11 Anledningar till att Vi har tröttnat på F*ck Up

Vi är bland vänner här, eller hur? Bra. Eftersom jag ska berätta en hemlighet: jag känner mig ganska trött på sistone.

Jag litade på dig på grund av något som säger mig att jag är inte ensam om detta heller. Faktum är att det verkar vara ett stort fall av fed-up-ness som går runt på sistone.

Vi är nog med den hemska nyheten kommer genom våra tv-apparater och över våra dator-skärmar. Vi är fed up med asshole föräldrar som verkar lyckligt ovetande om att det finns andra människor som lever i den här världen. Vi är trött på folk att peka ut och döma andra när det är en olycka. Vi är fed up med det menar shit vi se i avsnitten kommentar, och vi är trött på okunniga skit människor att dela med sig på Facebook.

Vi matas fuck upp.

Jag vet inte om dig, men jag nyligen jag hitta mig själv muttra för mig själv saker som Vad den faktiska knulla? Och du har fått vara fucking kidding me . Och fan den här skiten . I grund och botten är jag svor en jävla massa mer ofta i dessa dagar eftersom det finns bara inget annat ord för skitsnack och sorgliga tillstånd i världen. Jag i allmänhet försöker att ge människor förmånen av tvivel, antar goda avsikter, och låt skiten gå. Men ibland måste säga fan den här skiten för om du inte gör det, kommer du att hamna uppblåst på elakhet och dumhet.

Här är några av de massiva tollar av skitsnack gör att vårt kollektiva förstoppning och fed-up-ness dessa dagar:

Nyheter Rubriker Som Får Mig Att Gråta

I allmänhet anser jag att de flesta människor är oftast bra, och världen är en vacker plats. Vissa kanske tycker att jag är bara en glad-hand-hålla-Kumbaya-sång-naivt optimistiska idealist. Men på sistone kan jag inte slå på nyheterna utan att förvandlas till en pöl av tårar. Det har blivit mycket hårt att bo i min Bubbla av Lycka och undvika "människor suger" - mentalitet. #hastheworldgonefuckingmad

Elaka Kommentarer på Internet

Jag är helt för en sund diskurs, meningsskiljaktigheter, och en livlig debatt, men bara en blick på trådar kommentar i dessa dagar får mig att känna mig som att jag behöver en dusch och en god drink. Tillräckligt. Som min mormor säger, om du inte kan säga något fint, inte jävla säga något alls. OK, så min mormor var alldeles för damig att svära, men desperata tider kräver alltför stora eff bomber.

Skräppost Är att Stapla Upp på Min köksbänk

Spam är att fylla i min e-post inkorg. Telefonförsäljare ringer alla tider på dagen och natten. Och om ytterligare en person lägger mig till en Facebook grupp som säljer dyra smycken eller bjuder in mig att spela Candy Crush, tja, låt oss bara säga att det är en Unfriend knappen och jag är inte rädd för att använda det.

Gnäll

Det kommer från alla håll, människor. Mina barn gnäller för mer snacks och tid för skärmen. Föräldrar gnäller på att någon uttrycka en annan åsikt är att "peka ut" dem — oavsett om det handlar om helikopter föräldraskap eller frigående föräldraskap, äter-det-eller-svälta eller picky ätare, bär en bikini eller inte bär en bikini. Och vissa politiska kandidater gnäller om...oh god sorg, jag kan inte ens hålla upp längre. Det är som att de alla har sett lite för många avsnitt av Caillou och fick en fråga om den gnäller. Är det en eterisk olja för att? Jag ska kolla upp den Facebook grupp jag var bara läggas till utan att någon ber mig att gå med.

Kämpar

Om jag måste bryta upp ytterligare ett argument mellan mina barn om vem som fick mer tid för skärmen idag, eller lyssna till en mer dumma enfaldiga argument mellan den nationella REGLERINGSMYNDIGHETEN och vem som helst med ett uns av sunt förnuft, kan jag spontant förbränna i en flammande elden och jävla svordomar.

Judgey McJudgersons

Ja, vi vet alla att din barn skulle inte bete sig på det sättet. Du skulle aldrig ha som tillhör ett visst sätt. Och du skulle aldrig har gjort ett misstag. Du är helt perfekt, naturligtvis, men kom — till förmån för resten av oss ofullkomliga föräldrar — kan du hålla din döma skitsnack för dig själv? Det stinker till höga himlen, och vi har svårt att andas.

Rasistiska, Homofobiska, Sexistiska Bigott

Jag kan inte ens. Kan bara inte ännu.

Att städa Upp andras Skit

Är de smutsiga strumpor i mitten av vardagsrummet osynlig för alla utom mig? Hur är det med rätter staplade i diskhon? Tycker du inte att märka pöl med piss på wc-stolen? Är det din livsmedelsbutik varukorg du vänster i mitten av freaking parkeringsplats? Har du inte ser hund som du går ta en jätte bajs framför mitt hus? Städa upp efter er, människor!

Föräldraskap Råd Från Icke-Föräldrar

Titta, jag vet att ditt husdjur är lite päls barn, men snälla, snälla, snälla spara ditt råd om att sova, disciplinering, och föda ett barn tills du har kommit upp med en kinkig bebis sex gånger per natt i flera månader, tills du faktiskt har haft att göra med en tantrumming barn i en fullsatt restaurang, och tills du har haft att räkna ut hur man matar en kännande varelse bortom hälla torrfoder i en skål.

Mean Girls

Ju äldre jag blir, desto mer inser jag att vi aldrig riktigt fly high school skitsnack , det bara förändras. Bidrottningar, gäng, och drama är alla fortfarande det. Damer, kom igen! Att vara kvinna är svårt nog som det är — vad med alla de hattar vi bär på, bollar vi är jonglering och obekväma bh: ar som vi bär på — låt oss inte lägga till utmaningar genom att plocka på varandra. Vi behöver lyfta upp varandra, inte skära ner på varandra vid varje steg och för varje beslut.

Dumma AF Skit

Lyssna, människor, det är inte någon hemlig zombie armé kommer för alla dina vapen och smartphones. Det finns inga andra ankomsten av Jesus som händer denna fredag. Och vaccin inte orsakar autism. Sluta upp med det. Bara stoppa den.

Som du kan berätta, vänner, jag känner mig lite trött på skitsnack. Och jag slår vad om att du är det också. Jag tror att vi alla känner mig lite uppsvälld och förstoppad från överdriven assholery och craptastic nyheter i dessa dagar. Kanske skulle vi alla dra nytta av en bra cleanse? Jag pratar inte om den typ som handlar om att dricka 275 gram gröna juicer en dag och äta citroner gnuggade i gurkmeja för två veckor. Nej, det låter så jävla hemskt. Den typ av renar jag talar om innebär i princip att ett kollektivavtal för att klippa skitsnack och börja agera som anständiga människor. Easy peasy, eller hur?

Bra.

Eftersom jag tror att vi alla kan enas om att fan den här skiten detta är den enda lämpliga svar till codswallop, asshatishness, och dumbfuckery som händer dessa dagar.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar