10 Svar På Tal När Skitstövlar Kritisera Offentlig Amning

Jag var i en ammande koma i sex år. Nej, jag har inte amma ett barn i grundskolan. Jag dök fyra barn på fem år.

Jag var på en sådan hormonell berg-och dalbana som jag aldrig kunde komma med kvicka repliker till skitstövlar som gjorde kommentarer om offentlig amning. När en förbipasserande som erbjuds "Varför försöker du inte hemma?" Det enda jag kunde uppbåda, "ska du inte gå och knulla dig själv?" Den känslomässiga pendeln svängt och jag började gråta till fullständiga främlingar, "jag säger bara F word framför min baby!"

Nu när jag är ut av östrogen dimma, jag skulle vilja ge dessa svar på tal till ammande mammor...

1. Om du kan använda bröst för att sälja öl och bilar, jag kan använda mig som en buffé.

2. Vill du äta din måltid medan du sitter på john?

3. Det är en bra idé. Du kan låna min filt att lägga över ditt huvud.

4. Ledsen att spräcka din bubbla. Bröst är mer än fritids roligt.

5. Tack och lov att du har en hals. Titta bort! TITTA BORT!

6. Omvårdnad är lättare för mig. Jag kan inte hålla i en flaska och mitt vin glas på samma gång!

7. Det var en olycka. Jag var bara håller min baby när min 36Longs föll i hans mun! Min dåliga!

8. Om du fiskar för en fika, bara vänta på din tur.

9. Om du tror att detta är grovt, du skulle ha sett moderkakan. Åh, vänta. Jag har bilder.

10. Lita på mig. Ingen är mer upprörd av min jätte vårtgården än mig. Om du befinner dig i en ammande koma, andas in och ut. Sedan, öva dessa comeback linjer. Memorera dem. Att vara en bra mamma innebär att vara beredd på allt...speciellt när skitstövlar attack.

Om du är ett asshole... fuck you very much.

ADVERT

Lägg till din kommentar