10 Saker att Förvänta sig När Man har ett litet Barn

Jag ska erkänna att ingenting skrämde mig mer än den dagen jag lämnade sjukhuset med min nyfödda baby. Jag kunde inte tro att dessa människor var villiga att låta mig gå ut därifrån med denna hjälplös liten varelse. Trots att jag studerat Vad att Förvänta sig, När Du Väntar boka religiöst, jag var säker på att jag på något sätt skulle skruva fast denna föräldraskap sak upp. Det var överväldigande och rent ansträngande men varje dag det fick bli en lite mindre skrämmande och lite mer bekant.

Föga visste jag då att samtidigt vara förälder till en nyfödd var skrämmande, att ta ett barn var en nivå av skrämmande som skulle sätta "Tower of Terror" på Disney World på skam. Det verkar som om det var ganska lite om toddlerhood att alla böcker som verkade för att lämna ut...

1. Kom ihåg att all den tid du tillbringat längtar efter den dag då din dyrbara lilla skulle ta sina första steg? Tja, du har bättre dina löparskor redo eftersom du kommer att behöva för att vara precis bakom honom varje stapplande steg på vägen. Kommer du plötsligt befinner dig lägga till många nya färdigheter till din mamma återuppta som du lär dig att spåra och jaga en tornado som Helen Hunt gjorde i filmen "Twister."

2. Över en natt, småbarn verkar få mad monkey kunskaper och du kommer att bli chockade på cirkus bedrifter de är kapabla till. Det är inte många saker som förvånade mig mer än den dag jag kom ut ur mitt rum och hittade min lilla gärna sitter upp på toppen av mitt kylskåp i sin röda pyjamas.

3. Har du hört uttrycket "Han skäller värre än han biter?" Tja, om du någonsin blivit biten av ett litet barn, du kan intyga att det faktum att deras bett är ett fan en hel del värre än deras bark. Vem visste att jag borde ha lagt shin vakter på min baby dusch registret? När jag inte ge min son 100% av min uppmärksamhet, han skulle smyga sig på mig och några sekunder senare, jag skulle känna piercing sting av min kropp som han bet i den. Ingenting tar tag i mammas uppmärksamhet ganska så snabbt som en trevlig skarpa bett i benet.

4. Sponge Bob fick ingenting på småbarn. De kan absorbera ord, språk och uttryck som aldrig förr. De går, pratar lite svamp, och du kan satsa din sista dollar som de ord du aldrig tänkt för dem att höra är samma ord som de kommer att behärska och använda på de mest olämpliga tider. Fula ord är underbara, roliga och bästa levereras i offentlig när du möjlighet att genera mamma kommer aldrig upphör att roa dem.

5. Ordet "nej" blir en stapelvara i barn år; för varje "ja" hör du, det kommer att bli en tusen "nej" . Deras behov av att vara oberoende är hård och det är deras väg eller motorväg.

6. Potträning är i full gång! Igen, de löparskor av er kommer att komma väl till hands eftersom du kommer att hitta dig själv för evigt tävlar i sökning av de närmaste badrum. Du kommer att vara sörjer de dagar där allt du behövde göra var att slänga en blöja på barn och gå. Du bör nog köpa Lysol i bulk eftersom du kommer att hitta mänskligt avfall på platser du aldrig trodde var möjligt. När jag luktade urin för dagar i min sons rum, utan att kunna rikta källa. Slutligen lyfte jag ett täcke av hans leksaker, trumset, och låg och se, den lilla trumman var fylld till brädden med kissa. Härligt!

7. Vad du än gör, låt dig inte luras till att tro att när ditt barn är framgångsrikt potta utbildade, kommer du inte längre behöver en baby bag med backup outfits . Du alltid behöver du backup outfits. Om det inte är ett "Oj, Mamma, jag ville inte göra det till pottan i tid," det är en, "Uh Oh, Mama, jag drog locket min Sippy cup och nu är jag täckt från topp till tå i våt, klibbig saft!" Och precis när du tror att du har packat tillräckligt backup kläder för alla tänkbara scenariot, han kommer säkert att kasta upp på dig när han har redan kastat upp på sig själv.

8. Min Mamma sa alltid till mig att inte gråta över spilld mjölk, och för det mesta har jag inte. Jag tror dock inte gråta över spillt kaffe. Kaffe är livets blod för de flesta Mammor " och nästan lika fort som min son började gå, han verkade ha en inbyggd GPS som skulle navigera honom rakt till mitt kaffe. Jag kommer aldrig att glömma den dagen jag ringde till min make och bawled mina ögon ut över spillt kaffe. Lyckligtvis, det hade inte ta mig lång tid att inse att mitt kaffe ska alltid hållas minst tre gånger så högt upp på min dotters huvud (och även då var jag inte helt säker på att han inte skulle på något sätt lyckas sprida det).

9. Som barn år börjar att varva ner, du kommer att börja med att få en falsk känsla av säkerhet. Du kan även känna som om du börjar att stå på stadig mark. Hålla i åtanke, samtidigt som marken kan vara stadig, mattan kan fortfarande vara rippade ut från under dig vid varje givet ögonblick. Glömma, Vad att Förvänta sig, När Du Väntar och i stället, förvänta dig det oväntade.

10. Medan det är sant att vi har varit på denna jord en fan av mycket längre än vad de har, och vi bör ha kompetens att vara ett steg före dem hela tiden, det är inte alltid fallet. Dessa små människor har super färdigheter, och de är inte rädda för att använda dem. De är snabbt, smart och otroligt påhittig. De har också fått gott om tid att förbättra dessa färdigheter under "Time Out", vilket är en plats som de ofta ofta.

Så, lycka till med dina fina barn... du kommer säkert att behöva det.

ADVERT

Lägg till din kommentar