Varför Varje Kvinna Bör Ha En Homosexuell Man

Vi var båda studieovana studenter i vår tidiga 30-talet som både hade beslutat att det var dags att avsluta vårt grader efter festande som rockstjärnor och dricka som en fisk för att den bättre halvan av decenniet. Jag var på mitt sista år på college när jag träffade Sam i en av mina klasser.

Sam och jag pratade innan klassen och delade på en cigarett efter klass under hela terminen. Han lyssnade när jag pratade om min unga dotter och mitt beslut att lämna sin far. Jag lyssnade när han pratade om sitt arbete och resa erfarenheter. Ibland, vi skulle ta en drink eller två mellan klasser. När jag ser tillbaka, ser jag inte hur jag missade det, men det tog mig nästan två månader att räkna ut att Sam var bög. Jag var förkrossad. Det skulle vara min tur att ha en så stor anslutning med en kille och sedan reda på att han var bög. Jag kände mig som jag borde ha varit med i en Alanis Morissette låten. Åh, ironin.

Jag tog en termin innan Sam. Vi har gjort en ansträngning för att få ihop ibland. Ganska snart, vi gjorde allt tillsammans. Han var min plus-en för bröllop, min middag dag, min förtrogna, och en stor del av mitt stöd. Vi studerat för LSAT och GRE tillsammans. Min familj, inklusive min dotter, välkomnade han med öppna armar. En dag, någon random person frågade, "Var är din man bög?"

Från och med då, Sam och jag har kärleksfullt som avses varandra som "homosexuell man" och "raka maka."

Efter ett år, jag packade upp min dotter och flyttade 1,500 miles bort att ange en master ' s program. Sam och jag pratade regelbundet och tillbringade så mycket tid tillsammans som vi kunde när jag återvände till besök. Efter min master ' s program, återvände jag till Mellanvästern för att ange ett Ph D. program om åtta timmar från hemmet. Vi fortsätter att vara armaturer i varandras liv. Han stannar på mitt hus; jag bo hos honom. När jag frågar honom, "ser jag tjock ut i denna?" att han vet att svaret "Nej". Jag tjata på honom för att han är sen till middag. När vi besöker varandra, vi sitter i vardagsrummet med våra bärbara datorer och titta på tv som ett gammalt gift par.

Under åren, Sam har varit en axel att gråta på över misslyckade relationer och någon att ömka med om dåliga datum. Han har varit en kärleksfull manlig förebild till min dotter och en vän till min mamma och pappa. Han har varit generös med sin plånbok som på sin tid och hjärta. Han lånade mig pengar för att köpa en begagnad sovrum set till min dotter när hennes pappa inte skulle bidra med. En månad senare, han efterskänkte skulden som en födelsedagspresent till mig. Han tar med mig ut på middag, han tar mig ut för drycker, han ger mig omtänksamma gåvor, han lagar mat till mig och med mig, han hjälper mig att tänka igenom viktiga beslut, och han kallar mig när att jag är en bitch. Sam är allt jag vill ha och hoppas på att ha i en partner, minus sex.

Jag som en gång anslöt sig till den stereotypa uppfattning att varje kvinna som har en homosexuell man som fyller rollen av en annan flickvän, men han kommer förmodligen att ge henne bättre mode råd och kunna klippa hennes hår. Efter alla, jag har haft dessa vänner genom åren. Även om rollerna överlappar varandra ibland, manliga vänner och kvinnliga vänner för att spela olika roller för mig nu när jag är äldre. Jag kan prata om föräldraskap med båda, men jag sparar oregelbunden period, hemorrojder flare-up, dotter kissade i sängen, Macy ' s har försäljningen grejer till min tid med mina flickvänner.

Genom min relation med Sam, jag har lärt mig att en homosexuell manlig vän är inte som en flickvän, han håller sin egen speciella plats i min vänskapskrets och hjärta. Den fysikaliska kemin inte finns, gör det möjligt för mig att ta emot hans gåvor, både känslomässigt och ekonomiskt, och återgälda i ett icke-sexuellt sätt. Sam ' s intelligens, humor, empati och generositet är egenskaper som jag hoppas på att hitta en partner en dag, men en exceptionell homosexuella man och en vibrator kan bara vara ett bra substitut.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar