Kära Barn: De Dagar Jag Inte, Detta Är Vad Jag Behöver Att Du Skall Komma Ihåg

Kära barn,

Ibland vaknar jag på morgonen, och jag ser att du har vuxit under natten. Era ansikten är mer definierade, dina ögon ser äldre ut. En del av mig är glad och i vördnad. Jag vet att du har så mycket framför dig.

En annan del är rädda för tiden börjar rinna ut, och jag kan inte sakta ner. Jag är rädd att jag inte alltid har varit vaken och medveten om detta, och som på något sätt har jag sovit genom magi i ditt växande. Jag undrar, har jag haft dig tillräckligt? Har jag gett dig vad du behövde? Är ditt hjärta fortfarande hela? Är din ande obruten?

Jag är inte alltid bra på det här. Jag är inte alltid så bra som jag vill vara när det gäller att vara din mamma. Jag vill vara bra, och ibland är jag. Men ibland är jag inte.

Ibland får jag det, och ibland är jag inte.

Ibland kan jag göra det rätt, och ibland är jag helt missa det.

Varje dag, jag gör misstag.

Ibland kan jag knäppa när jag ska vara känsliga. Ibland har jag föreläsning och ge sysslor när vad du behövde en kram. Ibland har jag helt och hållet missa det. Jag vet att jag gör. Jag misstaget din smärta för att klaga eller din ledsen hjärta för en dålig attityd. Jag tittar på mig själv att sakna det, och senare, jag sörjer att jag inte svarar annorlunda.

Jag saknar det när jag är trött och du får mina matrester i slutet av en lång dag. Jag önskar att du inte gjorde det, men ibland gör.

Jag saknar det när jag är rädd. Jag är rädd för stora saker och små saker. Jag trodde verkligen vuxna hade räknat ut allt, men jag är det nu, och det visar sig att vi inte gör det. Ibland rädsla griper mitt hjärta och jag kan inte tänka på något annat. Jag glömmer att koppla av och njuta av dig. Jag glömmer att le och skratta. Jag jobbar på det.

Jag saknar det när jag är vilse. Jag kämpar med mina egna demoner, och det har ingenting med dig att göra. Ibland är det ångest eller depression, men det är aldrig, aldrig ditt fel. Jag kommer att fortsätta att sträva efter helhet, så att när du når dessa hinder, jag kan hjälpa dig att göra detsamma.

Jag vet att det är lätt att hänga på negativa saker och glömma allt det positiva, men jag vill att ange posten raka. När jag ser på dig, jag är så stolt . När jag ser på dig, ser jag bra. Jag ser någon som är mäktig. Jag undrar hur jag har blivit betrodd med en sådan skatt. Ditt hjärta är rent och mjukt. Du är mild och god. Du är livlig och hård.

Jag är för evigt din största cheerleader och din största fan.

Snälla fortsätt att hjälpa mig att se dig och känna dig. Håller berättade för mig när jag sårade dina känslor. Håll dela med mig, din rädsla och din osäkerhet, och vi kommer att räkna ut det tillsammans.

Jag är okej med att göra misstag, men jag är aldrig okej med att förlora ditt hjärta. Ditt hjärta är vad som är viktigt för mig.

Jag hoppas att mina svagheter lära dig något. Jag hoppas att när du kommer på din egen förkrosselse, trötthet, rädsla och förvirring, kommer du att vara okej med det. Jag ber att era brister kommer inte att skrämma dig som min egen har gjort till mig. Jag ber att du inte kommer att köra från dem, men att du ska brottas med dem och hålla visar upp, att säga förlåt, och försöker igen.

Vi behöver inte alltid få det rätt, och det är okej.

Vi är alla professionella misstag beslutsfattare, och du kommer att göra massor av misstag. Du kommer att få otaliga mängder av misstag, precis som jag har, men inte en enda kunde mörkare ljus jag ser när jag ser på dig. Du är min skatt. Du är min anledning.

Även om livet är racing med, ibland har vi en stund. Ibland kan vi nå ut, ta tid, och hålla det. Världen stannar, allt är lugnt, och vi är verkligen se varandra. I denna stund när jag en skymt av den person du är och vem du är allt, allt jag kan tänka är...

Wow.

Denna morgon när det verkar som att du har vuxit över natten Jag vill berätta för dig att du är underbar. Du förvånar mig varje dag — och som jag ser dig, du inspirerar mig. Du inspirerar mig att dra ut den storhet som finns inuti mig. I den här familjen, vi kommer att göra misstag, men vi kommer att fortsätta göra det tillsammans, och vi kommer att fortsätta hålla varandra andra tajt.

Det visar sig att jag aldrig, någonsin kommer att bli perfekt, men Jag är alltid och för evigt din, och alltid och i evigheters på ditt team. Att jag kan lova dig.

Jag älskar dig.

Kärlek,

Mama

ADVERT

Lägg till din kommentar