10 Saker Jag Vill Säga Att När Mina Barn Steg På Deras Leksaker

Jag vet inte hur många gånger under den senaste månaden har jag klev på en leksak som var runt en trappa, nära hörnet av en möbel, eller grävs ner i mattan. Småbarn har en fantastisk talang för att slumpmässigt släppa leksaker som hamnar strategiskt placerade där endast arch av foten kan hitta dem. Det var inte förrän jag fick barn att livet problem med Lätta Ljusa pinnar som låg i bakhåll för sina foten mål att närma sig. Jag menar, jag är inte ens säker i mitt eget hem.

Jag försöker plocka lite leksaker som jag gå om min dag. Mest för att jag vill leva för att se till 40, men det är ett stort jobb och jag kan inte alltid hitta den lilla plast ko innan den hittar mig. Oh säker, mina barn plocka upp. Men de behöver inte leta efter Polly Pocket tillbehör på trappan eftersom de är att hjälpa till att städa genom att flytta filtar från en soffa kudde till en annan. Ingen någonsin lyssnar på mig när jag ger goda råd som: "Om du inte väljer att Lego flygplan del upp, det kommer att hamna på mellan tårna." De tittar på varandra för att sedan brista ut i anfall av skratt, eftersom den enda person som någonsin händer är Mamma.

Vid de sällsynta tillfällen när mitt barn gör steg på sina leksaker, och det händer, det finns ungefär en miljon saker jag vill säga dem. Tio av dessa är:

1. Jag sa ju det.

2. Det gör ont att inte det?

3. Woot! Woot! (Detta innehåller en seger dans).

4. Ha! Ta det!

5. Neener neener neeeeener.

6. Wow. Suger att vara du just nu.

7. Detta händer mig minst sex eller sju gånger i veckan. Bara promenad bort det.

8. WHOA! Det måste göra ont.

9. Suck it up, syster.

10. Det är inte ens begravd i mattan. Du kunde ha helt undvika att en.

Naturligtvis, säger jag inte någon av dessa saker.

Jag sympatiserar, för vem bättre för att förstå deras smärta än den kvinna som upplever det på en vecka, ibland dagligen, baser? Jag vet hur det är att ha fotvalvet överfallen av en metall Dammiga Crophopper. Det gör ont. Så, jag håller dem. Jag gnugga sina fötter. Jag torka sina tårar, och jag hjälper dem sätta den felande bort leksaken.

Hela tiden i mitt huvud, jag säger: Neener neener neeeeener.

Som någon bra förälder.

Relaterade inlägg: 10 Lektioner Barn Lär Sig Den Hårda Vägen

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar