5 Skäl Till Varför Hela Livsmedel Är Den Mest Magiska Platsen På Jorden

Kom ihåg att spendera en hel dag på köpcentret poppar in och ut i butiker? Drömmer om att delta i den typ av händelse som skulle berättiga att köpa som leopardmönstrad sjal klä dig öga pucklar i butiken fönstret innan en försäljning flicka schasade bort dig?

Men sedan du gick och hade barn. Nu är den drömmen är ungefär lika realistiskt som en rumpstek-skulptera cheesecake.

Om du är som mig, är det närmaste du kommit att retail therapy är en vecka livsmedelsbutik springa. Helvete, mina resor till Hela Livsmedel gränsen på religiösa upplevelser. Jag ska erkänna det. Det träffar varje punkt på min checklista. Och här är några fler anledningar till att omfamna den extra 20 cent de tar betalt per svamp (som odlas i kemisk-gratis baby näbbdjuret spillning):

1. Klimat

Är jag den enda med en parkas i hennes bil även i mitten av juli enbart för att eventuellt ha att trotsa den arktiska tundran av en fryst mat gången? Jag vet inte hur, men av vissa icke-GMO-magi, har de lyckats skapa ett klimat anomali insidan av min Whole Foods. Det är alltid varmt nog i att frodas i känslan av sin mjukgörande gjort från fossila hovar av frigående pygmy enhörningar smorde in på din nakna armar. Men det är alltid cool nog för att motivera en $7 ekologisk getmjölk chai latte med agave nektar.

2. Coffee Bar

På tal om kaffe, har de det direkt i butiken. Bredvid glassen. Och brownies. Eftersom planerare på min favorit livsmedelsbutik vet hur mycket jag vill unna mig något efter den vecka jag har haft. Vid flera tillfällen har jag låtsades att vi var ute i mjölk för att lura mannen att titta på våra barn så att jag kunde fly till 30 minuter att slicka varmt skum av min övre läpp i form belysning medan du surfar på $50 kilar av ost eller BPA-fri återanvändbara smörgås rutor.

3. Kids' Club

Vid service-och utflyktsdisk, du kan registrera dina små upp för sina Kids' Club. Sedan varje gång du besöker, ditt barn kan piska ut sitt medlemskort för en gratis gåva. Om orden "du vill inte se vad den speciell överraskning mellanmål är idag?" gör att mitt barn gå halta tillräckligt länge för att klämma säkerhet-sits begränsningar, Jag kommer att ta att vinna .

4. Sagostund

De flesta butiker har ett barn som aktivitet en gång i veckan. Jag sitter i caféet med min dubbel lamadjur iskallt mjölk vispad cappuccino och titta på barnen sitter i en cirkel och sjunger "fem små apor (fördrivits från sina hem på grund av avskogning)" medan klappar. Då de gör ett hantverk—ett gratis hantverk, oftast med glitter att jag slipper att städa upp . Då de bedriva dem med rå kale chips och kokosmjölk. Min cappuccino praktiskt taget betalar för sig själv.

5. Varm Mat Bar

Det sista jag vill göra efter en lyckad resa till mataffären är kock. Om jag smälla en sked från varje alternativ i de brun avhämtning lådor av lycka, inte bara jag uppmuntra mina barn att prova ny mat, men oddsen för dem som gillar minst ett av dessa alternativ som är matematiskt fast. Även om din lilla underhuggare trotsa dessa odds, personalen på Whole Foods har du omfattas. Den första sak som de alltid gör och släpper in de chrome kar med varmt vatten nu slår klockan 10:45 ? Mac och ost.

Glöm Disney, Hela Livsmedel är den mest magiska platsen på jorden. Men Disney är antagligen mer prisvärd.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar