Varför jag Använder F-Ordet

Häromdagen fick jag en kommentar på min Facebook sida i ett svar till ett inlägg som jag hade skrivit. Det var mestadels gratis.

Men här var en del av det:

...Varför gör du använda F-ordet. Du har en härlig familj och jag skulle älska att inte höra ditt barn använda det...

Hmmm.

Varför gör jag för att använda F-ordet ?

Tja, innan jag svara på det, låt mig försäkra er att även om jag kanske har en av de största potta munnar i stan, jag använder inte den typen av språk i framför barnen.

År som lärare i grundskolan har tränat mig väl att censurera mig själv.

Och det är egentligen irrelevant ändå, eftersom mina barn ta bussen till skolan, och de har lärt sig f word där om två veckor in på dagis.

Så, för att besvara din fråga.

Varför gör jag för att använda F-ordet ?

Tja, jag är inte helt säker på var du ska börja.

Jag använder f-ordet, eftersom vi har sju barn.

Är inte det skäl nog?

Jag menar, jag tror ärligt talat en barn är tillräckligt skäl för att använda f-ordet.

Ofta.

Jag använder f-ordet för att det verkligen låter dig veta hur jag känner.

Eller hur barnen mår.

Jag kunde ha sagt, Nummer 5 inte riktigt bryr sig om min nya frisyr.

Men Nummer 5 bara fucking hatar det verkligen beskriver sina känslor på ett mycket mer exakt.

Varför annars gör jag för att använda f-ordet?

Tja, den andra dagen, för första gången på sex år, jag bar ett par matchande örhängen som jag har lyckats hålla sig gömd från barnen, och ca 11 minuter efter att jag tog bort dem, Nummer 6 knäppt en av dem någonstans, och nu är det borta. För evigt.

Och nu har jag noll jävla par örhängen.

Det är ganska fuckworthy i min bok.

Jag använder f-ordet för att jag är verkligen trött på att ha en publik medan jag sitter på crapper.

Jag använder f-ordet för att någon i det här huset är alltid gråter.

Gråter för att jag gav dem fel cup, eller på grund av någon tog deras plats, eller på grund av han kommer inte att sluta titta på mig eller på grund av att det finns en mikroskopisk våt fläck på sin ärm, eller för att jag inte har läst berättelsen med rätt rolig röst.

Jag använder f-ordet för att jag är riktigt jävla trött på att försöka hitta skit som går förlorad.

Jag använder f-ordet för att jag är bara riktigt jävla trött.

Jag använder f-ordet för att Nummer 7, som är tre år gammal och har en imponerande behärskande av användning av sax, kommer att välja att klippa hår före allt annat.

Jag använder f-ordet eftersom jag slutade skrika åt mina barn i augusti förra året, och det är jävla hårt . Att skriva ordet fuck, i alla dess underbara former och tempus, upprepade gånger, gör det mycket lättare.

Jag använder f-ordet för att på dessa dagar som jag lyckas få alla barn klädda i förväg, en av dem oundvikligen spiller något på sin tröja, och vi måste ändra hel outfit, och vi är fortfarande sent, även med alla mina getting-ready-före-i-tid nonsens.

Jag använder f-ordet för att det gör att jag känner mig bättre när jag vaknar vid 5 på morgonen och inser att vi är ute kaffe, eller när jag kommer i bilen, är försenade och kom ihåg att jag har som Inga. Jävla. Gas.

Jag använder f-ordet, eftersom förutom att inte skrika längre, jag gör mitt bästa för att sluta klaga, och så en bra KNULLA är allt jag har kvar.

Det är inte alltid så när jag är förbannad.

Ibland använder jag f-ordet när jag är riktigt jävla glad!

Som när jag får en bra frisyr som får mig att känna mig som en miljon jävla spänn!

Så ja.

Det är varför jag använder f-ordet.

Jag använder f-ordet eftersom jag verkligen inte give a fuck vad någon annan tycker.

Men oftast, om jag verkligen kommer att vara ärlig, jag använder f-ordet eftersom jag bara jävla gillar det.

En hel del.

Och det är anledning nog för mig.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar