10 Saker Jag Oroar Mig För När Jag Åker Bort I Helgen

Så, jag ska bort över helgen för att fira en födelsedag med en grupp vänner. Jag är väldigt lyckligt lottad att jag har en riktigt bra make som är bra och har att spendera tid med våra barn. Men när det kommer till den dagliga förvaltningen av get-rodeo som är vårt liv, Jag är definitivt huvudet get wrangler . Jag tänker inte ljuga, med mig som leder flocken, det är ofta ett rörigt, dysfunktionella rodeo (som om du har betalat för att se denna rodeo, du skulle be om pengarna tillbaka). Trots detta har vi vårt dåligt-kör rutin ner till en vetenskap, så när jag då och då gå bort för ett par dagar, jag är fortfarande orolig att vår perfekta lilla ofullkomliga hushåll kommer att implodera.

Beviljas, dessa problem brukar smälta bort 20 minuter efter att jag kommer till min destination (vanligtvis med hjälp av en rejäl glas vin), men tills dess, här är några grundläggande saker som oroar jag kan gå fel i min frånvaro:

1. Min man kommer att glömma att mata våra barn. År sedan när jag åkte iväg för helgen, jag skulle oroa mig för att min man skulle tjäna måltider, som försummat en (eller fyra) av de fem livsmedelsgrupper. Eftersom tiden gick, jag sänkte bar och bara bad om att vid någon tidpunkt en frukt eller grönsak (singular) skulle in på våra barn " - raden visa. Nu? Jag bara be för att de ska ges tillräckligt med näring för att göra det till söndag kväll utan att utveckla skörbjugg eller rakitis. Har du någonsin återvänt från att springa ärenden och frågade familjen "vad har du för lunch?" och fått det "ummmm.....lunch?" utseende. Ja, att.

2. Min man kommer ihåg att mata våra barn. På den andra sidan, när min man gör, kom ihåg att mata barnen det som en allt-du-kan äta buffé på State Fair. Låt oss ha majs hundar och sockervadd och tratt kakor och glass (och det är bara för frukost). Jag tror att skälet är "hej, mamma är inte här, äntligen kan vi sluta att gå tillsammans med alla som dumma 'låt oss göra hälsosamma val' nonsens." Vem vill ha choklad-omfattas bacon?

3. Kommer alla att bära byxor? Jag vill bara att alla ska vara fullt påklädda, är det att begära för mycket? Jag får en hel del ögon rullar för spyr ut ständiga påminnelser... "har du en tröja? Är du klädd i underkläder? Är det underkläder som skiljer sig från de underkläder som du hade igår?" ... Jag vet att jag tjatar, men det här är inte en familj som är känd för stark överlevnad instinkter. När min son var fem, gick han till en professionell hockey spel med min man. När de anlände till arenan, de insåg att min son inte bär skor. Att höra den här historien nästa dag sade jag, "berätta för mig att Pappa bar du genom stadion." Min son sa "Ja.... utom när vi fick korv med bröd och gick till badrummet." 'Nuff said.

4. Vem kommer att hantera "Schema"? Beviljade, vi har bara två barn, men dessa dagar för varje barn behöver en personlig assistent för att hantera sina över-ordinarie schema. Det behöver inte bara ta en by, det tar en by av iPhone-användarna som kan sms, e-post och telefon för att samordna samåkning logistik av en hel dag med aktiviteter. Det finns väldigt lite utrymme för misstag här, en 5 minuters försening kan omintetgöra hela dagen för dig och 3-6 andra familjer som är beroende av dig för att plocka upp sina barn på vägen till varje aktivitet. Vi håller tummarna att stjärnorna anpassa och alla gör det för att deras soccergame-birthdayparty-footballgame-birthdayparty-lacrosse uttagningen-birthdayparty-sleepover. (Bonuspoäng om min son kommer ihåg att bära skor till något av det.)

5. En situation kan uppstå som skulle få skam för familjen namn. Män oftast har goda avsikter, men de ibland saknar den lilla uns av sunt förnuft som gör skillnaden mellan en slam-dunk och katastrofala förlägenhet. Till exempel: då jag kom hem för att hitta min nio månader gamla dotter att bära henne en bit baddräkt bakåt. Hej, Tommy Hilfiger, om inte Fredericks i Hollywood är att designa barnkläder, ett barn simning kostym bör inte vara avslöjande. Pappor, som en tumregel, mest barnkläder täcka det nationella vägledande. Du är välkommen.

6. Kommer någon ihåg att vi har en hund? Du vet, det vita fluffiga kille som hänger på vårt hus? Den som alla lovade att de skulle hjälpa promenad och mata när vi fick honom? Som kille. Trots att de bor med oss i fem år, han är fortfarande lite clueless när det kommer till skötsel till sina personliga behov. Hjälp latmask ut och ge honom en skål med Torrfoder 'n Bitar när du kan...och kanske lite vatten. Tack.

7. Våra barn kommer att läggas in på sjukhus för utmattning. Min man verkar ha en motvilja att vara ensam hemma med våra barn. Så från det att jag går ut genom dörren det är som en förorts version av "The Amazing Race." Tre av dem bokstavligen utföra ett år till ett värde av utflykter i 2 dagar: zoo, 2 museer, köpcenter, bergsklättring, fallskärmshoppning, tandem cykel ridning, skärmflygning, djuphavsfiske, filmer, och naturligtvis, sent på kvällen glo-golf. Jag tror att hans filosofi är att föräldraskap är som att simma... du måste hålla sig i rörelse eller du kommer att dö.

8. Vem kommer att kontrollera läxor? För det mesta, jag är den som hjälper våra barn med läxorna, även när saker och ting har verkligen fullt upp, jag ska be min man att se över vad de har gjort. Efter flera fall där min dotter hade fel i hemläxa att han förmodligen hade kontrollerat, jag insåg att han var "kontrollera" läxor, men inte kontroll av läxor...som i, han var ute för att se att det fanns penna märken på papper, inte att svaren var korrekta.... Så nu ska jag kolla vad han "är markerat." Suck.

9. Mina barn kommer inte att sakna mig. Jag hatar att erkänna det här, men det är en ganska bra chans att mina barn kommer inte att sakna mig när jag är borta (som är 87% chans). Utan tvekan, min make är kul i huset, vilket gör mig till den lame-o (eller som min son säger, "det som är roligt svampen"). Om jag säger "det är dags för sängen" min man plötsligt blir David Beckham, föra fram en fotboll och sparka runt vårt sovrum med dem. Om jag ber dem att göra skolarbete, är chansen att jag kommer snart hitta de tre av dem som samlats runt datorn och tittar på "epic fails" på YouTube. (Detta kan inte vara dåligt, eller hur? Jag bara tror att de lär sig viktiga kunskaper för livet om säkerhet... särskilt om de någonsin hitta sig själva skateboard ner för en trappa. Jag antar att det är ungefär som att göra läxor med Johnny Knoxville. Det verkar som att han nog var en ganska bra student.) Det gör mig lite ledsen att ingen kommer att bry sig om att jag är borta, men realistiskt, inte soldater missar sin drill sergeanter? Gör fångar missa vakterna? Gör Katolsk skola som barnen missar menar nunnor? Exakt.

10. Mina barn kommer att sakna mig. Å andra sidan, tänk om de göra saknar mig? Vad händer om jag bombarderas med rinnande telefonsamtal och sorgliga texter från mina barn som tigger mig att komma hem tidigt? Kommer jag att bli överväldigad med skuld och klippa min resa kort så jag kan tävla hem för att rädda dem? Nä. Skojar bara...de kommer bli hängande i sina underkläder med Johnny Knoxville och David Beckham...varför skulle någon sakna mig? I själva verket har jag en känsla när jag går ut genom dörren kommer de att ta en corndog och börja sjunga "Ett mindre problem utan dig."

Relaterade inlägg: 30 Sätt du Vet att Du Behöver en utekväll

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar