Varför jag Älskar att Dela Mors Dag Med Min Fru

Att behöva dela Mors Dag med en fru kanske inte verkar perfekt, men det är faktiskt ganska så jäkla bra.

Mer än någon annanstans i världen, min fru vet att jag har tjänat och behöver min dag. Och hon behöver en ledig dag också. Vår lösning? För att lämna huset. Vi går till brunch, vi shoppa, och vi ger varandra tillåtelse att vara lat och inte vara ansvarig för några beslut. Win för oss båda!

Män kan vara illa och befinner sig irrande gångar av Mål lördagen innan Mors Dag, och avsluta med en generisk kort som säger "Du är bäst, Mamma!" och några överblivna Påsk choklad som var i den avslutande bin. Min fru, däremot, vet vad jag vill eftersom hon uppmärksammar de små sakerna. Hon kan hitta perfekt par skor som jag har letat efter de senaste 4,5 månader, i min faktiska storlek. Och hon vet att få inte bara en, utan TVÅ perfekta par. Vem skulle göra det annat än en karl kvinnan?!

Under de senaste par åren, min tid har råkade sammanfalla med Mors Dag. Tack och lov, vem bättre att förstå exakt vad jag går igenom än min vackra fru? Jag är så lycklig att hon kommer att gnugga min rygg för mig, medan mina kramper försöka döda mig och mata mig läckra snacks utan att döma av den mängd salt som jag är med i. Det gör nästan blödde till döds på Mors Dag acceptabel.

För att en dag vår kiddo tycker om att ha två mammor är det bästa i världen, och jag tenderar att hålla med om. Dela Mors Dag med min fru är verkligen helt fantastisk och speciell. Jag får visa henne hur mycket jag uppskattar allt hon gör för att bidra till att göra våra hem och familj kör som kvasi-smidigt som de gör. Och i gengäld, hon gör samma sak.

Egentligen, är det inte det semester är till för?

Relaterade inlägg: Har Själv en Före Mors Dag Mors Dag

ADVERT

Lägg till din kommentar