10 Skäl till Varför jag inte Svarat på Din E-post

Jag vet att e-post är tänkt att vara en mer praktisk form av kommunikation än ett telefonsamtal eftersom jag bör att kunna göra det när jag har tid. Problemet? Jag är ständigt beskjuts med två småbarn som tillbringar varje vaken stund att räkna ut hur bryta mig. Och alla sover nu, också, för den delen.

Så, tro mig, jag har försökte svara på ditt mail. Jag har verkligen. Men då allt detta händer...

1. Om jag så mycket som tittar på min dator, mina barn vill hjälpa till. De är inte till hjälp. De har aldrig hjälpt mig att skriva ett mail en dag i sitt lilla liv, men de är övertygade om att övning ger färdighet så att de fortsätter att försöka. Tack, Sesame Street, för att lära dem att lektionen.

2. Mitt tangentbord inte fungerar. Nej, det är inte på grund av ett tekniskt fel. Det är för att det är jordnötssmör smetas ut över det. Åtminstone jag tycker att det är jordnötssmör. Jag hoppas att det är. OMG vad är det som luktar? Som sätter bajs på mitt tangentbord?!

3. Den bärbara skärmen är för smutsig för att se. Min dotter bestämde sig för att torka hennes snorkråkor och andra skatter som hon drar från hennes näsa på skärmen. Hon säger att hon dekorera till Jul. På den ljusa sidan, om hon sticker dem till min laptop det betyder att hon inte äter dem.

4. Jag är rädd för att öppna min e-post eftersom jag är ganska säker på att förra veckan när jag var onykter att jag skickat något till min chef att jag inte borde ha och jag kommer bara dö när jag ser att hon besvarade den. Okunnighet är sällhet, eller hur?

5. Jag vet inte hur de gjorde det, men efter att slå på tangentbordet för 20 sekunder, mina barn lyckades ta bort alla ikoner ... och nu är allt på tyska.

6. Min laptop är begravd under högar av tvätt, junk mail, skräppost naken baby dolls, och omvårdnad kuddar vilket är konstigt eftersom jag inte varit gravid i över två år.

7. Jag skulle vilja skriva dig tillbaka på min telefon, men sista gången jag såg min dotter var att använda den för att ta suddiga bilder på hennes fötter väggen, och en pinne som har blivit hennes livskamrat.

8. Varje gång jag försöker skriva dig tillbaka jag bara sluta stirra på skärmen eftersom jag inte har sovit sedan Clinton-administrationen.

9. Någon ledig tid jag har används för "mig tid" som består av vaxning min mustasch, rakning winter coat som bildas på mina ben, och knuffande tre-timmars old chicken nuggets och inaktuella Goldfosh kex från mina barn' lunch i min mun så jag kan korsa "äta middag" från min att göra-lista.

10. Jag provade även att göra text-till-tal sak, men håller min dator att skriva anka i stället för...

En dag vetenskap kommer att räkna ut hur vi kan prata via telepati och då lovar jag kommer att göra ett bättre jobb för att hålla kontakten. Tills dess... kanske kan vi fånga upp personen i 10 år?

Relaterade inlägg: 10 Saker som Du skulle Hitta Om MIN Telefon Fick Hackad

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar