10 Saker Att Hända När Din Man Sätter

Jag har inte sett American Sniper men jag kommer antagligen inte att se det här året. Inte för att jag inte vill se det; jag älskar militär filmer. Och Bradley Cooper. Och militära män. I själva verket, jag är gift med den sexigaste, mest bad ass Apache pilot i det militära. Jag kallar honom för "Ess", eftersom han är en mördare. Och också för att när vi kör runt, att han ofta glömmer att slå på den rätta vägen för att komma till vårt hus.

Han är för närvarande tillämpas i så stor sandlåda som är Mellanöstern. Så, American Sniper träffar lite för nära hem för mig. Men det fick mig att tänka på hans utveckling, och allt som ingen berättade för mig skulle hända när jag inte kan få tag i min alldeles egna Mr Fixa Det eftersom han är 7,000 miles bort för de kommande 365 dagar...

1. Varje bula i natten är någon bryta sig in i ditt hus för att döda dig . Vi har två barn och två hundar. Två av de fyra sömn i burar. I mitten av natten, jag brukar räkna med hundarna att stanna kvar i sina burar eftersom de inte har tummen och kan inte öppna dörrar. Föreställa sig den skräck och adrenalin som börjar for genom kroppen när du hör någon prasslar runt på nedervåningen, och du vet det är inte barnen eftersom de har vidtagit för att sova i din säng, på golvet, eller i ditt badkar eftersom de inte anpassas till det faktum att deras pappa är borta i ett år.

Så, vad gör du? Tja, om du är mig du ta ett basebollträ och tå hela sovrummet och skjut dörren öppen, slam på strömbrytaren och gör dig redo för att klocka....din dumma hund som bröt sig ut ur sin bur och började jucka julgran som han precis slagit över. Japp. Hunden pucklar granen, och min man var inte hemma för att plocka upp det.

2. Du kanske superlim din toalett för att hålla den från att läcka . Det hände. Vi kommer inte att prata om det, utom att säga att min toalett har inte läckt ut i tre veckor. Jag har fått detta. Utbyggnaden är inte så svårt.

3. Barnen kommer oundvikligen att få sina mest episka av härdsmältor i mitten av en offentlig plats när dina händer är fulla. Du kan sparka på dem med fötterna eftersom du inte kan släppa eleventy miljarder vård paket objekt som du kommer att skicka utomlands. Och människor kommer att ge dig det stinker i ögat eftersom du bara sparkade ditt barn. Döm mig inte. Skit händer.

4. Människor kommer att be dig påträngande, okänsliga frågor om distribution som du bara inte kan svara . Så du börjar göra saker för att du är trött på att säga, "jag får inte berätta det." Jag kan inte säga hur många gånger jag hört, "Det måste vara så svårt att ha honom borta i ett år! Jag vet inte hur du gör det!" Ja, det är svårt. Tack för att konstatera det uppenbara. Jag gör det eftersom jag älskar min man och han älskar vårt land, och nej, jag vet inte missunna vårt land av hans tjänst, även om det innebär att jag inte får service för nästa år, om du vet vad jag menar.

5. Du kommer att lära sig konsten av att vara listig och du kommer att förstå hur man gör den mest episka av vård paket, om du vill bilda en nära relation med glitter och lim eller inte. Jag är inte listig. Jag går in Michael ' s eller Hobby Lobby och har en panikattack, för vad i helvete gör du med alla saker? Bara ge mig en markör och några papper. Jag ska dra dig som en pinne familj. Men eftersom de flesta gourmet biljettpris de kan ta över det är Ramen nudlar med ost och krossad röd paprika, jag ser på min inre Martha Stewart och göra lite glitter och regnet bara så att jag kan skicka Ess en låda med mod för att göra honom lite mindre hemlängtan. Bara elva månader kvar!

6. Du kan ha för att köra dig till akuten efter att ha vaknat klockan 4 på morgonen, övertygad om att du är döende. Det kan bara vara att du fick en hemsk mage virus som gjorde att du tror att du dör. Eller, så jag hör.

7. Alla berättar för dig att de kommer att vara där för dig medan han är borta när de är berusade vid hans gå-bort-fest. Dagen efter att han utnyttjar, kan du inte hitta en enda en av dem för att hjälpa dig superlim jävla toalett tank. Men de kan visa säkerhetskopiera månad innan han kommer tillbaka eftersom de inte vill missa välkommen hem fest.

8. Snö. All jävla snö. Snöstormar överflöd och stormar isen är det mest episka som de har varit under de senaste femtio åren. Meteorologer har hard-ons för väder och de börjar att namn snö oväder som orkaner. Varför? Eftersom din man är uppkopplad och att du måste skotta snö och avisning av bilen när du är vördnadsfull dina tarmar ut och behovet av att komma till ER, eftersom du vet att du kommer att dö av Ebola eller något.

9. Du utvecklar ett nytt, onaturlig kärlek till Skype . Eftersom det är det enda sättet du får se din makes ansikte medan de är utplacerade, du lär dig att ignorera den lilla rutan i hörnet som visar din bild och din härliga bed head när han ringer för att tala om att du vid midnatt din tid, eftersom det är den enda gången som han har att ringa och säga hej.

10. Och slutligen, du lär dig att tro . Ibland kommer du inte höra från din make / maka för dagar och det enda att hålla dig frisk, är det faktum att ingen har visat upp på din dörr för att ge dig de nyheter som varje militär make fruktar mer än något annat i världen. För, lika mycket fara som våra trupper är i när de är över det, oddsen är, din make / maka är bara bra, och det är nog bara duscha glitter bomben för fjärde gången eftersom glitter bara inte gå bra med digitala camo.

Jag är säker på att jag kommer att lära dig många fler saker under detta år är utbyggnaden som jag inte tänkt på, men ändå. Troligen, jag ska räkna ut dem på fluga när vattnet rör brister i mitten av natten och jag ståndaktig flödet med fyra hundra trådantal blad eftersom de är lättast att komma åt. Det är alla bra, men, eftersom, även om jag avskyr det faktum att jag inte får tag i Ess är söt rumpa för en annan 343 dagar, jag får fortfarande kalla honom min och det är det mest fantastiska jag kunde be om.

Tja, förutom det faktum att han är helt rengöra kattens låda för hela första året att han är tillbaka.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar