Detta Är Anledningen Till Att Ha En Syster Som Är Så Häftigt

Jag hade turen att växa upp med några fantastiska systrar. När jag ser tillbaka på min barndom, de är de som är front och center i mitt sinne. Medan vi hade definitivt gånger för att slåss, kasta saker på varandra, och medvetet med att äta upp varandra är favorit snacks av trots, det bästa med att ha ett syskon är, är du tvungen att lägga undan din skillnader eftersom du är fast med varandra.

Dela ett badrum och ett sovrum är mycket roligare om du gillar varandra och oroa dig inte somna av rädsla för vad de kan göra för dig under natten.

Och ibland är du allt alla andra har när tiderna blir hårt, som om dina föräldrar skiljer sig, du har en dålig break-up, eller blir mobbade i skolan. Du har redan någon där som förstår vad du går igenom eftersom de är i samma utrymme, och har upplevt liknande saker.

För att inte nämna att det är något om de litade på en syster; det kan kännas säkrare och mindre dömande än att tala om för en vän, eftersom du har känt varandra under större delen av ditt liv.

Det är ingenting som den tröst som jag känner samtidigt med mina systrar. Ibland behövs det en eftermiddag med dem för att göra mig sakta ner och inse vad som verkligen är viktigt här i livet. Också, prata om allt vi har sett alla andra gör — det roliga, dumma och fantastiskt — kan få oss att skratta så hårt vi kissa på oss själva.

Så ja, mina systrar alltid har varit och förmodligen alltid kommer att vara, några av de bästa terapi jag någonsin kunde begära.

Som unga flickor vi brukade försöka stanna uppe hela natten på Julafton och vänta på Jultomten. Vi skulle berätta för varandra hemligheter och visste att vi kunde lita på varandra för att hålla vårt ord på ett säkert ställe. Vi skulle fnissa medan smyga vår faders godis och glass tidigt på morgonen.

Som tonåringar, vi skulle slåss om kläder och göra narr av varandras pojkvänner, men vi visste att vår kärlek sprang djupt, och vi hade alltid räkna med kvalitet tid tillsammans tittar på en Vägen Regel s marathon och beställning Domino ' s pizza på 11 pm

När du har en syster, du kan räkna med deras ärligt eftersom du vet att de inte kommer att hålla tillbaka — systrar som inte är rädd för att såra dina känslor och har inga problem att låta dig veta om din rumpa ser illa ut i ett par jeans eller kjol är för kort eller att ditt hår ser bra ut framifrån, men är en katastrof i ryggen.

Jag kände alltid att en syster var den bästa utbildning för att vara mamma. Ha syskon kan vara en stor indikator på hur det är att vara mamma. Medan de kan du pissa, du fortfarande bryr sig mycket om dem och skulle ta ner någon som försöker skada dem.

Dessa dagar livet är vansinnigt upptagen, så jag inte får se mina systrar hälften så mycket som jag vill, det är 8 barn mellan tre av oss, vi alla arbetar och har ett hem och hobby, men en sak är säker: när vi får tillsammans, det är helande för oss alla.

Efter alla, vi växte upp tillsammans och lära känna varandra inifrån och ut. Det har varit en hel del gånger i mitt liv, mina systrar är de som klarar av att upptäcka vad jag behövde och vad jag behövde för att släppa innan jag visste det själv.

Med systrar har varit en av de mest liv-berikande upplevelser som jag har haft och det fantastiska med det är att oavsett hur ditt liv förändras, skiter på dig, eller välsignar dig, att ha en syster är en konstant i ditt liv.

Jag vet att för mig, när tiderna blir riktigt svårt, jag ser tillbaka på mina mest tröstande, värdeskåp, minnen och de är nästan alltid mina systrar.

ADVERT

Lägg till din kommentar