En 20-Minuters Träningspass Som Faktiskt Fungerar

För de som är i en Peeps koma som undrar vad fan som hände med sina nyårslöften, ta hjärta. Du kanske inte kan passa in alla dina bedårande våren kläder denna sekund, men i 30 dagar kommer du. Vi på Mitten har försökt nästan varje fitness tokig ut det—från Jazzercise att SoulCycle och allt i mellan—och vi vill härmed presentera en mycket lätt träning som faktiskt fungerar: 30 Day Shred . Den svåraste delen? Du måste bara komma över din motvilja till Jillian Michaels.

Jillian Michaels: Så Lätt för att Hata

Bland människor som bryr sig om Jillian Michaels alls, det är två lika passionerade skolor åsikter: de som tycker Jillian är ett monster—en skrika, mobbning karikatyr av en drill sergeant som misshandlade henne Förlorare tävlande och fuskade genom att ge dem koffein piller för att påskynda viktminskning—och de som tror att Jillian är inget annat än en frälsare—en inspirerande, generös fitness instruktör och tränare som verkligen bryr sig om sina kunder och fans och, viktigast av allt, vars lämplighet råd som faktiskt fungerar.

Jag skäms inte för att erkänna att jag faller rakt in i den senare kategorin: Jillian Michaels förändrat min relation med motion. Hon ändrade hur jag tycker om att arbeta fram, fick mig att fråga vad jag trodde min kropp var kapabel till, och fick mig i form på ett sätt som år av löpning, crash diet och medlemskap på varje gym i Manhattan inte.

© © NBC Universal, Inc.
"Den Största Förloraren" Är Jillian på Hennes Värsta

De flesta människor vet Jillian från CBS' Den Största Förloraren den är klibbig och ibland inspirerande utställning där människor arbetar hela dagen med tuff-älskande utbildare på en ranch i Kalifornien och tävla för att se vem som kan gå ner mest i vikt.

Det är ingen tvekan om att Den Största Förloraren —som proms och ranch dressing—är en pinsam, unikt Amerikansk skådespel, och Jillian ' s tillhörighet med det, medan ovärderlig för att etablera sitt varumärke, är en giltig anledning att inte vill ha något med henne att göra.

Men om du tillbringar all tid i forum på Min Kondition Pal, utan tvekan den bästa fitness tracking hemsida och app ute, du kommer att möta Jillian ' s mest hängivna supportrar. Dessa (oftast kvinnliga) anhängare samlas för att att uttrycka sin kärlek för "Usa: s Tuffaste Tränare," att publicera bilder av sina omvandlas organ före och efter gör Jillian ' s träning, och för att dela tips och uppmuntran för att överleva de mycket träning.

30 Day Shred är ett mirakel

Jillian har skapat massor av tränings-Dvd: er, men jag vill tala om är hennes crown jewel, hennes Abbey Road hennes 2008 mästerverk, 30 Day Shred . Format Strimla är enkel: tre 20-minuters pass, vardera bestående av intervaller, styrketräning, cardio och abs. Du gör varje träning för tio dagar, för att sedan gå vidare till nästa svårare nivå.

Jag vet inte hur det är möjligt att träna i 20 minuter en dag kan faktiskt ha mätbara resultat (jag har hört att det har något att göra med miraklet av intervallträning) och jag faktiskt inte bryr sig verkligen. Alla jag bryr mig om är att det fungerar.

Jag försökte först Den 30 Day Shred för ungefär ett år sedan. Jag hade precis fått en Fitbit Kraft (och, ja, skötare utslag ) och hade fått tillbaka till att köra efter en paus som var tänkt för att vara en vecka och hade förvandlats till ett år. Jag var på en av dessa fitness sparkar du måste ta när de kommer fram, eftersom Real Housewives och avhämtning rationaliseringar är alltid väntar i kulisserna, redo att åter träda fram som övertygande val av livsstil.

© herroyalbleakness.blogspot.com

Vad kunde jag göra i 30 dagar? Hur smärtsamt kunde 20 minuter av att arbeta ut att vara? Och jag var inte lika ut i formen som många av MFP: n "före" bilder, så kanske hade jag till och med tycker att det är lätt!

Även om du är i hyfsad fysiska skick, Strimla det är väldigt svårt. Övningarna verkar bedrägligt enkel: "jag kan göra jumping jacks! Jag kan göra bicep curls! Det är en barnlek!" tänker du.

Men den obevekliga takt Jillian och hennes sidekick Natalie (som gör den avancerade versionen av rörelser) och Anita (baby version) kör igenom övningarna, den kumulativa effekten är en av utmattning. Det finns inga vilar—som Jillian säger, "Man får inte göra en 20-minuters träningspass och ta en paus. Det fungerar inte på det sättet."

En Snällare, Lugnare Och Jillian

Den Jillian du möter i Den 30 Day Shred är knappast den bölande taskmaster hon var på Den Största Förloraren . Detta Jillian är chill; hon är uppmuntrande men att hon inte skitsnack dig med att berätta hur fantastisk du är, eller hur bra du ser. Hon är precis som du—hon känns dumt att göra hip cirklar också, hon är så oflexibel att hon knappt kan röra på tårna—endast i mycket bättre form, som gör att du litar på henne.

© beyondthebathroomscale.blogspot.com/

Tack och lov, det finns inget av det straffrättsliga personlig tränare-som-psykoterapeut skit den utbildare dra på Den Största Förloraren om de insisterar att du talar om djup brunn av smärta inuti som hindrar dig från att vara smal, och det är ingen dum klyscha nonsens. (Vittne Jen, aka den Nya Jillian på denna säsong Förlorare, med sin enfaldiga, "Det finns två platser för människor att verka från. Det är antingen rädsla eller kärlek". Ew.)

Jillian är bara det minsta ny-agey, men hon tjänar det: "jag vet att du känner att en liten knut i magen...det är rädsla som lämnar kroppen, säger hon informerar dig under den slutliga ab uppsättning av Nivå 1, strax innan du är klar och kollaps i en skälvande högen.

En Träning Som Fungerar

När jag avslutat min första omgången av Strimla i December förra året, min kropp var betydligt mer tonad. Min övertygelse om att jag var fysiskt oförmögen att armhävningar och burpees hade tillintetgjorts. Jag började Fragmentering igen i förra veckan för att få fart på min svaga höst motionera, och jag faller i kärlek med träning och Jillian igen.

Jag håller fortfarande fast vid min övertygelse om att det är ovärdigt för någon självrespekt vuxna att engagera sig i en övning som kallas en "rockstar hoppa," men 30 Day Shred i sin helhet är så omvälvande, så lätt att passa in i mitt schema och så helt tillfredsställande hela vägen igenom (jag var öm från Dag 1, och började märka förändringar i min kropp av Dag 3) som jag kan sätta upp med de dumheterna för vissa drag.

Jag är inte säker på att jag kan sätta upp med min granne en trappa ner, som bankade på min dörr igår kväll och hotade med att slug mig om jag fortsatte att hoppa runt över hans huvud, men åtminstone jag kommer att vara i form när jag oundvikligen har att slåss med honom.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar