet, var rådgivare till Kofi Annan om Syrien, och valdes för tre personer U. N. kommissionen att utreda reglerna för krig-brott i Gaza. Så ikväll henne ... man blir en lifetime achievement award". Perfekta.

Hon skulle Få Amy Poehler

Det enda som är roligare än att umgås med Tina skulle hänga med Tina och Amy. Har jag rätt?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar