Här är Alla De Saker som Du Tyckte Var Viktigt Med Din Första Barnet Och Nu Vet Du Bättre

Allt är värdefulla när du har din första barnet. Eftersom, duh, du har inte gjort detta innan. Som en ny mamma, du kan bli chefsstrateg på att Ett Liten Människa och hantera förväntningar enlighet med det — vilket är att säga att du kommer att nöja sig med inget mindre än perfektion.

Och sedan, naturligtvis, det är verkligheten. Försöker att upprätthålla perfektion som en ny mamma är som att bli skjuten ur kanon in i en tegelvägg. Så du börja göra eftergifter och flyttade för inte bara bra men "tillräckligt bra" för din överlevnad. Vid tiden för din andra eller tredje barn kommer omkring, dina förväntningar har blivit så låg att jag bara spitballing här — du skulle vara mer än bra med sade ytterligare barn höja sig själva. Jag vet att det är hur jag lever mitt bästa #MomLife just nu.

Här är sex saker som jag tyckte var absolut viktigt för mig med mitt första barn och nu vet jag bättre.

Namnet Brand Blöja Kampen Verkliga

Du vet vilken tid jag skulle vilja komma tillbaka som en ny mamma? Alla trodde att jag lagt in vad mitt val av blöja varumärke sagt om mig som förälder. Naturligtvis är det sagt exakt noll, men du kunde inte berätta det för mig. Jag var övertygad om att jag skulle få sida-eye om mitt barn inte släppa trow och flash en imponerande varumärke. Nu? Jag orkar inte med sådana ridiculousness — det handlar om det bästa värdet som jag kan hitta, och som vanligtvis innebär att den store varumärket, som Walmart är föräldrarnas Val .

Hand-Me-Downs inte Kan Sitta Med Oss

Som en ny mamma, ja, jag var tacksam för all hjälp jag fått och det var gott och uppskattat. Och ändå, det var denna hand-me-down fläcken jag hade att övervinna. Se vad jag gjorde där? Ordlek skämt är roliga. Vi gör dumma saker för att undvika potentiella dom och jag insåg snabbt att, ja, shoppa nya grejer var awesome och acceptera hand-me-downs var en praktisk nödvändighet. Jag var bara tvungen att få över mig själv, och jag snabbt gjorde.

Mitt Barn Kommer Att Leva I En Bakteriefri Bubbla Av Min Egen Skapelse

HA! Riight. Tillbaka när jag var felinformerad, jag skulle sterilisera nappar som du inte skulle tro. Allt du behövde göra var att titta på dem och jag skulle vara kokande vatten och kasta dem i ett par sekunder. Nu? Mitt barn kunde dra en napp ner på gatan och jag skulle damma av den och lämna över det. Naturligtvis, inte riktigt, men ganska.

Jag Kommer Att Göra Denna Måltid Från Grunden, Eller Så Hjälp Mig

Vad var jag en masochist? Det kan du lita på. Jag skulle puré min egen barnmat, jag sätter ett förbud mot orange ost sand för makaroner och ost och jag bakade min egen granola barer. Sedan jag började bryta ut i stress utslag och det var slutet på det. Ost sand och blå rutan var på och så var de dinosaurie nuggets och jag har aldrig tittat tillbaka.

Lyx Barnvagn System Som Morsan MÅL

Några saker om nya moderskapet är rakt upp glänsande och naturligtvis som du vill ha dem. Är de en nödvändighet? Nope. Jag känner ganska starkt att paraply barnvagnar — med sina begränsade design och granna mönster — är klassiska av en anledning. De är lätt att gå förbi, passera upp och ögat rulla, men du förmodligen kommer att behöva någon vid något tillfälle. Och paraply barnvagnar väger två kilo, kollaps i en sekund och passar nästan överallt. Kan du sätta en nyfödd i en? Nej, men jag önskar att någon hade sagt till mig att man ska sätta på mitt register. *shakes fist*

Jag Kommer att Vara En Svamp För Den Salvia Råd Av Andra människors Föräldraskap Erfarenheter

Lyssna på mig: Det är inte nödvändigtvis en dålig sak att ha ett öppet öra för att få råd. Ibland kan man lära sig något nytt, eftersom du inte "vet allt." Men då kan folk ta det till Nästa Nivå och förstöra din experimentera med sina vidriga historier om allt du gör fel och att de gjorde rätt. Så då måste du sätta på förbud mot andra människors åsikter och aldrig se tillbaka. Visst det tar en by, men byborna inte köra showen med högafflar. Stå nere, människor!

Så där har du det. Allt är viktigt och ingenting är viktigt. Gör ditt bästa ut och wing det. Det är vad resten av oss gör även om du är övertygad om att vi inte är. Vi har ingen aning om vad som händer. Precis som våra mödrar.

Detta inlägg skapades i samarbete med Walmart, eftersom mammor som har varit där, handla på Walmart. Walmart har bokstavligt talat allt en mamma måste rätt på ett ställe inklusive föräldrarnas Val linje för extra besparingar. Plus med röst beställning från Google Hemmet, att handla online med gratis två-dagars frakt, och Upphämtning Idag det är lättare än någonsin att få det du behöver, snabbt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar