Den Lilla Flickan I Detta Viral Dans Repetition Video Är Alla Av Oss I Motion Klass

Liten flicka Piska/Nae Nae dans går viral

En liten flicka dansar skäl har gått viral eftersom hon lyckades fonden Santa och vill påminna oss alla om hur vi känner i varje grupp övning klass vi någonsin varit på.

Natalie Rose Shevsky har laddat upp en video av hennes dotter Elyse gör Piska/Nae Nae dans med tomten på deras lokala dans studio i Michigan. Lite Elyse har tagit internet med storm, eftersom hon är oss alla .

Titta på:

OMG Piska!!! Med Santa! Videon är lite skakig eftersom jag skrattade så hårt! [inline_ad] Inlagd av Natalie Rose Shevsky på måndag, den 14 December 2015
Dör. Hon är med mig i varje grupp övning klass jag någonsin har tagit. Tankar i mitt huvud brukar gå ungefär så här: Måste värma upp. Jag tror att jag gör det! Jag är sååå bra på detta! [inline_ad] Jag kanske borde ta upp dansen på ett professionellt sätt. Varför är alla andra att göra något annorlunda? [inline_ad] Okej, jag verkligen hatar denna klass. Videon setts över 14 miljoner gånger i förra veckan. Lite Elyse påminner oss om att det inte är den perfekt koreografi som räknas... det är den entusiasm. Få det, flicka.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar