Detta Är Exakt Varför En 15-åring Skulle inte Rapportera Sin Sexuella Övergrepp

Jag kan inte ha det längre. Den idiot President ' s tweet den 21 September knuffade mig över kanten. Vill veta varför en 15-årig flicka skulle inte rapportera ett försök till våldtäkt ?

Från min egen erfarenhet, här är varför.

Tre år gammal: jag fördes bort av två äldre pojkar och inlåst i sin lägenhet. Jag kan inte berätta för dig vad de gjorde mot mig, eftersom allt mitt förstånd kan se är mörker. Mitt unga sinne lurade mig att tro att jag hade gått ut. Jag kanske gjorde. När min mamma och styvfar funnit mig, du min styvfar lyfte upp mig i luften med ena armen och klagade på min bakom, och skriker på mig att jag var dålig på att försvinna sådär. Att jag inte har språk för att förklara vad som hade hänt mig eller försvara mig. Sedan lärde jag mig att det var mitt fel om något hemskt hände mig.

Åtta år gammal: Stående på ett hörn med mina vänner, en man drog sin bil upp till trottoaren framför oss. Han var naken och onanera. Jag berättade för min mamma, men det var ingenting vi kunde göra. Mannen körde iväg för att terrorisera andra små flickor. Sedan lärde jag mig att män kan göra saker för att terrorisera små flickor och de kommer att komma undan med det.

Tolv år gammal: Promenad hem från skolan, jag och mina vänner var på järnvägen när en man klev in framför oss, föll hans byxor och började onanera. Vi var fångade och skräckslagna. Vi sprang tillbaka över bron, borta från våra hem, och kunde inte komma hem för timmar eftersom vi var rädda att korsa bron. När vi äntligen fick komma hem, min mamma ringde polisen, som inte kunde göra något eftersom man var långt borta. Min mammas vän Susan berättade för mig, "Nästa gång en kille droppar sina byxor framför dig, bara att skratta åt honom. Det är vad min syster gör." Då Susan gav mig en halv valium och berättade för mig att det skulle vara bra. Sedan lärde jag mig att män skulle släppa sina byxor framför dig och det var upp till dig att lära dig hur man ska hantera det.

Tretton år gammal: jag var på en sleepover hos min vän L: s hus. Jag vaknade mitt i natten för att hennes 6' 2" sexton-åriga bror rippa mina byxor. Han plockade upp mig och förde mig in i hans rum och lade mig ner på hans skrivbord. Jag hoppade upp och sprang. Han jagade efter mig och hotade mig, men jag kom ut. Jag sprang hela vägen hem mitt i natten. Min mamma vaknade till mig bultande på dörren. Hon heter Laura ' s mamma och berättade för henne, och det var slutet på det. Brother aldrig lidit någon konsekvens för försök till våldtäkt på ett barn. Jag lärde mig då att du kan berätta men inget kommer att hända förövaren, så att du lär dig bättre sätt att skydda dig.

Det var också slutet på min vänskap med L. Hon var för skamsen för att möta mig efter det. Sedan lärde jag mig att om du tala om att du kommer att förlora vänner.

Tretton år gammal: Min mammas pojkväns bror Bobby Abbondante, som satt barnvakt mig bara året innan, sa att han skulle ta mig till en film som jag verkligen ville se. At the drive-in movie, han attackerade mig, slet min skjorta öppen, biter mig, aggressivt ta tag i mina bröst, att såra mig, som lämnar blåmärken och hickeys över mig som jag kämpade och skrek. Efter, han grät och bad mig att inte berätta. Detta var året Vildmarken Familj hade kommit ut. Han hade gjort ett vad med sina vänner om att han kunde "spika" en filmstjärna. Sedan lärde jag mig som en kvinna, jag hade inget värde — jag var bara en insats, något att vara "spikade."

När # MeToo rörelse började, jag började tänka på alla fula saker som hade hänt mig under mitt liv, saker som jag hade försökt förtränga i mitt minne. Känner dig överväldigad med rage, jag skrev ner dem, bara för att äntligen få det ur mitt huvud och min själ, och jag insåg att det hade gått mer än 20 fall under min livstid, vissa av dem till och med värre än de ovan. Varje incident som fick mig att känna mig liten och värdelös och skämmas, hjälplös och dum.

Jag internaliserat ilska mot mig själv än på förövaren. Det hade funnits tillfällen jag hade talat upp och bad om hjälp, och alla verkade göra var att blåsa i mitt ansikte. Förövaren aldrig någonsin lidit någon konsekvens av det, men jag skulle definitivt lida konsekvenserna, så vad var poängen med att tala?

Jag tillbringade många år arbetat med tonåringar i fosterhem system. Minst hälften av flickorna var i fosterhem på grund av att bli våldtagen eller antastad av familjemedlemmar. När tjejerna äntligen fick mod att berätta för någon, hela deras familjer som vänt sig mot dem. Deras mödrar beskyllde dem för förförelse av mannen, sparkade ut dem ur huset. Jag såg detta hända igen och igen. Så varför skulle de tala? De förlorar hela sin familj och hamnar i fosterhem.

Jag har vänner som aldrig rapporterade våldtäkter. Jag har vänner som gjorde rapporten våldtäkt och var åter offer för ett system som försökte få henne att se ut som skökan som efterfrågar det.

DETTA ÄR ANLEDNINGEN TILL ATT EN 15-ÅRIG FLICKA SKULLE INTE RAPPORTERA ETT FÖRSÖK TILL VÅLDTÄKT.

Detta är inte en synd inlägg. Jag är en badass krigare nu så kan du inte skriva kommentarer mår dåligt för mig, lämna mig en kommentar säger mig att du kommer att rösta i November. Jag vet att majoriteten av er som läser detta har haft samma eller värre. Låt oss stå tillsammans, stark i vår solidaritet. Knulla Donald Trump och hela det republikanska partiet och alt-höger nationalistiska kvinnohatare rörelse. Var och en av dessa pirog gamla vita fuckers måste bringas ned.

Var inte ledsen — # OMRÖSTNING # SmashThePatriarchy

ADVERT

Lägg till din kommentar